sevgili zaza iznin olursa sana bir şey danışmak istiyorum daha doğrusu bilgine ihtiyacım var bende rahim duvarı kalınlaşma sorunu var şimdiye kadar her şeyi denedim prognova beyaz renkte drajelerin tedavide kullanıldıgını duydum yada okudum bu ilac türkiyede varmı birde viyagra deniyor bunlarla ilgili hiç bilgi bulamadım eger bilgin varsa lütfen yardımcı olurmusun şimdiden teşekkürlerMelek kalpli arkadaşım bizi unutmadığın için sana teşekkür ediyorum
Nasıl oldun
Neyin oldu
Nasıl bebek yaz kuzum
Benim çok arkadaşım var nifty yaptıran. Biraz pahalı ama sonrası için kafan rahat ediyor. Hicbir riskinde yok normal kandan bakılıyorKızlar benim cvs günüm yaklaştı ama istemiyorum düşük tehlikesi oluyormuş. kandan alıp nifty genetik baktıran Oldumu amniyosentezde istemiyorum nifty ile 5 genetik sorun varsa çıkıyor ve tehlikesi yokmuş
Canım laboratuvar veya hastane fiyat hakkında bilgin varmı internetten araştırdım ama telefonla henüz aramadım güvenli olan yer hangisi acaba Ankara e ist. Buldum izmir de varmı göremedimBenim çok arkadaşım var nifty yaptıran. Biraz pahalı ama sonrası için kafan rahat ediyor. Hicbir riskinde yok normal kandan bakılıyor
Glifor gebelikte kullanılıyor mu ? Onu sorun bence. Sizi telaşa sokmayayım ben kullanılmıyor diye biliyorum. Doktorum vermemişti. O yüzden dedim.çok canım ıkıldı...şeker için ilaç alıyorum..glifor diyet yapıyorum ona rağmen idrarda yüksek oranda keton var..az da protein yarın bakılacak aç karnına..gebelik zehirlenmesinden korkuyorum...lütfen bana ve bebeklerime dua edin..
Glifor gebelikte kullanılıyor mu ? Onu sorun bence. Sizi telaşa sokmayayım ben kullanılmıyor diye biliyorum. Doktorum vermemişti. O yüzden dedim.çok canım ıkıldı...şeker için ilaç alıyorum..glifor diyet yapıyorum ona rağmen idrarda yüksek oranda keton var..az da protein yarın bakılacak aç karnına..gebelik zehirlenmesinden korkuyorum...lütfen bana ve bebeklerime dua edin..
İzmirde var. İnternetten baktım ben de. KSK ,Alsancak bir de başka yerde şb var.Canım laboratuvar veya hastane fiyat hakkında bilgin varmı internetten araştırdım ama telefonla henüz aramadım güvenli olan yer hangisi acaba Ankara e ist. Buldum izmir de varmı göremedim
Bende buldum canım alsancak ta 2750 peşin fiyat verdi sağol canım ilgin içinİ
İzmirde var. İnternetten baktım ben de. KSK ,Alsancak bir de başka yerde şb var.
Hem Endokrin hem dahiliye hem kadın Doğum hem de periontolog takibindeyim..periontoloğumw aşırı güveniyorum Ama diğer hekimlerde destekledi kararı..düşürdü bayağı faydası oldu sanırım insülün gerekmeyecek..yani umarım.:Glifor gebelikte kullanılıyor mu ? Onu sorun bence. Sizi telaşa sokmayayım ben kullanılmıyor diye biliyorum. Doktorum vermemişti. O yüzden dedim.
Doktorlar ne derse doğrudur. Sonuçta bizimkiler hep kulaktan dolma şeyler. Bende gliforu bırak demişti. İnsüline başlamıştım.Hem Endokrin hem dahiliye hem kadın Doğum hem de periontolog takibindeyim..periontoloğumw aşırı güveniyorum Ama diğer hekimlerde destekledi kararı..düşürdü bayağı faydası oldu sanırım insülün gerekmeyecek..yani umarım.:
Aynen öyle canım doktorları dinliyorum..diyetisyenin bile ağzından çıkan herşeyi yapıyorum allah sağ Salim kavuştursun yeter ki..Doktorlar ne derse doğrudur. Sonuçta bizimkiler hep kulaktan dolma şeyler. Bende gliforu bırak demişti. İnsüline başlamıştım.
coraspin yeterli olur. ama çok düşük dozu kullanma. birde ben tebokanı duymuştum, rahim kalınlaşması sağlıyor diye ama kendim deneyimlemedim. karınına zeytinyağı ile yumuşak masaj yap,belki dolaşım hızlanınca rahim kalınlığı olur. rahim kalınlaşması için doktorlar ilaç vermiyor mu? onların yeterli şekilde düzenlemesi,gerekirse ilaç değiştirmesi gerekmezmi i? transferden sonra uygulanan iğneler fitiller olmuyor mu ki? doktorun kimcoraspin alıyorum gerçi bunu herkes alıyor bunuda sorayım bakayım
tebokanı bende duydum ama nasıl kullanılacagını bilmiyorum dr. sinan kurşun cnm doktorlar ilk tedavimde 6,5 ten yukarı cıkmadı sonra ilaclar ve bantlarla ve kacıncı deneyişle en son 7,7 oldu tabiki gene negatif tranferden sonra tabikide ignede oldu jel kullandım tabiki arayış içerisindeyim ne yapabilirim diye damla sen biliyormusun tebokan nasıl kullanılıyor acabacoraspin yeterli olur. ama çok düşük dozu kullanma. birde ben tebokanı duymuştum, rahim kalınlaşması sağlıyor diye ama kendim deneyimlemedim. karınına zeytinyağı ile yumuşak masaj yap,belki dolaşım hızlanınca rahim kalınlığı olur. rahim kalınlaşması için doktorlar ilaç vermiyor mu? onların yeterli şekilde düzenlemesi,gerekirse ilaç değiştirmesi gerekmezmi i? transferden sonra uygulanan iğneler fitiller olmuyor mu ki? doktorun kim
Istanbulda 3000di ben arkadaşıma sormuştum.uzerindende 5 ay felan geçti. 2750 iyi bir fiyat sanırımBende buldum canım alsancak ta 2750 peşin fiyat verdi sağol canım ilgin için
bu amaçla kullanmadım bilmiyırum annem vertigo için kullanıyordu. gingobiloba bitkisel bir ürün. annem senelerce kullandı bir yan etkisini görmedi. special ve fort olmak üzere iki formu var. special daha yoğun olanı. onunda biraz kan sulandırıcı özelliği var. google bir yaz bakalım belki birşeyler bulursun. ben deneyimlemediğim için bilmiyorumtebokanı bende duydum ama nasıl kullanılacagını bilmiyorum dr. sinan kurşun cnm doktorlar ilk tedavimde 6,5 ten yukarı cıkmadı sonra ilaclar ve bantlarla ve kacıncı deneyişle en son 7,7 oldu tabiki gene negatif tranferden sonra tabikide ignede oldu jel kullandım tabiki arayış içerisindeyim ne yapabilirim diye damla sen biliyormusun tebokan nasıl kullanılıyor acaba
Çok çok geçmiş olsun Allah sizide bebeklerinizi de korusun Allah kolaylık versin benim eşimde hastanede yatıyor dünden beriAynen öyle canım doktorları dinliyorum..diyetisyenin bile ağzından çıkan herşeyi yapıyorum allah sağ Salim kavuştursun yeter ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?