- 16 Ekim 2015
- 1.567
- 4.568
- 133
canım benim...dünya başına yıkılıyor insanın ben nagatiflerde bile çöktüm..sen olduktan sonra kaybettin ama doktorun da dediği gibi sağlıklı olmadığı için kaybeliyor kalp atışından önce..ne deme teselli etmez..benim içim yandı burdan..üçüncü deneme için paramız yoktu bixim en çok da ondsn yıkılmıştım..sınırsız para olsa sağlık elverse bu kadar yıkılmasz insan ama oluyor işte yeniden başlayack güç veriyor allah borç harç para da bulunuyor..bu son mutsuzluğun son gözyaşların olsun...kısa bir sürede yeniden deneme gücü baştan başlama gücü versin sana allahım..bir gün kucağıan alacaksın yavrunu ve bu çektiklerin kötü birer anı olacak..duamda sürekli adını andığım bikaç arkadşımdan birisin..devam edeceğim senin için dilemeye istemeye...Bugüne kadar yazmadım durumum belli olduktan sonra yazmayı düşündüm. Bugün itibariyle artık ilaçlarımı bıraktığım için yazıyorum. Öncelikle bana özelden mesajla destek veren arkadaşlarım Yesilada ,bluebubble ve Birumut73 hepinize çok teşekkür ederim. Son mesajlariniza cevap verememiştim durumum belirsiz olduğu için ,şimdi burdan cevap yazıyorum. Cumartesi kanamam başladığında hastanede vaginal ultrasonda keselerim yerindeydi. Ama bana herhangi iğne veya müdahale yapılmamıstı. Onlara göre kalp atışı duyulmadan başlayan düsügün embriyonun sağlıksız olduğu anlamına geliyordu. Kendi doktorum progesteron tableti günde 4×2 3×2 çıkartarak müdahele etmek istedi ama olmadı. Pazartesi ilk kesemi kaybettim, kan değerlerim beta hcg 615 olmuştu. Bir umut ikinci kese için bekledik çarşamba günü yine beta için kan verdik ama sonuç 215. Ve halâ kanamam devam ediyor. Kendi doktorum artık onuda kaybettigimi ilaçları birakmamı söyledi. Durumu merkezime başından beri gün gün biliyordum bugün ki kan sonucundan sonra onlarda ilaçları mı birakmamı söyledi.
Bitti herşey bitti kaybettim iki kesemide kaybettim. Geride donmuşlarım bile yok maddi manevi çöküntü içindeyim, cumartesi gününden beri ağlıyorum sansima kaderime yavrularıma, yazımı kışa çeviren talihsizliğime. Üzgünüm çok üzgünüm diyecek başka birşeyim de yok Herkes Allaha emanet olsun.
Canım allah sabır versin, transferin ilk aşamasından itibaren bebeklerimize bağlanıyoruz kaybın hepsi çok acıBugüne kadar yazmadım durumum belli olduktan sonra yazmayı düşündüm. Bugün itibariyle artık ilaçlarımı bıraktığım için yazıyorum. Öncelikle bana özelden mesajla destek veren arkadaşlarım Yesilada ,bluebubble ve Birumut73 hepinize çok teşekkür ederim. Son mesajlariniza cevap verememiştim durumum belirsiz olduğu için ,şimdi burdan cevap yazıyorum. Cumartesi kanamam başladığında hastanede vaginal ultrasonda keselerim yerindeydi. Ama bana herhangi iğne veya müdahale yapılmamıstı. Onlara göre kalp atışı duyulmadan başlayan düsügün embriyonun sağlıksız olduğu anlamına geliyordu. Kendi doktorum progesteron tableti günde 4×2 3×2 çıkartarak müdahele etmek istedi ama olmadı. Pazartesi ilk kesemi kaybettim, kan değerlerim beta hcg 615 olmuştu. Bir umut ikinci kese için bekledik çarşamba günü yine beta için kan verdik ama sonuç 215. Ve halâ kanamam devam ediyor. Kendi doktorum artık onuda kaybettigimi ilaçları birakmamı söyledi. Durumu merkezime başından beri gün gün biliyordum bugün ki kan sonucundan sonra onlarda ilaçları mı birakmamı söyledi.
Bitti herşey bitti kaybettim iki kesemide kaybettim. Geride donmuşlarım bile yok maddi manevi çöküntü içindeyim, cumartesi gününden beri ağlıyorum sansima kaderime yavrularıma, yazımı kışa çeviren talihsizliğime. Üzgünüm çok üzgünüm diyecek başka birşeyim de yok Herkes Allaha emanet olsun.
