Ben öncesinde de üç negatif gördüğüm için olumsuzluğun nedenini serum olarak göremedim. Son transferde murat bey önermedi bile unuttu mu naptı :)

Merhaba sizin ki embriyo donasyonu muydu? İnşallah dondurulmuş embriyolarınızla bebeklerinize kavuşursunuz

Gecmis olsun anladigim kadariyla Serum a ragmen Düsükmü oldu ? Yoksa evladiniza kavustunuzmu saglicakla, insallah öyledir

Z Zaza74 canım sonucu yaz demiştin. Henüz bu bir sonuç mu bilemiyorum adet olmam gereken gün bugün. Biliyorsun bir 12-13 gün önce Kahverengi lekeleme olmuştu. Bir kaç gün de kolostrum gelmişti. Var gibi emin olamadım. Yok ta gibi. Ama işte genetik problem var varsa yüksek ihtimal sitem düşecek. İnşallah herşey iyi olur.

Eklentiler

• F155AA15-E6AB-4981-934F-7181886EDC0B.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 111
  • 1F7938F2-4DD8-4E59-83A8-239CB467DFE9.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 111
merhaba arkadaşlar dün itibaren tedavime başlandı rabbim inşallah bana kısmet eder doktorum cd 56 hiç onaylamadı ama ben yinede yaptırdım sonuç iyi çıktı zaten söyledim böyle şeylere gerk yok diye bide bana kızdı ama yinede içim rahat etsin dedim çünkü bu kadar negatiften sonra belkı bir yararı olur birde serumu ben sormuştum sizlere inanaın buradaki beni hazırlayan doktorumla aynı cvplar doktorum durumumu çok iyi bilen bir doktor eger gercekten bir yararı olsa yaparım niye yapmıyayım dedi şu an karşımda kız kardeşim olsa genede yapmam dedi hiç bir kanıtı yok sizler normal interneten öğreniyorsunuz gelıyorsunuz dedi bizler dünyayı takip ediyoruz dedi önundeki bilgisayarı actı çogu bilgiyi banada okutturdu böylece içim rahat etti zaten 2,5 aydır eşimle bana vitaminler yazmıştı yani öncesi hazırlık gibi tüm vitamin ilaçlarını tedavi boyuncada kullanın dedi yani tranfere kadar tüm tahlil ve testlerde iyi çıktı bu arada donörde bulundu tüm bilgilerinide aldık bu konudada içimiz rahat etti bu arada burada bana yardım eden sordugum tüm sorulara cvp veren herkese çok teşekkür ediyorum burası bana çok şey ögretti bundan sonrası artık YÜCE ALLAHIMA kaldı OLDERSE OLUR ne diyeyım rabbim yüzümüzü gülsürsün bu defa

Canım hayırlı olsun şimdiden dediğin gibi allahım istesin oluyor bu sefer su gibi aksın tedavin bebeğini sağ Salim kucağına al inşallah

Canım ben çizgiyi görüyorum regl olman gereken gün bugünse zaten bu belirginliktw çıkar..birkaç güne koyulaşır..Allah’ım belki ana da bi mucize nasip edecek belki sağ Salim kucağına bi bebek daha verecek..umarım hakkında hayırlısı olur canım benim

Ah yeşilim nasıl isterim bir bilsen. Allah’ım isteyen herkese nasip etsin inşallah. Sana da iki yavrunu sağ sağlam kucağına almayı nasip etsin. Çok güzel günler var önünde. Uykusuz pok kokulu kusmuk kokulu ama çok güzel günler. Umarım vardır umarım sağlıklıdır umarım düşmez.

Canım benim umarım :)) ne güzel olur bi de kardeş oğluna:) merakla sonucunu bekliyorum

Canım hayırlı olsun şimdiden dediğin gibi allahım istesin oluyor bu sefer su gibi aksın tedavin bebeğini sağ Salim kucağına al inşallah
sagolun ALLAH razı olsun çok teşekkür ederim artık bundan sonra sadece dualara ihtiyacımız var cnm benim sende kuzucuklarına çok iyi bak güzel yürekli anne

Sagolun Kizlar, Serumu sormamin sebebi aslinda bende son transferimde 2 serum kullandim, neden 2 cünkü ikincisinden sonra fenalastim ve Doktorum devam kullandirtmadi, 2 hafta sonrada Transferim oldu tuttu ama Kimyasal oldu malesef. Peki CD56 testini yaptiran arkadasim, Kan da mi baktiedin ? Ve Adetiyin kacinci günü Kan verdin? belirli birgün mü olmasi gerekiyor ? Insan internetde okuyunca, kac düsük sonrasi Serum ile evladima kavustum diyenleri ozaman elinden geleni yapmak istiyor, beni anlarsiniz. Ama icimden diyorum, Rabbim nezaman yiyecek icicecek suyu varsa ozaman gönderecek yavrumu diye. Benim Doktorumda demisti Serumun kanitlanmis biseyi yok sadece deneyebiliriz demisti, ve ben 10lu paket serum aldim 8i duruyo öyle evde.
Ve benim ilk Ttansferim 1 Blasto olduydu ve serum felan kullanmadan 8ci haftaya kadar gelmistik, malesef kalbi durdu. Bu yüzden 2ci Transfer öncesi Serum deneyebiliriz demisti. Simdi beni bekleyen son Donmuslarim var, orta kalite denildi ve elimdem geleni yapmak istiyorum. Ama Kalbim diyorki, Nasibinde varsa hixbir extra ilac kullanmana gerek yok diyor. Galiba Kalbimi dinleyip en az ilacla Transferi yaptiracagim. Ama Eylül gibi olacak, Burda eger Tedavisinde Serum kullanacak arkadasim olursa lütfen sürecini ve fikrini paylassin. Cok uzun yazdim kizlar kusura bakmayin. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.

Insallah simsiki tutunur ve hayat boyu asla birakmaz sizi, Saglicakla büyütürsünüz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…