Canim 5. Haftadayim .rediksiyon banada cok canice geliyor.fakat firdevs hn.da 3. Gebeligin saglikli olmadigini diger eger 3. Üz istiyorsan hepsini riske atarsin dedi.
Gunde 4 ad. Estrofem, 1 ad. Folbiom,1 ad.coraspin,2defa crinone jel kullaniyorum.Dr.sadece estrofemi azaltarak birak dedi bende suan 2 ye dusurdum esrofemi.
Saglicakla kal.

Gercekten karmakarisigim ...cok sevindim anlatamam sevincimi bir yandanda cok uzgunum bir Dr.a Daha danistim ,firdevs hn.a danistim 3. Uz gebeligin saglikli olnadigini soylediler.bende riske atmak istemiyorum.10.haftada karar verilecegini soyledi Dr.
Hakkimizda hayirlisi.

üzülmek enerjini boşa harcamak olur. onun yerine bolca oku internetten araştır. üçüz doğuranlar ile iletişime geçç..tüp bebekte üçüz gebelik süreçlerini takip etmiş doktor bul. redüksiyon yapmış ama gebeliği devam etmişler ne yapmış ona bak...

hakkına hayırlısı.. zor bir duurm ama bu bir süreç.. ve her adımını geçemek için gerekeni yapmak gerekiyor..

selam kızlar... misafirim vardı neredeyse ay başından beri.. evde ergen misafir olunca bilgisayar da işgal altındaydı.. arada kaçamak okuyabildim çok detaylara inemeden..

haskız çok sevindim kutlayamadım bile.. ama sanırım an itibarı ile bir problemin yok:) İnşallah herşey yolunda gider...

paradox üçüzünü tebrik ederim ama efsunenin dediklerini yabana atma derim.. fırsat buldukça araştır, danış, en doğru, en sağlıklı kararı ver.. hakkında, hakkınızda hayırlısı olsun..

benimdeolacak.. sözün bittiği yer sanırım.. yazıp yazıp siliyorum.. çok üzüldüm

moonrose çok yakın bir arkadaşım var.. 22 hafta civarında şu anda..dr ondanda istemiş böyle birşey.. aklında kalmamış doppler kelimesi o korkuyla.. bizde telaş yaptık.. hatta arkadaşlarına sor falan demişti sizleri kastederek ama aydınlandı konu sonrasında.. doppler ile kontrol etmişler bebeği.. ama aynı zamanda her ay tansiyon, kan ve idrar tahlili vermesini istemiş.. sendeki de bumu acaba... ne için istedi bunu?

erguvan transferin hayırlı olsun..

papatya, aysevi bir ses verin.. gerçi geçen gün aysevinin sesi duyulmuş buralarda ama hemen gitmiş anlaşılan.. bahardalı, zümrüt, rowina ve şu an hatırlayamadığım tüm ahali.. haydi kalın sağlıcakla..

Selam kizlar bugun bebeklerimin keselerini gordum 2 tane mutluluk,heyecan ve tabiki bitmek bilmeyen ara kanamalarimdan dolayida biz huzun icerisindeyim karmakarisigim korkularim var oysaki simdi mutluluktan ucar durumda olmam lazimdi ama bu agri ve kanama sevincimi yarim birakir durumda hepinizden dua istiyorum kizlar Rabbim bana bebeklerimi bagislasin ......

arkadaşlar benim bebeğim gelişmiyor.
herhalde kürtaj olacak.
yine yeni yeniden.....

Canim daha once bu durumu yasamis bir arkadasin olarak seni cok iyi anliyorum ve uzuntunu paylasiyorum senin ocin dua ediyorum Allahim sana sabir versin ve ilerde saglikli vede hayirli evladla mujdelesin .....

İçini ferah tut Haskız.. kanama ile ilgili ne dedi dr. kanaması çok olan ve sağlıklı doğum yapanlara da şahit olduk.. sen dinlenmene ve ilaçlarını aksatmamaya devam et.. kalbimiz seninle...

