CD56 testi nasil yaptirdiniz ? Kanmi verdiniz ? Belirli bir günü varmi Kan vermenin ? Adet basi ortasi sonu gibi ?merhaba arkadaşlar dün itibaren tedavime başlandı rabbim inşallah bana kısmet eder doktorum cd 56 hiç onaylamadı ama ben yinede yaptırdım sonuç iyi çıktı zaten söyledim böyle şeylere gerk yok diye bide bana kızdı ama yinede içim rahat etsin dedim çünkü bu kadar negatiften sonra belkı bir yararı olur birde serumu ben sormuştum sizlere inanaın buradaki beni hazırlayan doktorumla aynı cvplar doktorum durumumu çok iyi bilen bir doktor eger gercekten bir yararı olsa yaparım niye yapmıyayım dedi şu an karşımda kız kardeşim olsa genede yapmam dedi hiç bir kanıtı yok sizler normal interneten öğreniyorsunuz gelıyorsunuz dedi bizler dünyayı takip ediyoruz dedi önundeki bilgisayarı actı çogu bilgiyi banada okutturdu böylece içim rahat etti zaten 2,5 aydır eşimle bana vitaminler yazmıştı yani öncesi hazırlık gibi tüm vitamin ilaçlarını tedavi boyuncada kullanın dedi yani tranfere kadar tüm tahlil ve testlerde iyi çıktı bu arada donörde bulundu tüm bilgilerinide aldık bu konudada içimiz rahat etti bu arada burada bana yardım eden sordugum tüm sorulara cvp veren herkese çok teşekkür ediyorum burası bana çok şey ögretti bundan sonrası artık YÜCE ALLAHIMA kaldı OLDERSE OLUR ne diyeyım rabbim yüzümüzü gülsürsün bu defa
Tedaviniz hayirli olsun, bu sürec bile cok mutlu cok heycanli oluyor, stressiz bir tedavi diliyorummerhaba arkadaşlar dün itibaren tedavime başlandı rabbim inşallah bana kısmet eder doktorum cd 56 hiç onaylamadı ama ben yinede yaptırdım sonuç iyi çıktı zaten söyledim böyle şeylere gerk yok diye bide bana kızdı ama yinede içim rahat etsin dedim çünkü bu kadar negatiften sonra belkı bir yararı olur birde serumu ben sormuştum sizlere inanaın buradaki beni hazırlayan doktorumla aynı cvplar doktorum durumumu çok iyi bilen bir doktor eger gercekten bir yararı olsa yaparım niye yapmıyayım dedi şu an karşımda kız kardeşim olsa genede yapmam dedi hiç bir kanıtı yok sizler normal interneten öğreniyorsunuz gelıyorsunuz dedi bizler dünyayı takip ediyoruz dedi önundeki bilgisayarı actı çogu bilgiyi banada okutturdu böylece içim rahat etti zaten 2,5 aydır eşimle bana vitaminler yazmıştı yani öncesi hazırlık gibi tüm vitamin ilaçlarını tedavi boyuncada kullanın dedi yani tranfere kadar tüm tahlil ve testlerde iyi çıktı bu arada donörde bulundu tüm bilgilerinide aldık bu konudada içimiz rahat etti bu arada burada bana yardım eden sordugum tüm sorulara cvp veren herkese çok teşekkür ediyorum burası bana çok şey ögretti bundan sonrası artık YÜCE ALLAHIMA kaldı OLDERSE OLUR ne diyeyım rabbim yüzümüzü gülsürsün bu defa
Benim kullanmadığım bir şey kalmadıSizdemi Serum kullanmistiniz tedavilerinizde ?
allaha çok şükür hamilesinZ Zaza74 canım sonucu yaz demiştin. Henüz bu bir sonuç mu bilemiyorum adet olmam gereken gün bugün. Biliyorsun bir 12-13 gün önce Kahverengi lekeleme olmuştu. Bir kaç gün de kolostrum gelmişti. Var gibi emin olamadım. Yok ta gibi. Ama işte genetik problem var varsa yüksek ihtimal sitem düşecek. İnşallah herşey iyi olur.
