Maşallah canım Allah kucağına almayı sağlıkla nasip etsin çok güzel çok sevindim sonucuna Allaha emanet olöyle mutluyum ki.. Allahım bu sevinci hepinize yaşatsın inş.. beta-hcg 735 çıktı.. <3
Degerin cok guzel ikiz olma sansi yüksekyaa ben de araştırıyorum şimdi konu içerisinde de galiba öyle <3 bu değerlerde olanların ikiz olmuş galiba <3
Allaha çok şüküröyle mutluyum ki.. Allahım bu sevinci hepinize yaşatsın inş.. beta-hcg 735 çıktı.. <3
Aminn cümlemizin AblamAllaha çok şükür
Darısı tüm isteyenlerin başına
Maşallahhhh ablacım çok şüküröyle mutluyum ki.. Allahım bu sevinci hepinize yaşatsın inş.. beta-hcg 735 çıktı.. <3
Amiin zazacım.. En çok da senin için dua ediyorum. Güzel dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ederimAllaha çok şükür
Darısı tüm isteyenlerin başına
Tez zamanda darısı Zaza ablamın başınaAmiin zazacım.. En çok da senin için dua ediyorum. Güzel dilekleriniz için hepinize çok çok teşekkür ederim
Bende Kıbrıs ta yaptırdımMelis bende hit ile görüşmeye gideceğim İstanbul’a . Nasıl buldun doktoru canim
aynen öyle... bende ne yapacağıma karar veremiyorum. ukraynadaki merkezlerde ingilizce istiyormuş. aslında belki orası daha iyidir.merhaba. Okudukca insanlarla konustukca bir şekilde Kıbrıs'taki merkezlere güvenim azalmaya başladı
Donor kalitesindeki düşüşten bahsediliyor, ortak havuzdan donmuş yumurta kullanıyorlar diyen bile var..
Bu nasıl olabilir, dünya kadar para veriyoruz dünya kadar emek. Nasıl bu çalınabilir? Böyle bişey olabilir mi? Yani donor secimindeki göz, ten rengi vs secimi hepsi tiyatro mu?
Ya kızlar vallahi allah karsımıza hayırlı insanlar cıkarsın böyle caresizlik çok bunaltıcı.. Tam motive oluyoruz karar veriyoruz bir şey duyuyoruz..Çok çaresizim.
hastandede okuyup üzüldüğün şey ne?Bende dün hastanede birşeyler okudum çok uzuldum şaşırdım yani Allah iyilerle karsilastrsin bilemiyorsun nelerle karsilacagini kismet. Maddi manevi çok zor bir süreç önce donasyona karar veriyorsun kabul ediyorsun buda cok zor bir karar derken merkez seçimi donör derken para ayarlama ki az para değil kulfetli Allah büyüktür .Bende insülin direnci çıktı glufor başladım daha önce yoktu dr kortizon kullandinmi dedi fazlasıyla kullandım tedaviler için dedim ondan kaynaklı olabilir dedi
var var burda reklam için olanlar var. ben birisinden eminim.ben bahçeci kliniyin bukadar ucuz reklam peşinde olmasına inanmam
eğer ki bu arkadaşlar reklam için burdaysa bence bukadar ucuz bu işi yaparak bahçeci kliniyin reytingini düşürmek amaçdalar
burda bir çok arkadaşlarımız o merkezden muratlarına erdi
akıllı arkadaşlarım bu tür provokasyonlara uymayın
seçtiyiniz merkezle görüşün ve içinize neresi yatıyorsa orda deneyin
Allah.kucaginiza almayi nasip etsin :)yaa ben de araştırıyorum şimdi konu içerisinde de galiba öyle <3 bu değerlerde olanların ikiz olmuş galiba <3
Dondurulmus kalitesiz embriyolari kullanan merkezler varmishastandede okuyup üzüldüğün şey ne?
bu nerde yazıyordu ki anlamadım ben? bi donasyon tüp bebek merkezinde mi? başka yerde mi? hem o kadar para alıyorlar hem bunu mu yapıyorlar ya.. tüm merkezler yapmıyor dur inşallaDondurulmus kalitesiz embriyolari kullanan merkezler varmis
donör seçiminde kaç aday sundular size?Bugün donör seçimimi yaptım bu bile çok stresli ve heyecan vericiydi, ben temmuz ayında gitmek istiyorum ama eşim ağustos diyor. Buarada kendisine verilen Klomen, Ace selenyum, cQ10 ve proseed plus ı kullanacak. Sayımız iyi Dna hasarı yok morfoloji 3 ama canlı sperm sayısını az buldu hoca. Allahım inşallah hepimizin dualarını kabul eder.
donör seçiminde kaç aday sundular size?
daha ben o aşamalaar geçemediğim için çok merak ediyorum.donörle ilgili ne bilgi veriyorlar, sizden fotoğraf istediler mi sadece ten rengi, saç rengi, kan grubu mu baz alınıyor?
Hatırlamıyorum hangi sayfada okuduğumu cok oldu okuyalı ama yapan vardır Allah iyilerle karsilastrsin hepimizi kolay bir süreç değil bizim kibu nerde yazıyordu ki anlamadım ben? bi donasyon tüp bebek merkezinde mi? başka yerde mi? hem o kadar para alıyorlar hem bunu mu yapıyorlar ya.. tüm merkezler yapmıyor dur inşalla. kıbrısta merdiven altı yerler var oraya gitmeyin iyi merkezlere bakın dediler, bizde oralara yöneldik. merdiven altı yerlerin en azından fiyatı uygundur.başta gelen merkezler de hem yüksek paralar alıp hem bunları yapıyorsa, ne diyeyim.. ki bence yapıyorlarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?