öncelikle güzel haberlerinizi alıyorum ve çok mutlu oluyorum.. bebekleriniz size sıkı sıkı tutnur umarım..
benimde olacak allah sana güç ve sabır versin sağlığını sana bağışlasın..
ctesi günü döndüm transfer cuma gerçekleşti. şimdi umudum var enazından süreyi bekliyorum. kasıklarımda ara ara ağrı oluyor .. dinleniyorm. 4 embriyo transfer ettiler.. hepimiz için hayırlısını diliyorum

Cnm merhaba,
Donasyonla tüp bebeklerde yani kıymetli gebeliklerde bunu istiyoruz ama bebeğin sağlık durumunda bir sıkıntı yok dedi.
Doktorun baktığı normal ultrasound cihazından farklıi daha küçük detayları görebiliyormuş 2. düzey ultrasound cihazı.. Örn. bebeğin kalbi delik mi beyin gelişimi iyi mi midesi iyi mi gibi... 22. hafta için aldım randevumu.. 250 tl ye yapılıyormuş.. inşallah bir sorun çıkmaz

allahım şu mübarek günlerde hayırlı uğurlu ve olumlu etsin.

arkadaşımda 350 tl ye yaptırdı geçen hafta.. bu konuda biraz canımız sıkkın.. sürpriz bir bebek.. doğal.. ve o zamanlar zor bir süreçten geçiyordu arkadaşım son adet tarihini hala hatırlamıyor. aşağı yukarı bir tarih var elinde. eğer o doğru ise gelişimi yavaş demiş.. başka birşey dememiş ama hali tavrı pek olumlu değildi diyor. bu hafta kendi dr ilede görüşüp olayı kesinleştirip tekrar gidecek yarından sonra.. Allah tüm hamilelerimize yardımcı olsun...

bu arada onun 18 yaşında preeklampsi nedeni ile sonlanmış 6aylık bir gebeliği var.. sonrada 2 yıl önce bir düşüğü.. yani bu konularda sabıkalı biraz telaşımız o yüzden...

Son düzenleme:
benimde olacak arkadaşım bende aynen ne diyeceğimi bilemiyorum üzüldüm çok geçmiş olsun allah sana sabır versin bu kez kesin diyorduk olsun sen vazgeçmezsin kendine iyi davran hiç birşey senden önemli değildir.....
yosunum canım havalar çok sıcak bizim burda serinlemek için bi havuz bile yok gerçi olsada ayağımızı sokar çıkarız deniz desen arabayla 4 saat çeker burdan mersine en yakın orası bende işte uğraşıyorum karnım birden büyüdü ikizlerde daha kocaman oluyor miğde desen aynı bulanıyor dr biri erkek dedi diğeri göstermiyor muş kendini gelişimleri iyi burası 41 42 derece böyle seyir ediyor birde hamile olunca işte heryerimiz yapış yapış sürekli suyun yanına gidiyorum:)öpüyorum seni ...
haskız inşallah bişey olmayacak bende o zamanlar yine aspirine devam edildi progestan iğne ve jeli kullandın extra bişey vermemişti dr dinlendim geçti allah bir daha yaşatmasın bana tek değil herkese.......

Haskız canımmmmmmmmmmm ne güzel bir haber bu demek ikizler geliyor..tatlım Allah'ın izniyle p.tesi bebişlerini göreceksin demiştim....artık nolur kendini yıpratma....kanamaların için doktor ne dedi....eminim bebişlerin tutunmasından dolayıdır..içini ferah tut...inşallah sağlıcakla kucağına alacaksın bebişlerini....dualarımdasınnnnnnn.....pozitif ol bitanem....bunu söylemesi kolay diyeceksin ama bebişlerin için yapman lazım....artık tek kişi değilsin bir vücutta 3 kalpsiniz.....üzüldüğünde stres olduğunda bebişlerini de üzeceksinn..bak çoooooooooooook şükür herşey yolunda....rabbim bundan sonra hamileliğinin tadını çıkartsın. rahat huzurlu bir hamilelik geçir inşallahhhhhhhhhhhhhhh......rabbim emeklerini boşa çıkarmasın bebişlerini sana bağışlasınnnnnnnnnnn....çoook öpüyorum ve tekrar tebrik ediyorummmmmmm..herşey çooooooook güzel olacak ileride bu çektiğin sıkıntıları güzel bir anı olarak anımsayacaksın..işte o zaman bizleri hatırlaaaa ve unutmaaaaaaaaaa.....sevgiler tatlımmmmmmmmmmm......

