B Bende haziran gibi gynolife da olucam ins

Sağol cnm benim bakayım araştırayım

Yumurta konusunda bilgim yok ama ukrayna olarak bilgi verirmisiniz bende bakü 'yu seçtim ama fiat ne diyorlar birde dil sorunu varmi bu arada hoşgeldin:)

bir de Z Zaza74 dan güzel haber alırsak muhteşem olacak... :) Kaçırmadıysam eğer ondan da haber bekliyoruz.

Bu arada yaklasık 10 günde 600 sayfadan fazla okudum not aldım, herkesin hayat hikayesine bir şekilde şahit oldum.. Hakikaten bu forum aynı zamanda cok ciddi bir bilgi kaynağı, çok şey öğrendim..

canım ben evet bahçecideydim. test yaptım 2 gün önce değerim 220 çıktı gebeyimm :) nazar değmesin diye geç haber verecektim ama sordun tutamadım sizlede paylaşmak istedim darısı hepinizin başına

Sizin eski mesajlarınıza baktım da. Tam anlayamadım. Önce eşinizin spermogramını istemişler, sonra donörümün adetini bekliyorum demişsiniz. Sonra sperm donasyonu yaptırıyorum demişsiniz. Biraz bana reklam yapıyorsunuz gibi geldi ama umarım değildir

Aslında bahçeci gibi bir kliniğin reklama ihtiyacı yok ama son zamanlarda bir kaç kişinin reklam amaçlı yazdığını düşünüyorum umarım yanılıyorumdur. Çünkü hepimiz zorlu süreçlerden geçiyoruz. Kimsenin bizim duygularımızı sömürmesini istemem. Eğer reklam yapmıyorlarsa da hepsinin sağlıklı gebelikler geçirmesini dilerim ve kendilerinden özür dilerim

Melis lütfen takma kafana bu rahim kalınlığını
burda kaç arkadaş 5-6 mm kalınlıkla anne oldu
önemli olan rahim kAvitesinde sıkıntı olmasın gerisi teferuat

Canım kardeşim kendi başıma geldiyi için bu konuyu anlatıyım
rahim içi bir sıkıntın yoksa yani histeroskopin temiz çıktıysa unutma nakadar östrojen takviyeli ilaçların dozunu artırsan bir okadar rahim tepki vermiyor
ama 7.7 mm gayet iyi bir kalınlık
inşallah kaliteli embriyoyla bu iş tutucak

Türkiyede progynova isimli deyil eş değerli cyclo-progynova var
onların beyaz hapı estradiol maleat 2 mg oda estrofemin etken madesi
başını bu tür şeylerle yorma

vazodilatasyon yaparak kan akışını organlara artırır

İNŞALLAH size güzel haberimi veririm

Hayırlı uğurlu olsun canım tedavin. Biliyorum beklemek çok zor ama ben yerinde olsam bir ay daha beklerdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…