CD56 testi nasil yaptirdiniz ? Kanmi verdiniz ? Belirli bir günü varmi Kan vermenin ? Adet basi ortasi sonu gibi ?

Tedaviniz hayirli olsun, bu sürec bile cok mutlu cok heycanli oluyor, stressiz bir tedavi diliyorum

allaha çok şükür hamilesin
nolursun allahın verdiyine inan
sağlıklı geldiyine inan
kötü şeyleri beyninden sil
bak görürsün demedi deme buda en sağlıklı olucak ve doktorlara kapak olucak-))
ben tüm kalbimle inanıyorum

CD56 testi nasil yaptirdiniz ? Kanmi verdiniz ? Belirli bir günü varmi Kan vermenin ? Adet basi ortasi sonu gibi ?
cnm belirli bir günü yok ben gecen adetten sonra vermiştim yani tam bitmisti tüm tahlileri testleri yaptırıken vermiştim.bu arada ben hgs çektirdim rahime çizik atildı 1 hafta sonrada ilaçlı rahim filmi cektirdım yaptıklarım bu kadar cnm benim

YA inşallah zazam. Ama ben donasyon tedavisinin şuan hamileysem eğer etkisi olduğuna inanıyorum. İnşallah dediğin gibidir. İnşallah oğluma bir kardeş olur. İnşallah inşallah

ilk önceleri bende çok okudum düşük ve negatiflerden sonra serumla tuttu diyenleri açıkca etkilenmiştim burada beni hazırlayan doktorumu hemen 10 yıldır tanıyorum hekimliğine güveniyorum bana sakın deneme ben yapmam dedi ters etkide edebiliyor dedi birde kanıtlanmış bir şey degil benim için her şey yolunda tüm tahliller iyi dedi bunları kafana takma artık okumada dedi kafanı rahatlat biz elimizden geleni yapıyoruz bundan sonra iş yukarıdaki yüce yaratanımıza kaldı dedi benimde içim rahatladı cnm benim inan bir ara okumaktan beyın dalgalarım yanmıştı ne diyelim artık herşeyin hayırlısı olur hepimiz için

Hepimiz ayni yollardan gecuyoruz, bazen bir benmiyim böyle diyorum, yanliz degilmisim. Tesekürler canim

Gecmis olsun anladigim kadariyla Serum a ragmen Düsükmü oldu ? Yoksa evladiniza kavustunuzmu saglicakla, insallah öyledir
Hayır serum kullandığım tedavim negatifle sonuçlanmıştı. Bir sonraki tedavide serum kullanmadık 9 haftalıkken düşük yaptım. Bu arada ben rahimde baktırmıştım. Laparoskopi, histeroskopi işlemleri yapılırken rahimden de parça alınıp Düzen Laboratuvar’a götürmüştü eşim. Bulunduğum hastanede yapılmıyordu bu test.

Son düzenleme:
Evet Histeroskopi bendede yapildi ilk düsükten sonra, temiz ciktiydi cok sükür, parca alinip bakterilerede bakilmisti

Paylastifniz icin cok tesekürler. Peki Düsükten sonra Doktorunuz hemen degisik bir tedavi denemek istedimi, yoksa kismet bu diger embryo tutunur insallah mi denildi

Cok sagol canim Korkulu geçen 12 günün sonu güzel oldu canım çok şükür siz naptınız keseyi gördünüz mü
Evet canım çok şükür gördük bir kese net göründü ama bitane de tam görülemeyen ama kese olduğunu düşündüğü bişey vardı. 15 gün sonra tekrar gel dedi. Seninle peşpeşe gidiyoruz yaa darısı başına kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…