Siz cok iyi geliyorsunuz bana sizlerin msj okuduktan sonra bir huzur kapliyor icimi Rabbim hepinizin gonlune gore versin anne olma yolunda emek harcayan butun bayanlara saglikli bebekler versin insallah....

Dilada transferin hayirli olsun guzel haberlerini bekliyoruz .......

Yosun canim doktor transfer edilen 3.embriyoda tutunmus ama devam edemedigi icin vucudun onu atmaya calisiyor olabilir dedi bebeklerimin kalp atislarini gormek beni dahada rahatlatacak suan heran birsey olacak korkusu ilr yasiyorum
İlgine ve destegine tesekkur ederim...

Rowina canim bende suan senin ilk haftalarda yasadigin sıkıntilari yasiyorum umarim bende senin gibi gobusum buyuyor bebeklerim iyi diye yazabilirim saglicakla dunyaya getir bebeklerini canim.Estrofemi kacinci haftanda biraktigin konusunuda merak ediyorum yazarsan sevinirim.

Ssonmez canim darisi basina Rabbim sanada saglikli ikiz evlad versin insallah seninde benim gibi 4.denemede yuzun gulecek inancini kaybetme ayrica sizi unutmakmi hergun dualarimdasiniz canim hem daha paylasacak cok guzel gunlerimiz var hepimizin yuzu her zaman guler insallah.
Bana hep soyledin hersey guzel olacak uzme kendini diye cok sagol arkadasim iyiki varsin .........

Siz cok iyi geliyorsunuz bana sizlerin msj okuduktan sonra bir huzur kapliyor icimi Rabbim hepinizin gonlune gore versin anne olma yolunda emek harcayan butun bayanlara saglikli bebekler versin insallah....

Dilada transferin hayirli olsun guzel haberlerini bekliyoruz .......

Yosun canim doktor transfer edilen 3.embriyoda tutunmus ama devam edemedigi icin vucudun onu atmaya calisiyor olabilir dedi bebeklerimin kalp atislarini gormek beni dahada rahatlatacak suan heran birsey olacak korkusu ilr yasiyorum
İlgine ve destegine tesekkur ederim...

Rowina canim bende suan senin ilk haftalarda yasadigin sıkıntilari yasiyorum umarim bende senin gibi gobusum buyuyor bebeklerim iyi diye yazabilirim saglicakla dunyaya getir bebeklerini canim.Estrofemi kacinci haftanda biraktigin konusunuda merak ediyorum yazarsan sevinirim.

Ssonmez canim darisi basina Rabbim sanada saglikli ikiz evlad versin insallah seninde benim gibi 4.denemede yuzun gulecek inancini kaybetme ayrica sizi unutmakmi hergun dualarimdasiniz canim hem daha paylasacak cok guzel gunlerimiz var hepimizin yuzu her zaman guler insallah.
Bana hep soyledin hersey guzel olacak uzme kendini diye cok sagol arkadasim iyiki varsin .........

Sevgili dilada bu yaz rehavetinde senin denemen bir serinlik verdi sayfamiza... Takipteyiz seni.. Sonucunu hayirlisiyla bekliyoruz..
Sevgiyle kall

Canımmmmmmmm inşallah hep böyle moralin yerinde olsunn....Aminnnnnnnnnn çooooooook teşekkür ederim tatlım inşallah senin gibi 4. denememde kavuşurum meleklerime.....bizi tabi unutmazsın ama ikizlerle uğraşmak kolay olmayacakkkk..bunu unutmaaaa....herşeye değer değil mi?????sevin sevinnnnnnnnnnn anne olucaksın inşallahhhhhhhhhhhhh.......yaşa tatlım sevincini....bizler bu duyguyu yaşamayı çoooooooooooook bekledik..bir kere yakaladık mı doyasıya yaşamak lazım.....herşey çooooooook güzel olucakkkk.zaten Allah'ın izniyle bir doğsunlar ıssır onların poposunu..bana az çektirmediniz deeeeeee.....mis gibi koklaaaa onlarııı.....sar sımsıkı hiç bırakmaaaa.....aynen şimdi olduğu gibi...........canım iyiki sende varsınnnnnnnnnn meleklerin
annesiii.....Allah'a emanet ol tatlımmm.....sağlıcakla kal.....Allah'ım nazarlardan korusun seni....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…