Günaydın kızlarrrrrrr..........HASKIZ ı merak ettim....uğramadı....haberi olan var mı.........?Rabbim verdiğiniz mücadeleden galip çıkarsın sizleri.....çok öpüyorum.....
arkadaşım ne yazıkki sağlıklı bir gebeliğin yok. bence doktorunla görüş.
ne yazıkki benimkide sağlıklı değil. 7 haftalık olması gerekir iken ultrason görüntüsü 5 haftalık. muhtemelen düşük yapacağım.
ama pes etmek yok arkadaşım. yine yeni yeniden. bu arada bu benim 4 donasyonum..
Canım sanırım bizim donasyonlarda yakın tarihlerde yapılmıştı benim 15 haziran ve ilkdonasyondu bugün 2 ayrı yerde beta hcg ölçümü yaptırdım ve hızla düşüyo sonuçlarım doktor diğer ilaçlarımı kesti ama bende gebelikle birlikte haşimoto tiroidi oluştuğu için düşük ve ölü cenin olasılığını arttırmışşimdi tsh oranımı düşürmeye çalışıcam kürtaj diilde kese küçük olduğundan vücudum kendisi atarmış regl olmayı bekliycem daha sonra tekrar deneriz dedi doktor ama o miktarı bile borçla bir araya getirmiştik yine aynı senfoni.... bakalım herşeyin hayırlısı bukes biraz daha zamana ihtiyacımız var allah sanada güç kuvvet ve sabır versin üzülmemeye çalış her şerde bir hayır varmış bakalım bakalım eminim bizimde olacak kendine dikkat et :)
arkadaşlar malesef bugn kanamam oldu.. eşim tekrar deneriz diyo ama bence zor görünüyo...
arkadaşlar merhaba ben bu sitede yeniyim tam okuyamadım yazılanların hepsini ama hepinize geçmiş olsun diyorum umarım en kısa zamanda hayalleriniz olan çocuklarınıza kavuşursunuz.bende aynı dyurumdayım yumurtalıklarımı aldırdım 1 sene oldu evleneli eşimle ymurta donasyonu yaptırmaya karar verdik yaptıran varmı(okudumğum kadarıyla var sanırım) nasıl sonuçlar elde ediliyor ve neresinin iyi olduğu hakkında bilgi verirmisiniz
teşeşşürler moonrose rabbim sağlıklı bir şekilde doğmasını nasip etsin sağsalim kucağına al bebişini inşallah:)tüm sayfaları okuyamadım çok olduğu için sanırım yaptıran var baya,okadar kararsızım hangi merkez olması gerektiği konusunda bende duymuştum savaş beyi,maliyeti nedir peki arkadaşım ilk denemede tuttumu oldumu peki olmama olasılığı varmı en çok aklıma takılan bu benim aslında işlemler nasıl oluyor
anladım umarım burada paylaşırım bendeinş.benimde ilk denemede tutar moonrose tek ümidim duam o...peki o testler oradamı yapılıor yoksa burada yaptırıp oraya gönderiomusun kaç gün yada nekadar süre sonra size geri dönüp transfer için çağırıolar
canım pıhtılaşma sorunu bulunmadı bende. daha önce bakılmıştı onlara. bir dünya testler yapıldı. benim şüphem eşimin spermlerindemi acaba sorun var. sanırım Aysevidede öyle bir sorun olmuştu. ama artık uğramıyor.
benim ilk iki doğuş şevket beydi. onları açıkçası çokta saymıyorum.
bu son iki hit te idi. ilki kimyasal buda gelişmedi iştekeseyi gördük yolk sac gördük ama gelişmiyor. 7 haftalık olması gerekirken hala 5 hafta gösteriyor.
bu gün beta hcg yaptırdım 6000 lerde çıktı anlamıyorum. iki gün sonra tekrarlamamı söyledi hit. ona göre ne yapacağımıza karar verilecek. buradaki hemen kürtaj dedi. hit önermiyorum. rahmi inceltir ilaçla düşük yapacaksın dedi. bakalım artık bekliyoruz. a
tam yakaladım derken yine elim boş kaldı ya.. ama pes etmicem. yaşım 35 eninde sonunda yakalarım inşallah..
arkadaşlar hani burada gittiğim doktor gelişmiyor kürtaj demişti ya. merkezimde beta hcg yapalım ona göre karar verelim demişti.
beta hcg yükselmeye devam ettiğini gördük. doktoru değiştirdik. yeni doktorumda kese büyümeye devam ediyor nasıl böyle bir karar veriliyor dedi. şimdi yakın takibe aldılar.
hiç böyle bir sey yaşayan oldumu..?
beta hcg yükselip kese büyümesine rağmen gebeliği sonlanan oldumu..?
günün en umutlu haberi .. lütfen umudunu kaybetme.. mucizen seninle görünüyor..arkadaşlar hani burada gittiğim doktor gelişmiyor kürtaj demişti ya. merkezimde beta hcg yapalım ona göre karar verelim demişti.
beta hcg yükselmeye devam ettiğini gördük. doktoru değiştirdik. yeni doktorumda kese büyümeye devam ediyor nasıl böyle bir karar veriliyor dedi. şimdi yakın takibe aldılar.
hiç böyle bir sey yaşayan oldumu..?
beta hcg yükselip kese büyümesine rağmen gebeliği sonlanan oldumu..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?