Melis lütfen takma kafana bu rahim kalınlığını
burda kaç arkadaş 5-6 mm kalınlıkla anne oldu
önemli olan rahim kAvitesinde sıkıntı olmasın gerisi teferuat
evet cnm ama bende söyledim dr. onların yüzdesine bakmak lazım cok nadir tutar ve yaşı 40 yaşından daha gençtir dedi ne bilim arkadaşım şöyle 12 olsa ama nerde o zaman da ne bahane bulacaklar bende merak ediyorum cnm

inşallah canım benim bende kötü bir kalınlaşma degil ama bunu sebep gösterdikleri için takıntı oldu hgs temiz çıktı rahim filimi tüpler kapalı çıktı gayet iyi dediler sadece spermde ileri hız yok dediler ama canlı sperm var dediler valla canım arkadaşim inan düşünmekten araştırmaktan kafayı yedim iznin olursa bir soru daha sormak istiyorum benım ve eşimin kan gurubu negatif dönörün kan grubu potitif olursa bana yinede bebek olur demişlerdi bu kafama takılı kaldı sevgiler

Bugün daha embriyologla konuştum bizimde ileri hız yok ama bunun doğal gebelik için önemli olduğunu söylediler. Canlı ve morfolojik olarak normal sperm varsa dert etmeyin. Kan grubu konusunda da sizinle aynı kan grubundan birisini seçeceklerdir. Sizin ve eşinizin kan grubu negatifse bebeğinizin positif olma şansı yok. Fakat eşinizde positifse, doğar doğmaz bebeğin kan grubuna bakıp size bir iğne yapacaklardır

cnm benim aynılarını banada söylediler benim merak ettiğim son danansyonu batumda yapmıştım orada donörün fotosu ve bilgileri size veriyorlar bizim donörün kan gurubu a+ pozitifti bizimse kan gurumuz negatifti acaba ondanmı tutmadı diye düşünmedim degil fakat bana söylenen kan gurubu pozitifle negatifin bebek olmaması için bir neden yok sadece bebekgin kan gurubu pozitif olabilir dendi bizde kabul etmiştik aynı senın dediğin gibi dogumdan sonra iğne olur denmişti

canım ben evet bahçecideydim. test yaptım 2 gün önce değerim 220 çıktı gebeyimm :) nazar değmesin diye geç haber verecektim ama sordun tutamadım sizlede paylaşmak istedim darısı hepinizin başına
ya maşallahhhhh . nazar değer mi hiç. çok sevindim inşallah allah kucağına da almayı nasip eder...süperrrr

merhaba. Okudukca insanlarla konustukca bir şekilde Kıbrıs'taki merkezlere güvenim azalmaya başladı
Donor kalitesindeki düşüşten bahsediliyor, ortak havuzdan donmuş yumurta kullanıyorlar diyen bile var..

Bu nasıl olabilir, dünya kadar para veriyoruz dünya kadar emek. Nasıl bu çalınabilir? Böyle bişey olabilir mi? Yani donor secimindeki göz, ten rengi vs secimi hepsi tiyatro mu?

Ya kızlar vallahi allah karsımıza hayırlı insanlar cıkarsın böyle caresizlik çok bunaltıcı.. Tam motive oluyoruz karar veriyoruz bir şey duyuyoruz.. Çok çaresizim.

ya ne bileyim canım çok uzun zaman bekledim ya bu bebeği.. allahım isteyen herkese nasip etsin önce allahım sonra sevgili doktorum eylem hanım sayesinde allah ondan razı olsun

ya ne bileyim canım çok uzun zaman bekledim ya bu bebeği.. allahım isteyen herkese nasip etsin önce allahım sonra sevgili doktorum eylem hanım sayesinde allah ondan razı olsun

hakikaten reklam için yazıyorsanız bunun vebali büyüktür bilesiniz..

Daha önce bir arkadasımızın sizinle ilgili bir tespiti vardı, hakikaten reklam için yazıyorsanız bunun vebali büyüktür bilesiniz..

Bende dün hastanede birşeyler okudum çok uzuldum şaşırdım yani Allah iyilerle karsilastrsin bilemiyorsun nelerle karsilacagini kismet. Maddi manevi çok zor bir süreç önce donasyona karar veriyorsun kabul ediyorsun buda cok zor bir karar derken merkez seçimi donör derken para ayarlama ki az para değil kulfetli Allah büyüktür .Bende insülin direnci çıktı glufor başladım daha önce yoktu dr kortizon kullandinmi dedi fazlasıyla kullandım tedaviler için dedim ondan kaynaklı olabilir dedi

Bence en doğru yaklaşım, böyle ucuz reklama tenezzül eden doktorlardan olabildiğince uzak durmaktır. Herhalde hepimizin çocuk peşindeki yıllarda zekamızı yitirdiğimizi düşünüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…