Bugüne kadar yazmadım durumum belli olduktan sonra yazmayı düşündüm. Bugün itibariyle artık ilaçlarımı bıraktığım için yazıyorum. Öncelikle bana özelden mesajla destek veren arkadaşlarım Yesilada ,bluebubble ve Birumut73 hepinize çok teşekkür ederim. Son mesajlariniza cevap verememiştim durumum belirsiz olduğu için ,şimdi burdan cevap yazıyorum. Cumartesi kanamam başladığında hastanede vaginal ultrasonda keselerim yerindeydi. Ama bana herhangi iğne veya müdahale yapılmamıstı. Onlara göre kalp atışı duyulmadan başlayan düsügün embriyonun sağlıksız olduğu anlamına geliyordu. Kendi doktorum progesteron tableti günde 4×2 3×2 çıkartarak müdahele etmek istedi ama olmadı. Pazartesi ilk kesemi kaybettim, kan değerlerim beta hcg 615 olmuştu. Bir umut ikinci kese için bekledik çarşamba günü yine beta için kan verdik ama sonuç 215. Ve halâ kanamam devam ediyor. Kendi doktorum artık onuda kaybettigimi ilaçları birakmamı söyledi. Durumu merkezime başından beri gün gün biliyordum bugün ki kan sonucundan sonra onlarda ilaçları mı birakmamı söyledi.
Canım Allah sabır versin verende alanda kendisi. Bize üzülmek kalıyor bazen sözler yetmiyor boğaz düğümleniyor. İnşallah yeniden denemek nasip olur maddi manevi Allah yardım etsin ve acını dindirsin sen sağlıklı ol şimdi sen önemlisin hepimizin kayıpları var gözyaşımız var neden yine diye içimizin yanışı var ama unutma yine bir umut var güçlü ol yine dene yılma Allaha emanet ol canımBugüne kadar yazmadım durumum belli olduktan sonra yazmayı düşündüm. Bugün itibariyle artık ilaçlarımı bıraktığım için yazıyorum. Öncelikle bana özelden mesajla destek veren arkadaşlarım Yesilada ,bluebubble ve Birumut73 hepinize çok teşekkür ederim. Son mesajlariniza cevap verememiştim durumum belirsiz olduğu için ,şimdi burdan cevap yazıyorum. Cumartesi kanamam başladığında hastanede vaginal ultrasonda keselerim yerindeydi. Ama bana herhangi iğne veya müdahale yapılmamıstı. Onlara göre kalp atışı duyulmadan başlayan düsügün embriyonun sağlıksız olduğu anlamına geliyordu. Kendi doktorum progesteron tableti günde 4×2 3×2 çıkartarak müdahele etmek istedi ama olmadı. Pazartesi ilk kesemi kaybettim, kan değerlerim beta hcg 615 olmuştu. Bir umut ikinci kese için bekledik çarşamba günü yine beta için kan verdik ama sonuç 215. Ve halâ kanamam devam ediyor. Kendi doktorum artık onuda kaybettigimi ilaçları birakmamı söyledi. Durumu merkezime başından beri gün gün biliyordum bugün ki kan sonucundan sonra onlarda ilaçları mı birakmamı söyledi.
çok ama çok üzgünüm burada herkes birbirine umut oluyor rabbim çok büyük sabır gücü ve yeniden demene tekrar kucagını doldursun inşallah sakın vaz geçme yine olacak sevgilerBugüne kadar yazmadım durumum belli olduktan sonra yazmayı düşündüm. Bugün itibariyle artık ilaçlarımı bıraktığım için yazıyorum. Öncelikle bana özelden mesajla destek veren arkadaşlarım Yesilada ,bluebubble ve Birumut73 hepinize çok teşekkür ederim. Son mesajlariniza cevap verememiştim durumum belirsiz olduğu için ,şimdi burdan cevap yazıyorum. Cumartesi kanamam başladığında hastanede vaginal ultrasonda keselerim yerindeydi. Ama bana herhangi iğne veya müdahale yapılmamıstı. Onlara göre kalp atışı duyulmadan başlayan düsügün embriyonun sağlıksız olduğu anlamına geliyordu. Kendi doktorum progesteron tableti günde 4×2 3×2 çıkartarak müdahele etmek istedi ama olmadı. Pazartesi ilk kesemi kaybettim, kan değerlerim beta hcg 615 olmuştu. Bir umut ikinci kese için bekledik çarşamba günü yine beta için kan verdik ama sonuç 215. Ve halâ kanamam devam ediyor. Kendi doktorum artık onuda kaybettigimi ilaçları birakmamı söyledi. Durumu merkezime başından beri gün gün biliyordum bugün ki kan sonucundan sonra onlarda ilaçları mı birakmamı söyledi.
