canım benim...dünya başına yıkılıyor insanın ben nagatiflerde bile çöktüm..sen olduktan sonra kaybettin ama doktorun da dediği gibi sağlıklı olmadığı için kaybeliyor kalp atışından önce..ne deme teselli etmez..benim içim yandı burdan..üçüncü deneme için paramız yoktu bixim en çok da ondsn yıkılmıştım..sınırsız para olsa sağlık elverse bu kadar yıkılmasz insan ama oluyor işte yeniden başlayack güç veriyor allah borç harç para da bulunuyor..bu son mutsuzluğun son gözyaşların olsun...kısa bir sürede yeniden deneme gücü baştan başlama gücü versin sana allahım..bir gün kucağıan alacaksın yavrunu ve bu çektiklerin kötü birer anı olacak..duamda sürekli adını andığım bikaç arkadşımdan birisin..devam edeceğim senin için dilemeye istemeye...

Canım allah sabır versin, transferin ilk aşamasından itibaren bebeklerimize bağlanıyoruz kaybın hepsi çok acı

Canım çok çok üzüldüm. Allah sana sabır ve dayanma gücü versin. İnşallah bu günler de geçecek ve tüm bu üzüntülerini unutturacak mutluluklar yaşayacaksın..

Canım Allah sabır versin verende alanda kendisi. Bize üzülmek kalıyor bazen sözler yetmiyor boğaz düğümleniyor. İnşallah yeniden denemek nasip olur maddi manevi Allah yardım etsin ve acını dindirsin sen sağlıklı ol şimdi sen önemlisin hepimizin kayıpları var gözyaşımız var neden yine diye içimizin yanışı var ama unutma yine bir umut var güçlü ol yine dene yılma Allaha emanet ol canım

çok ama çok üzgünüm burada herkes birbirine umut oluyor rabbim çok büyük sabır gücü ve yeniden demene tekrar kucagını doldursun inşallah sakın vaz geçme yine olacak sevgiler

Ne diyeceğimi, yazacagimi bilemedim..Ne dersek boş üzülme diyemeyiz ama Allah çok büyük sizlere sabır versin güç versin Allah yar ve yardımcınız olsun

Yeşilada bende 26. Haftadan sonra seker için insulin kullandım ve diyet yaptım.. senin ilaç içtiğini gördüm.. hem kendin kadın dogumcum ve iki endokrin doktoru hamilelikte hap kullanılmaz sadece insulin kullanılır dediler..ve şekerim endokrin doktorum tarafından neredeyse 3- 4 günde bir kontrol edildi..Gunde 3 ogun açlık ve tokluk olmak üzere ölçüp not ediyor bunu da endokrincime gönderiyordum ve insulin dozunu ayarliyordu..Bence insulin konusunu tekrar teyit et..ve iyi bir endokrinci bul canım.. bu yüzden belki benim idrarimda hiç protein keton cikmadi...Dikkatli olmakta fayda var..

Pablo çok üzüldüm. Bunda da vardır bir hayır diyelim. Ne diyeceğimi bilemiyorum

Canım çok üzgünüm seni çok iyi anlıyorum ama lütfen şunu unutma biz çok zor yollardan geçtik. O zamanlarda biri bana çocuğun olmayacak dese yemişim çocuğunu derdim. O an için en önemli şey bendim. Bu aslında hayatımız boyunca böyle olmalı. Önce kendimiz sonra diğerleri. Belki bencillik olarak yorumlanabilir bu yazdığım ama hayatta en önemli varlık olan evlat bile sen iyiysen iyi olabilir ancak. Tabi bu yazdıklarım şuan boş. Her şekilde üzüleceksin bende tahminimden daha fazla üzüldüm çünkü. Sana tek tavsiye verebilirim eğer çalışıyorsan biran önce işine dön. Çalışmıyorsanda arkadaşlarınla dışarda takıl. Nekadar yalnızlık okadar depresyon. Evde tek kalma arkadaşım. Herşey yoluna girecek tekrar denemenin kapısı da elbet açılacak.

Haklısın canım önümüzdeki hafta endokrin uzmanına gideceğim üniversite hastlanesimde..yarın ayrıntılı tüm testler bi daha yapılsın önce...umarım düZelr sağol canım...

Ablacım tüm güzel sonuçlar seninle olsun. Sağlıkla bebeklerine kavuş inşallah

canım nolursun üzülme bebeklerinde canını sıkma
her şey güzel olucak
mutlaka bir diyetyesyen ve iç hastalıkları doktoruna görsen
bol su iç
bazen bu durumda insulin iğneye bile başlata bilirler
canım arkadaşım hem karbonhidrat hem proteyin besininde dikkatli olucaksın

Çok geçmiş olsun kuzum.ağla ama isyan etme
zamanı değilmiş diyelim
bu acıdan 5 defa yaşaım ve seni içten ne çektiklerini anlıyorum
rabbim bu mübarek günü kaybetiyin BEbeklerin yerini doldursun inşallah
unutma kuzum bu kaybetiyin gebelikte embriyolarda genetik bozuntu vardı onunçin çok üzme kendini
ama bir taraftanda rahmin implantasyon penceresi var ve sen anne olucaksın inşallah

Canim benim dualarimiz seninle. Birsey cikmayacak inşallah.

Pablocum cok ama cok üzüldüm. Acını ancak tahmin edebilirim. Soylecek birsey bulamıyorum. Umarım kendinizi madfi ve manevi hazır hissettiğinizde bebislerine kavusirsunuz. Sabir diliyorum.

Canım o kadar üzgünüm ki ne yazacağımı bilmiyorum. Zaten şu an senin için her şey anlamsız gelecek. Zaten sana çok dua ediyordum. Etmeye devam edeceğim. Allahım hem sabır hem güç kuvvet hem de en tatlısından bir an önce evlat versin sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…