CD56 testini nasil yaptirdiniz ? Kan mi ?

Çok geçmiş olsun
rabbim tez zamande yerini versin

benim var sol overde
murat beyi dinle o söylediyi protokol iyi
cıkloproginovaya başlatılıyor ve 15 gün lukrin depot vuruluyor
adet oluncada tedavin oluyor

Ben Türkiye’deki bir doktorun illa oraya gideceksin yoksa senle ilgilenmem takip etmem demediği sürece Kıbrıs tarafında bir klinik ile iletişim halinde olup çalışmasını ve hasta yönlendirmesini yanlış bulmuyorum. Yönlendirdiği hasta adına ücret almasını da yanlış bulmuyorum. Hatta süreç beraber yürütülecekse çok da doğru bir davranış bence.

CD56 bende de yüksek çıkmıştı o dönem yazmıştım Türkiye tarafındaki doktorum İlla kendi çalıştıkları endokrinoloji doktoruna gitmemi ve onun hazırladığı serumu almamı söylediler. Maddi olarak zaten son noktadaydım ve tavırları çok iticiydi. GYnolife Murat hocayı aradım Hocam dedim böyle böyle serum diye baskı yapıyorlar gerekli mi illa dedim. Konuşmamız aramızda kalsın dedi alma dedi. Kanıtlanmış birşey yok dedi. Yine de dayanamadım buradaki arkadaşlardan öğrendiğim eczaneden alabileceğim o orta uygun olan o serumlardan transferden önce bir kez aldım sonra almadım. Sanırım kanda %14 rahimde % 10 muydu neydi değerlerim tam hatırlamıyorum

Benim bi o kaldı devlet hastanesinde baktrcam hangi bölümde baktircam ve sonuç çıkıyormu ben gynolife da Enis beye yaptırayım mi dedim sizden dr bey öyle birşey istemedi gerek yok dedi ama yinede içimde kalmasın

Ve yavrunuza kavustunuz cok sükür

Ben de ne zaman başlayacağıma karar veremiyorum bir türlü. Ramazan sebebiyle kilo verdim yine beslenme de düzensiz haliyle. Bir şey soracağım size bir de 6. gün embriyosu mu daha iyi sonuç verir 5. mi? Bu konuda benim kafam karışmıştı geçmişteki yazışmaları da okudum ama tatmin olamadım :/

Benim de %5 çıkmıştı rahimde. düşükten önceki transferde kullanmıştım. yatalak hastalara besin olarak veriyorlarmış o serumu normalde çok tuhaf gelmişti :)) hangi hastaneye gittiysem onay vermediler kimi doktor cd56 ne ya diye tepki verdi :) en son kıbrıs bahçeci murat ekrem bilgin benim doktorum ona danışmıştık fulyadaki bahçeci merkezindekilere rica etmişti oraya gidip yaptırdık serumu. iki haftada bir serum almıştım toplamda iki tane

Ben kendi fikrimi söylem 5 günE gelmiş blastkist daha iyi
6 günün blast oluşumu gerden geliyor
ama 6 gün blastıyla anne olanlar var

o seruma hiç ama hiç güvenmiyorum
3 defasında koydurdum ikisi negativ biri düşükle sonuçlandı

Ben kendi fikrimi söylem 5 günE gelmiş blastkist daha iyi
6 günün blast oluşumu gerden geliyor
ama 6 gün blastıyla anne olanlar var
2 tane de 6. Gün var bekleyenler arasında. bu kez bir tane embriyo mu yeşleştirseler her seferinde 2 denedik. düşükten sonra da bi Doçent biz genelde bir embriyo öneriyoruz keşke bir tane yapsaydınız dedi. Sizin keselerden biri diğerinin de gelişimini durdurmuş dedi. Bu sefer iyice karıştı kafam. Hangisi daha iyiyse bir tane koyacaksak onu tercih edelim dedim o yüzden sordum hangisi daha iyi diye

o seruma hiç ama hiç güvenmiyorum
3 defasında koydurdum ikisi negativ biri düşükle sonuçlandı
Ben öncesinde de üç negatif gördüğüm için olumsuzluğun nedenini serum olarak göremedim. Son transferde murat bey önermedi bile unuttu mu naptı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…