Pablocum simdi okudum. Insallah hersey yolundadır. Bebislerin seninle saglikla buyuyp kucağına gelirler insallah.

Canim hayirli olsun. Umarim pozitif haberini aliriz en kisa sürede

şimdi anladım cnm ben eminim bir daha kine olacak arrtık burayı okudukca umutlarım hiç bitmiyor budan sonra güçlü olmak zorundayız ve gücümüz yettıkce saglıgımız yerinde oldukça denemeye devam .benımde bu adetten sonra başlıyor tedavim bu arada bende tüm tahlilileri rahim filmi ve hitereskopi oldum rahime çizik atıldı bu sefer bende elimden ne geliyorsa yapmaya çalışıyorum.bakalım kısmet belki bu sefer bakü bana iyi gelecek denemekten başka çare yok içimizdeki anne olmak istegi bitmiyor.bu yolda inatla yürüyen tüm arkadaşlarım tez zamanda kucaklarımız bebeklerle dolsun inşallah sevgiler cnm

Canim sana da hayirli olsun. Insallah bu sefer olacak.

Insallah.12. Gun.sonrasi iyi sonuclar alirsiniz Ve bizimle paylasirsiniz :)

Kizlar bu mubarek ramazan ayinda Allahim.butun.dualarimizi.kabul etsin Herkes anne olsun benim minnaklar 4 aya girdi yorucu gunler geciriyoruz ama cok.keyifli agular basladi.artik.gukuculer basladi hatta birbirlerini kesfetmeye bile basladilar artik kizim cok.cadıiii ogluma vuruyo.:))) oglum hic opulmeyi sevmiyo.aynı.annesii

Insallah guzel haberinizi aliriz.Hayirli olsun simdiden.

Ay darısı başımıza :) ne tatlılar ne güzel:)

Bilen vardır belki birşey sormak istiyorum. Heralde çok kendimi dinlemekten bilmiyorum ama ara ara rahmimde ufak batmalar hissediyorum. Tabi kistim olduğu için yumurtalıkta da hissediyorum birde makatta baskı ve ağrı. 2 kere histeroskopi oldum rahimde sorun yok dendi ama huzursuzum hep rahimde sorun var mıdır diye. Bu ufak batmalar herkeste olur mu?

9
Canım çok geçmiş olsun panik yapma zaman zaman kanama alanı oluşuyormuş rahim emmez ise dışarı atıyormuş bende de oldu acile gittim proluton vuruldu yatak istirahati verildi 1 hafta ve vajinal kapsul 2x2 ve geçti inşallah aynı durumdur gelmiş geçmiş olsun yorma kendini Allah yardımcın olsun

Kızlar siteye her girişte izlediğim konu dışında açılıyor ayın 2 sinden beri bildirim yok yazıyor oysa bildirim dolu 5470 te takılmış sayfa 5477 yapıyorum ve hep konuyu yeniden buluyorum sizde oluyormu böyle hiç kimse ayın 2 sinden beri birşey yazmamış diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…