Ne diyeceğimi, yazacagimi bilemedim..Ne dersek boş üzülme diyemeyiz ama Allah çok büyük sizlere sabır versin güç versin Allah yar ve yardımcınız olsunBugüne kadar yazmadım durumum belli olduktan sonra yazmayı düşündüm. Bugün itibariyle artık ilaçlarımı bıraktığım için yazıyorum. Öncelikle bana özelden mesajla destek veren arkadaşlarım Yesilada ,bluebubble ve Birumut73 hepinize çok teşekkür ederim. Son mesajlariniza cevap verememiştim durumum belirsiz olduğu için ,şimdi burdan cevap yazıyorum. Cumartesi kanamam başladığında hastanede vaginal ultrasonda keselerim yerindeydi. Ama bana herhangi iğne veya müdahale yapılmamıstı. Onlara göre kalp atışı duyulmadan başlayan düsügün embriyonun sağlıksız olduğu anlamına geliyordu. Kendi doktorum progesteron tableti günde 4×2 3×2 çıkartarak müdahele etmek istedi ama olmadı. Pazartesi ilk kesemi kaybettim, kan değerlerim beta hcg 615 olmuştu. Bir umut ikinci kese için bekledik çarşamba günü yine beta için kan verdik ama sonuç 215. Ve halâ kanamam devam ediyor. Kendi doktorum artık onuda kaybettigimi ilaçları birakmamı söyledi. Durumu merkezime başından beri gün gün biliyordum bugün ki kan sonucundan sonra onlarda ilaçları mı birakmamı söyledi.
Yeşilada bende 26. Haftadan sonra seker için insulin kullandım ve diyet yaptım.. senin ilaç içtiğini gördüm.. hem kendin kadın dogumcum ve iki endokrin doktoru hamilelikte hap kullanılmaz sadece insulin kullanılır dediler..ve şekerim endokrin doktorum tarafından neredeyse 3- 4 günde bir kontrol edildi..Gunde 3 ogun açlık ve tokluk olmak üzere ölçüp not ediyor bunu da endokrincime gönderiyordum ve insulin dozunu ayarliyordu..Bence insulin konusunu tekrar teyit et..ve iyi bir endokrinci bul canım.. bu yüzden belki benim idrarimda hiç protein keton cikmadi...Dikkatli olmakta fayda var..çok canım ıkıldı...şeker için ilaç alıyorum..glifor diyet yapıyorum ona rağmen idrarda yüksek oranda keton var..az da protein yarın bakılacak aç karnına..gebelik zehirlenmesinden korkuyorum...lütfen bana ve bebeklerime dua edin..
Pablo çok üzüldüm. Bunda da vardır bir hayır diyelim. Ne diyeceğimi bilemiyorumBugüne kadar yazmadım durumum belli olduktan sonra yazmayı düşündüm. Bugün itibariyle artık ilaçlarımı bıraktığım için yazıyorum. Öncelikle bana özelden mesajla destek veren arkadaşlarım Yesilada ,bluebubble ve Birumut73 hepinize çok teşekkür ederim. Son mesajlariniza cevap verememiştim durumum belirsiz olduğu için ,şimdi burdan cevap yazıyorum. Cumartesi kanamam başladığında hastanede vaginal ultrasonda keselerim yerindeydi. Ama bana herhangi iğne veya müdahale yapılmamıstı. Onlara göre kalp atışı duyulmadan başlayan düsügün embriyonun sağlıksız olduğu anlamına geliyordu. Kendi doktorum progesteron tableti günde 4×2 3×2 çıkartarak müdahele etmek istedi ama olmadı. Pazartesi ilk kesemi kaybettim, kan değerlerim beta hcg 615 olmuştu. Bir umut ikinci kese için bekledik çarşamba günü yine beta için kan verdik ama sonuç 215. Ve halâ kanamam devam ediyor. Kendi doktorum artık onuda kaybettigimi ilaçları birakmamı söyledi. Durumu merkezime başından beri gün gün biliyordum bugün ki kan sonucundan sonra onlarda ilaçları mı birakmamı söyledi.
