- 12 Mart 2015
- 555
- 1.037
- 113
Canım çok sevindimKizlarrr 12. Gün değerim 1792 cıktı
Cok sagol canimCanım çok sevindimsüper bir rakam. Tebrik ederim
Ben öncesinde de üç negatif gördüğüm için olumsuzluğun nedenini serum olarak göremedim. Son transferde murat bey önermedi bile unuttu mu naptı :)
Çok sevindim Allah tamamına erdirsin insCanım çok sevindimsüper bir rakam. Tebrik ederim
İkiz olma ihtimali yüksek bence değer bayağı iyiymiş çok sevindim bizede dua etMasallah, gözünüz aydin, 1 embryo muydu ? Allahim saglicakla kucaginiza almayi nasip eder insallah
Gecmis olsun anladigim kadariyla Serum a ragmen Düsükmü oldu ? Yoksa evladiniza kavustunuzmu saglicakla, insallah öyledirBenim de %5 çıkmıştı rahimde. düşükten önceki transferde kullanmıştım. yatalak hastalara besin olarak veriyorlarmış o serumu normalde çok tuhaf gelmişti :)) hangi hastaneye gittiysem onay vermediler kimi doktor cd56 ne ya diye tepki verdi :) en son kıbrıs bahçeci murat ekrem bilgin benim doktorum ona danışmıştık fulyadaki bahçeci merkezindekilere rica etmişti oraya gidip yaptırdık serumu. iki haftada bir serum almıştım toplamda iki tane
Sizdemi Serum kullanmistiniz tedavilerinizde ?o seruma hiç ama hiç güvenmiyorum
3 defasında koydurdum ikisi negativ biri düşükle sonuçlandı
Etmez miyim canım inşallah Allahım isteyen herkese nasip eder.İkiz olma ihtimali yüksek bence değer bayağı iyiymiş çok sevindim bizede dua et
Serumu kafana takma hiç bit kanıtlanmış etkisi yokSizdemi Serum kullanmistiniz tedavilerinizde ?
Canım hayırlı olsun şimdiden dediğin gibi allahım istesin oluyor bu sefer su gibi aksın tedavin bebeğini sağ Salim kucağına al inşallahmerhaba arkadaşlar dün itibaren tedavime başlandı rabbim inşallah bana kısmet eder doktorum cd 56 hiç onaylamadı ama ben yinede yaptırdım sonuç iyi çıktı zaten söyledim böyle şeylere gerk yok diye bide bana kızdı ama yinede içim rahat etsin dedim çünkü bu kadar negatiften sonra belkı bir yararı olur birde serumu ben sormuştum sizlere inanaın buradaki beni hazırlayan doktorumla aynı cvplar doktorum durumumu çok iyi bilen bir doktor eger gercekten bir yararı olsa yaparım niye yapmıyayım dedi şu an karşımda kız kardeşim olsa genede yapmam dedi hiç bir kanıtı yok sizler normal interneten öğreniyorsunuz gelıyorsunuz dedi bizler dünyayı takip ediyoruz dedi önundeki bilgisayarı actı çogu bilgiyi banada okutturdu böylece içim rahat etti zaten 2,5 aydır eşimle bana vitaminler yazmıştı yani öncesi hazırlık gibi tüm vitamin ilaçlarını tedavi boyuncada kullanın dedi yani tranfere kadar tüm tahlil ve testlerde iyi çıktı bu arada donörde bulundu tüm bilgilerinide aldık bu konudada içimiz rahat etti bu arada burada bana yardım eden sordugum tüm sorulara cvp veren herkese çok teşekkür ediyorum burası bana çok şey ögretti bundan sonrası artık YÜCE ALLAHIMA kaldı OLDERSE OLUR ne diyeyım rabbim yüzümüzü gülsürsün bu defa
Z Zaza74 canım sonucu yaz demiştin. Henüz bu bir sonuç mu bilemiyorum adet olmam gereken gün bugün. Biliyorsun bir 12-13 gün önce Kahverengi lekeleme olmuştu. Bir kaç gün de kolostrum gelmişti. Var gibi emin olamadım. Yok ta gibi. Ama işte genetik problem var varsa yüksek ihtimal sitem düşecek. İnşallah herşey iyi olur.
Ah yeşilim nasıl isterim bir bilsen. Allah’ım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sana da iki yavrunu sağ sağlam kucağına almayı nasip etsin. Çok güzel günler var önünde. Uykusuz pok kokulu kusmuk kokulu ama çok güzel günler. Umarım vardır umarım sağlıklıdır umarım düşmez.Canım ben çizgiyi görüyorum regl olman gereken gün bugünse zaten bu belirginliktw çıkar..birkaç güne koyulaşır..Allah’ım belki ana da bi mucize nasip edecek belki sağ Salim kucağına bi bebek daha verecek..umarım hakkında hayırlısı olur canım benim
Canım benim umarım :)) ne güzel olur bi de kardeş oğluna:) merakla sonucunu bekliyorumAh yeşilim nasıl isterim bir bilsen. Allah’ım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sana da iki yavrunu sağ sağlam kucağına almayı nasip etsin. Çok güzel günler var önünde. Uykusuz pok kokulu kusmuk kokulu ama çok güzel günler. Umarım vardır umarım sağlıklıdır umarım düşmez.
sagolun ALLAH razı olsun çok teşekkür ederim artık bundan sonra sadece dualara ihtiyacımız var cnm benim sende kuzucuklarına çok iyi bak güzel yürekli anneCanım hayırlı olsun şimdiden dediğin gibi allahım istesin oluyor bu sefer su gibi aksın tedavin bebeğini sağ Salim kucağına al inşallah
Insallah simsiki tutunur ve hayat boyu asla birakmaz sizi, Saglicakla büyütürsünüz insallahZ Zaza74 canım sonucu yaz demiştin. Henüz bu bir sonuç mu bilemiyorum adet olmam gereken gün bugün. Biliyorsun bir 12-13 gün önce Kahverengi lekeleme olmuştu. Bir kaç gün de kolostrum gelmişti. Var gibi emin olamadım. Yok ta gibi. Ama işte genetik problem var varsa yüksek ihtimal sitem düşecek. İnşallah herşey iyi olur.
Cok haklisin, zaten hic kullanasim gelmiyo Allah kalbimi biliyorSerumu kafana takma hiç bit kanıtlanmış etkisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?