cnm belirli bir günü yok ben gecen adetten sonra vermiştim yani tam bitmisti tüm tahlileri testleri yaptırıken vermiştim.bu arada ben hgs çektirdim rahime çizik atildı 1 hafta sonrada ilaçlı rahim filmi cektirdım yaptıklarım bu kadar cnm benimCD56 testi nasil yaptirdiniz ? Kanmi verdiniz ? Belirli bir günü varmi Kan vermenin ? Adet basi ortasi sonu gibi ?
YA inşallah zazam. Ama ben donasyon tedavisinin şuan hamileysem eğer etkisi olduğuna inanıyorum. İnşallah dediğin gibidir. İnşallah oğluma bir kardeş olur. İnşallah inşallahallaha çok şükür hamilesin
nolursun allahın verdiyine inan
sağlıklı geldiyine inan
kötü şeyleri beyninden sil
bak görürsün demedi deme buda en sağlıklı olucak ve doktorlara kapak olucak-))
ben tüm kalbimle inanıyorum
ilk önceleri bende çok okudum düşük ve negatiflerden sonra serumla tuttu diyenleri açıkca etkilenmiştim burada beni hazırlayan doktorumu hemen 10 yıldır tanıyorum hekimliğine güveniyorum bana sakın deneme ben yapmam dedi ters etkide edebiliyor dedi birde kanıtlanmış bir şey degil benim için her şey yolunda tüm tahliller iyi dedi bunları kafana takma artık okumada dedi kafanı rahatlat biz elimizden geleni yapıyoruz bundan sonra iş yukarıdaki yüce yaratanımıza kaldı dedi benimde içim rahatladı cnm benim inan bir ara okumaktan beyın dalgalarım yanmıştı ne diyelim artık herşeyin hayırlısı olur hepimiz içinSagolun Kizlar, Serumu sormamin sebebi aslinda bende son transferimde 2 serum kullandim, neden 2 cünkü ikincisinden sonra fenalastim ve Doktorum devam kullandirtmadi, 2 hafta sonrada Transferim oldu tuttu ama Kimyasal oldu malesef. Peki CD56 testini yaptiran arkadasim, Kan da mi baktiedin ? Ve Adetiyin kacinci günü Kan verdin? belirli birgün mü olmasi gerekiyor ? Insan internetde okuyunca, kac düsük sonrasi Serum ile evladima kavustum diyenleri ozaman elinden geleni yapmak istiyor, beni anlarsiniz. Ama icimden diyorum, Rabbim nezaman yiyecek icicecek suyu varsa ozaman gönderecek yavrumu diye. Benim Doktorumda demisti Serumun kanitlanmis biseyi yok sadece deneyebiliriz demisti, ve ben 10lu paket serum aldim 8i duruyo öyle evde.
