- 18 Ekim 2018
- 407
- 427
- 23
- 35
Kadın Doğumda sıra beklerken bir bayanla muhabbet etmiştik. Onda da çikolata kisti varmış . Tedavi görmüş hamile idi o zaman yeni hamileyim demişti.Çok tedavi gördüm olmadı. Benim merakım kistin embriyonun tutunmasına engel olup olmaycağı.
Benimde gynolife murat hoca ben senin gibi yuzyuze görüşemedim telefonla görüştüm bakalım insSizin hangi merkez? Aslında çok içime sinmedi ama tercih ettik. Hayırlısı...Allah gönlüne göre versin seninde..
Acaba cd56 testde ne cikti ?sevgili zaza size bir sey sormak istiyorum.Dün hitereskopi oldum rahime çizik atıldı haftaya rahim filmi var ve tahliller cd 56 testınde eger kanda bır sey cıkarsa ne ilac kullandırıyorlar merak ettım sevgıler
CD56 testini nasil yaptirdiniz ? Kan mi ?Cd56 dusuk cikarsa ImmunoGlobulin diye bir serum veriyorlar. Benim cd56 iyi çıkmıştı,gerek kalmadı. Ama internetten okudugum için biliyorum. Ilaca aşinayim. 18 sene önce kendi hastalığım için kemoterapiden sonra bana bu ilactan vermislerdi. Immun sistemi guclendiriyor. Bilmem kac tane sporcu kanindan yapilan bir ilac diye anlatmislardi bize. Kanda bulunan plt yi ayristirip size vermis oluyorlar galiba. O zamanlar coook pahali bir ilaçtı. Kimyasal bir icerigi yok. Tamamen organik bir icerik diye biliyorum. Zararinin olacagini sanmam. Ama bu islere faydasi var midir onu da bilemem :))
Evet senden iki gün önce olmuştu benim transferim. Teşekkür ederim iyi dileklerin için :) nasıl gidiyor iyi mi kuzucuklar?CANIMHATIRLIYORUM TABİ..BENİMDE HAMİLELİĞİMİN BAŞIYDI..ALLAH BU SEFER SAĞ SALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM BENİM..
Çok geçmiş olsunMerhaba arkadaşlar uzun zamandır burayı takip ediyorum siz bilmezsiniz ama ben neredeyse hepinizi tanıyorum :) bir tek Y Yesilada2003 ile özelden yazışmıştık hatırlar mı bilmem; yakın zamanda bir gebelik geçirdim, ikizlermiş ama gelişim durduğu için doktorlar düşürmemi sağladılar. Şimdi tekrar denemek için kendimi toparlamaya çalışıyorum, bekleyen embriyolarım var. Bu süreçte hepinize sabır ve mutluluğa kavuşmayı diliyorum.
benim var sol overdeTecrübeli olan arkadaşlara birşey sormak istiyorum. Ben çikolata kisti hastasıyım. En son kendi yumurtamla tedavimde doktor beni geçici menopoza sokmuştu. Ama donasyon tedavisi için Murat bey geçici menopoz yapmayacağını sadece Lucrin protokolü uygulayacağını söyledi. Aranızda çikolata kisti olup donasyon yaptıran var mı? Çikolata kistnin tutunmayı engellediği söyleniyor ama bu hastalıkla normal yolla hamile kalanlar var. Çok tedirginim
Canım evet :)çok şükür iyi gidiyor..tabi kolay değil bi de çok yoğun yine de şükür..bin şükür..Evet senden iki gün önce olmuştu benim transferim. Teşekkür ederim iyi dileklerin için :) nasıl gidiyor iyi mi kuzucuklar?
