Benim de E2 değerim 387, progesteron 18 çıktı sabah dayanamayıp idrar testi yaptım ve silik bir çizgi gördüm kendimi kaptırmamaya çalışıyorum ama elimde değil bekleyemedin 16sını
Ay hadi inşallah senin için bende çok heyecanlanıyorum canım ya tam bi hafta aramız olacak inşallah güzel sonuçlar alirizzzz sonuç için ne dediler senin kalan embriyolarinin kaç tane oldu hepsini doldurdular mi

Benim de E2 değerim 387, progesteron 18 çıktı sabah dayanamayıp idrar testi yaptım ve silik bir çizgi gördüm kendimi kaptırmamaya çalışıyorum ama elimde değil bekleyemedin 16sını

Bu E2 değeri neden donasyonda bakılıyor? Normal tüp bebekte yumurtalar büyütülürken takip edilen bir değer değil mi?

Ay hadi inşallah senin için bende çok heyecanlanıyorum canım ya tam bi hafta aramız olacak inşallah güzel sonuçlar alirizzzz sonuç için ne dediler senin kalan embriyolarinin kaç tane oldu hepsini doldurdular mi
İnşallah canım benim.. peşpeşe gelsin güzel haberlerimiz. Sonuç için iyi dedi Selda hanım ama tabi beta görmeden bişey demedi 4 tane donduruldu canım

( ne güzel ifade etmişsin canım benim. İnşallahhh Rabbim bir kapı açar hiç ummadığın anda. Tüm güzel ve pozitif haberler seninle olur inşallah canım benim.

Dünyada verilebilecek en anlamlı mücadele anne olma mücadelesi...yaşamayan anlamazmış yaşadım anladım..bunu okuyan güzel kadın bırakma mücadeleni sen de anne olacaksın..şimdi olmasıysa mutlaka bigün...bu mücadelede olan canım arkadaşlarım güzel arkadaşlarım hepinizin anneler gününü içtenlikle kutlarım..dilerim seneye hepimiz kucaklarımızda bebeklerimizle kutlarız anneler gününü...sevgilerimle..

Amin ins size özelden yazdım bakabilirmisiniz

Merhaba yumurta donasyonu ile mi mutlu habere ulaşmıştınız.Sağlıklı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…