Ve benim ilk Ttansferim 1 Blasto olduydu ve serum felan kullanmadan 8ci haftaya kadar gelmistik, malesef kalbi durdu. Bu yüzden 2ci Transfer öncesi Serum deneyebiliriz demisti. Simdi beni bekleyen son Donmuslarim var, orta kalite denildi ve elimdem geleni yapmak istiyorum. Ama Kalbim diyorki, Nasibinde varsa hixbir extra ilac kullanmana gerek yok diyor. Galiba Kalbimi dinleyip en az ilacla Transferi yaptiracagim. Ama Eylül gibi olacak, Burda eger Tedavisinde Serum kullanacak arkadasim olursa lütfen sürecini ve fikrini paylassin. Cok uzun yazdim kizlar kusura bakmayin. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
çok teşekür ederim yalnız bu sefer doktorum prenol vermedi o kadar bilginizeTedaviniz hayirli olsun, bu sürec bile cok mutlu cok heycanli oluyor, stressiz bir tedavi diliyorum
Hepimiz ayni yollardan gecuyoruz, bazen bir benmiyim böyle diyorum, yanliz degilmisim. Tesekürler canimilk önceleri bende çok okudum düşük ve negatiflerden sonra serumla tuttu diyenleri açıkca etkilenmiştim burada beni hazırlayan doktorumu hemen 10 yıldır tanıyorum hekimliğine güveniyorum bana sakın deneme ben yapmam dedi ters etkide edebiliyor dedi birde kanıtlanmış bir şey degil benim için her şey yolunda tüm tahliller iyi dedi bunları kafana takma artık okumada dedi kafanı rahatlat biz elimizden geleni yapıyoruz bundan sonra iş yukarıdaki yüce yaratanımıza kaldı dedi benimde içim rahatladı cnm benim inan bir ara okumaktan beyın dalgalarım yanmıştı ne diyelim artık herşeyin hayırlısı olur hepimiz için
Hayır serum kullandığım tedavim negatifle sonuçlanmıştı. Bir sonraki tedavide serum kullanmadık 9 haftalıkken düşük yaptım. Bu arada ben rahimde baktırmıştım. Laparoskopi, histeroskopi işlemleri yapılırken rahimden de parça alınıp Düzen Laboratuvar’a götürmüştü eşim. Bulunduğum hastanede yapılmıyordu bu test.Gecmis olsun anladigim kadariyla Serum a ragmen Düsükmü oldu ? Yoksa evladiniza kavustunuzmu saglicakla, insallah öyledir
İnşallahInsallah simsiki tutunur ve hayat boyu asla birakmaz sizi, Saglicakla büyütürsünüz insallah
Bir de okuyup yazmayanlar var. Aslında ne çok kalabalığızHepimiz ayni yollardan gecuyoruz, bazen bir benmiyim böyle diyorum, yanliz degilmisim. Tesekürler canim
Evet Histeroskopi bendede yapildi ilk düsükten sonra, temiz ciktiydi cok sükür, parca alinip bakterilerede bakilmistiHayır serum kullandığım tedavim negatifle sonuçlanmıştı. Bir sonraki tedavide serum kullanmadık 9 haftalıkken düşük yaptım. Bu arada ben rahimde baktırmıştım. Laparoskopi, histeroskopi işlemleri yapılırken rahimden de parça alınıp Düzen Laboratuvar’a götürmüştü eşim. Bulunduğum hastanede yapılmıyordu bu test.
Paylastifniz icin cok tesekürler. Peki Düsükten sonra Doktorunuz hemen degisik bir tedavi denemek istedimi, yoksa kismet bu diger embryo tutunur insallah mi denildiHayır serum kullandığım tedavim negatifle sonuçlanmıştı. Bir sonraki tedavide serum kullanmadık 9 haftalıkken düşük yaptım. Bu arada ben rahimde baktırmıştım. Laparoskopi, histeroskopi işlemleri yapılırken rahimden de parça alınıp Düzen Laboratuvar’a götürmüştü eşim. Bulunduğum hastanede yapılmıyordu bu test.
Kızlar Estradiol(E2) 275 - Progesteron 5.6 nasıl acaba değer ? Bilen var mi ?
Evet 5. GünüTransfer sonrası değer mi bunlar?
Evet 5. Günü
Evet canım çok şükür gördükCok sagol canimKorkulu geçen 12 günün sonu güzel oldu canım çok şükür siz naptınız keseyi gördünüz mü
İnşallah 15 gün sonra da her iki keseyi de görür ablaEvet canım çok şükür gördükbir kese net göründü ama bitane de tam görülemeyen ama kese olduğunu düşündüğü bişey vardı. 15 gün sonra tekrar gel dedi. Seninle peşpeşe gidiyoruz yaa darısı başına kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?