Canım çok üzgünüm seni çok iyi anlıyorum ama lütfen şunu unutma biz çok zor yollardan geçtik. O zamanlarda biri bana çocuğun olmayacak dese yemişim çocuğunu derdim. O an için en önemli şey bendim. Bu aslında hayatımız boyunca böyle olmalı. Önce kendimiz sonra diğerleri. Belki bencillik olarak yorumlanabilir bu yazdığım ama hayatta en önemli varlık olan evlat bile sen iyiysen iyi olabilir ancak. Tabi bu yazdıklarım şuan boş. Her şekilde üzüleceksin bende tahminimden daha fazla üzüldüm çünkü. Sana tek tavsiye verebilirim eğer çalışıyorsan biran önce işine dön. Çalışmıyorsanda arkadaşlarınla dışarda takıl. Nekadar yalnızlık okadar depresyon. Evde tek kalma arkadaşım. Herşey yoluna girecek tekrar denemenin kapısı da elbet açılacak.Bugüne kadar yazmadım durumum belli olduktan sonra yazmayı düşündüm. Bugün itibariyle artık ilaçlarımı bıraktığım için yazıyorum. Öncelikle bana özelden mesajla destek veren arkadaşlarım Yesilada ,bluebubble ve Birumut73 hepinize çok teşekkür ederim. Son mesajlariniza cevap verememiştim durumum belirsiz olduğu için ,şimdi burdan cevap yazıyorum. Cumartesi kanamam başladığında hastanede vaginal ultrasonda keselerim yerindeydi. Ama bana herhangi iğne veya müdahale yapılmamıstı. Onlara göre kalp atışı duyulmadan başlayan düsügün embriyonun sağlıksız olduğu anlamına geliyordu. Kendi doktorum progesteron tableti günde 4×2 3×2 çıkartarak müdahele etmek istedi ama olmadı. Pazartesi ilk kesemi kaybettim, kan değerlerim beta hcg 615 olmuştu. Bir umut ikinci kese için bekledik çarşamba günü yine beta için kan verdik ama sonuç 215. Ve halâ kanamam devam ediyor. Kendi doktorum artık onuda kaybettigimi ilaçları birakmamı söyledi. Durumu merkezime başından beri gün gün biliyordum bugün ki kan sonucundan sonra onlarda ilaçları mı birakmamı söyledi.
Haklısın canım önümüzdeki hafta endokrin uzmanına gideceğim üniversite hastlanesimde..yarın ayrıntılı tüm testler bi daha yapılsın önce...umarım düZelr sağol canım...Yeşilada bende 26. Haftadan sonra seker için insulin kullandım ve diyet yaptım.. senin ilaç içtiğini gördüm.. hem kendin kadın dogumcum ve iki endokrin doktoru hamilelikte hap kullanılmaz sadece insulin kullanılır dediler..ve şekerim endokrin doktorum tarafından neredeyse 3- 4 günde bir kontrol edildi..Gunde 3 ogun açlık ve tokluk olmak üzere ölçüp not ediyor bunu da endokrincime gönderiyordum ve insulin dozunu ayarliyordu..Bence insulin konusunu tekrar teyit et..ve iyi bir endokrinci bul canım.. bu yüzden belki benim idrarimda hiç protein keton cikmadi...Dikkatli olmakta fayda var..
Ablacım tüm güzel sonuçlar seninle olsun. Sağlıkla bebeklerine kavuş inşallahPeriontolog rahattı sorun değil dedi..kısıtlı besleniyorsun o yüzden dedi...vücut artık yağ ve protein yakmaya başlamış..önemli olan kan şekeri benim için dedi..allaha emanet artık..hakkaten az yedim dün akşam yemeği bile yemedim şeker yükselecek diye...yarın sabah bi daha bakıolacak hayırlı sonuç olur inşallah hepinize teşekkür ediyorum
canım nolursun üzülme bebeklerinde canını sıkmaçok canım ıkıldı...şeker için ilaç alıyorum..glifor diyet yapıyorum ona rağmen idrarda yüksek oranda keton var..az da protein yarın bakılacak aç karnına..gebelik zehirlenmesinden korkuyorum...lütfen bana ve bebeklerime dua edin..
Çok geçmiş olsun kuzum.ağla ama isyan etmeBugüne kadar yazmadım durumum belli olduktan sonra yazmayı düşündüm. Bugün itibariyle artık ilaçlarımı bıraktığım için yazıyorum. Öncelikle bana özelden mesajla destek veren arkadaşlarım Yesilada ,bluebubble ve Birumut73 hepinize çok teşekkür ederim. Son mesajlariniza cevap verememiştim durumum belirsiz olduğu için ,şimdi burdan cevap yazıyorum. Cumartesi kanamam başladığında hastanede vaginal ultrasonda keselerim yerindeydi. Ama bana herhangi iğne veya müdahale yapılmamıstı. Onlara göre kalp atışı duyulmadan başlayan düsügün embriyonun sağlıksız olduğu anlamına geliyordu. Kendi doktorum progesteron tableti günde 4×2 3×2 çıkartarak müdahele etmek istedi ama olmadı. Pazartesi ilk kesemi kaybettim, kan değerlerim beta hcg 615 olmuştu. Bir umut ikinci kese için bekledik çarşamba günü yine beta için kan verdik ama sonuç 215. Ve halâ kanamam devam ediyor. Kendi doktorum artık onuda kaybettigimi ilaçları birakmamı söyledi. Durumu merkezime başından beri gün gün biliyordum bugün ki kan sonucundan sonra onlarda ilaçları mı birakmamı söyledi.