Benim bi o kaldı devlet hastanesinde baktrcam hangi bölümde baktircam ve sonuç çıkıyormu ben gynolife da Enis beye yaptırayım mi dedim sizden dr bey öyle birşey istemedi gerek yok dedi ama yinede içimde kalmasınCD56 bende de yüksek çıkmıştı o dönem yazmıştım Türkiye tarafındaki doktorum İlla kendi çalıştıkları endokrinoloji doktoruna gitmemi ve onun hazırladığı serumu almamı söylediler. Maddi olarak zaten son noktadaydım ve tavırları çok iticiydi. GYnolife Murat hocayı aradım Hocam dedim böyle böyle serum diye baskı yapıyorlar gerekli mi illa dedim. Konuşmamız aramızda kalsın dedi alma dedi. Kanıtlanmış birşey yok dedi. Yine de dayanamadım buradaki arkadaşlardan öğrendiğim eczaneden alabileceğim o orta uygun olan o serumlardan transferden önce bir kez aldım sonra almadım. Sanırım kanda %14 rahimde % 10 muydu neydi değerlerim tam hatırlamıyorum
Ve yavrunuza kavustunuz cok sükürCD56 bende de yüksek çıkmıştı o dönem yazmıştım Türkiye tarafındaki doktorum İlla kendi çalıştıkları endokrinoloji doktoruna gitmemi ve onun hazırladığı serumu almamı söylediler. Maddi olarak zaten son noktadaydım ve tavırları çok iticiydi. GYnolife Murat hocayı aradım Hocam dedim böyle böyle serum diye baskı yapıyorlar gerekli mi illa dedim. Konuşmamız aramızda kalsın dedi alma dedi. Kanıtlanmış birşey yok dedi. Yine de dayanamadım buradaki arkadaşlardan öğrendiğim eczaneden alabileceğim o orta uygun olan o serumlardan transferden önce bir kez aldım sonra almadım. Sanırım kanda %14 rahimde % 10 muydu neydi değerlerim tam hatırlamıyorum
Çok teşekkür ederim, size de lütfenÇok geçmiş olsun
rabbim tez zamande yerini versin
Harika, böyle devam etsin sağlıkla kucağına al :)Canım evet :)çok şükür iyi gidiyor..tabi kolay değil bi de çok yoğun yine de şükür..bin şükür..
Benim de %5 çıkmıştı rahimde. düşükten önceki transferde kullanmıştım. yatalak hastalara besin olarak veriyorlarmış o serumu normalde çok tuhaf gelmişti :)) hangi hastaneye gittiysem onay vermediler kimi doktor cd56 ne ya diye tepki verdi :) en son kıbrıs bahçeci murat ekrem bilgin benim doktorum ona danışmıştık fulyadaki bahçeci merkezindekilere rica etmişti oraya gidip yaptırdık serumu. iki haftada bir serum almıştım toplamda iki taneCD56 bende de yüksek çıkmıştı o dönem yazmıştım Türkiye tarafındaki doktorum İlla kendi çalıştıkları endokrinoloji doktoruna gitmemi ve onun hazırladığı serumu almamı söylediler. Maddi olarak zaten son noktadaydım ve tavırları çok iticiydi. GYnolife Murat hocayı aradım Hocam dedim böyle böyle serum diye baskı yapıyorlar gerekli mi illa dedim. Konuşmamız aramızda kalsın dedi alma dedi. Kanıtlanmış birşey yok dedi. Yine de dayanamadım buradaki arkadaşlardan öğrendiğim eczaneden alabileceğim o orta uygun olan o serumlardan transferden önce bir kez aldım sonra almadım. Sanırım kanda %14 rahimde % 10 muydu neydi değerlerim tam hatırlamıyorum
Ben kendi fikrimi söylem 5 günE gelmiş blastkist daha iyiBen de ne zaman başlayacağıma karar veremiyorum bir türlü. Ramazan sebebiyle kilo verdim yine beslenme de düzensiz haliyle. Bir şey soracağım size bir de 6. gün embriyosu mu daha iyi sonuç verir 5. mi? Bu konuda benim kafam karışmıştı geçmişteki yazışmaları da okudum ama tatmin olamadım :/
o seruma hiç ama hiç güvenmiyorumBenim de %5 çıkmıştı rahimde. düşükten önceki transferde kullanmıştım. yatalak hastalara besin olarak veriyorlarmış o serumu normalde çok tuhaf gelmişti :)) hangi hastaneye gittiysem onay vermediler kimi doktor cd56 ne ya diye tepki verdi :) en son kıbrıs bahçeci murat ekrem bilgin benim doktorum ona danışmıştık fulyadaki bahçeci merkezindekilere rica etmişti oraya gidip yaptırdık serumu. iki haftada bir serum almıştım toplamda iki tane
2 tane de 6. Gün var bekleyenler arasında. bu kez bir tane embriyo mu yeşleştirseler her seferinde 2 denedik. düşükten sonra da bi Doçent biz genelde bir embriyo öneriyoruz keşke bir tane yapsaydınız dedi. Sizin keselerden biri diğerinin de gelişimini durdurmuş dedi. Bu sefer iyice karıştı kafam. Hangisi daha iyiyse bir tane koyacaksak onu tercih edelim dedim o yüzden sordum hangisi daha iyi diyeBen kendi fikrimi söylem 5 günE gelmiş blastkist daha iyi
6 günün blast oluşumu gerden geliyor
ama 6 gün blastıyla anne olanlar var
Ben öncesinde de üç negatif gördüğüm için olumsuzluğun nedenini serum olarak göremedim. Son transferde murat bey önermedi bile unuttu mu naptı :)o seruma hiç ama hiç güvenmiyorum
3 defasında koydurdum ikisi negativ biri düşükle sonuçlandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?