Canim benim dualarimiz seninle. Birsey cikmayacak inşallah.çok canım ıkıldı...şeker için ilaç alıyorum..glifor diyet yapıyorum ona rağmen idrarda yüksek oranda keton var..az da protein yarın bakılacak aç karnına..gebelik zehirlenmesinden korkuyorum...lütfen bana ve bebeklerime dua edin..
Pablocum cok ama cok üzüldüm. Acını ancak tahmin edebilirim. Soylecek birsey bulamıyorum. Umarım kendinizi madfi ve manevi hazır hissettiğinizde bebislerine kavusirsunuz. Sabir diliyorum.Bugüne kadar yazmadım durumum belli olduktan sonra yazmayı düşündüm. Bugün itibariyle artık ilaçlarımı bıraktığım için yazıyorum. Öncelikle bana özelden mesajla destek veren arkadaşlarım Yesilada ,bluebubble ve Birumut73 hepinize çok teşekkür ederim. Son mesajlariniza cevap verememiştim durumum belirsiz olduğu için ,şimdi burdan cevap yazıyorum. Cumartesi kanamam başladığında hastanede vaginal ultrasonda keselerim yerindeydi. Ama bana herhangi iğne veya müdahale yapılmamıstı. Onlara göre kalp atışı duyulmadan başlayan düsügün embriyonun sağlıksız olduğu anlamına geliyordu. Kendi doktorum progesteron tableti günde 4×2 3×2 çıkartarak müdahele etmek istedi ama olmadı. Pazartesi ilk kesemi kaybettim, kan değerlerim beta hcg 615 olmuştu. Bir umut ikinci kese için bekledik çarşamba günü yine beta için kan verdik ama sonuç 215. Ve halâ kanamam devam ediyor. Kendi doktorum artık onuda kaybettigimi ilaçları birakmamı söyledi. Durumu merkezime başından beri gün gün biliyordum bugün ki kan sonucundan sonra onlarda ilaçları mı birakmamı söyledi.
Şimdi bende yine başladı aynı şey.Sağol canım denicem
Canım o kadar üzgünüm ki ne yazacağımı bilmiyorum. Zaten şu an senin için her şey anlamsız gelecek. Zaten sana çok dua ediyordum. Etmeye devam edeceğim. Allahım hem sabır hem güç kuvvet hem de en tatlısından bir an önce evlat versin sana.Bugüne kadar yazmadım durumum belli olduktan sonra yazmayı düşündüm. Bugün itibariyle artık ilaçlarımı bıraktığım için yazıyorum. Öncelikle bana özelden mesajla destek veren arkadaşlarım Yesilada ,bluebubble ve Birumut73 hepinize çok teşekkür ederim. Son mesajlariniza cevap verememiştim durumum belirsiz olduğu için ,şimdi burdan cevap yazıyorum. Cumartesi kanamam başladığında hastanede vaginal ultrasonda keselerim yerindeydi. Ama bana herhangi iğne veya müdahale yapılmamıstı. Onlara göre kalp atışı duyulmadan başlayan düsügün embriyonun sağlıksız olduğu anlamına geliyordu. Kendi doktorum progesteron tableti günde 4×2 3×2 çıkartarak müdahele etmek istedi ama olmadı. Pazartesi ilk kesemi kaybettim, kan değerlerim beta hcg 615 olmuştu. Bir umut ikinci kese için bekledik çarşamba günü yine beta için kan verdik ama sonuç 215. Ve halâ kanamam devam ediyor. Kendi doktorum artık onuda kaybettigimi ilaçları birakmamı söyledi. Durumu merkezime başından beri gün gün biliyordum bugün ki kan sonucundan sonra onlarda ilaçları mı birakmamı söyledi.
inşallah çifter gebelik yakala ve sağlıklı doğurKibrisa geldik yarın sabah transfer varr dualarınızı bekliyorimmm
Kibrisa geldik yarın sabah transfer varr dualarınızı bekliyorimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?