- 5 Mart 2016
- 267
- 411
- 53
- 40
Haklısın biz öyle bir hale geldik ki herşeyi takar olduk bende öyleyim kafayı yemezsem iyisagol cnm ALLAH razı olsun evde vardı şimdi agumentin aldım bir tane ateşimde çıktı biraz moralim resmen çöktü tam tedaviye başla böyle olsun bu günde pazar acile gitsem şimdi durumuda oradakilere anlatamam offff nasipte ne varsa o ama işte genede çok üzülüyorum
Çook teşekkür ediyorum canım benim. Tavsiyelerine uyuyacağım. İnşallah nasibimizde güzel sonuçlar almak vardır. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahHayall takılma bu değerlere kalbini güzel tut çok okuma kafanı rahatlar sonuçta nasibimizde ne varsa onu yasiyacagiz moralini yüksek tut karnındaki bebekleride üzme sev onları sımsıkı tutunsunlar annelerine her şey güzel olsun diyorum
Arkadaşlar acil yardım biliyorsunuz tedaviye girdim fakat bademciklerin şişti grip gibi bir hale girdim antibiyotik alsam bir zararı olurmu yada ne yapmalıyım çok kötü halsizlik var lütfen yardim
Çok geçmiş olsunArkadaşlar acil yardım biliyorsunuz tedaviye girdim fakat bademciklerin şişti grip gibi bir hale girdim antibiyotik alsam bir zararı olurmu yada ne yapmalıyım çok kötü halsizlik var lütfen yardim
Hiç korkma tedaviye başladında önemli olan embriyolar içindeyken bunu yaşamamaksagol cnm ALLAH razı olsun evde vardı şimdi agumentin aldım bir tane ateşimde çıktı biraz moralim resmen çöktü tam tedaviye başla böyle olsun bu günde pazar acile gitsem şimdi durumuda oradakilere anlatamam offff nasipte ne varsa o ama işte genede çok üzülüyorum
Sağol cnm ALLAH razı olsun hemen gönderiyim benimkini nöbet çi eczaneye rabbim ne muradın varsa hemen kabul edilsin inan çok kötüyüm sresten oldu galibaÇok geçmiş olsun
Kloroben gargara 2-4 defa
Majezik sprey 3 defa
Parol 3 defa
Azitro 500 mg 3 gün 24 saate bir
Bol çay bal ıhlamur limon ama çok sıcak ve çok soğuk içme
Zaza antibiyotik içtim agumentin bir zararı olmaz demiSağol cnm ALLAH razı olsun hemen gönderiyim benimkini nöbet çi eczaneye rabbim ne muradın varsa hemen kabul edilsin inan çok kötüyüm sresten oldu galiba
Evet ben hatta başka bir doktora da sordum bu embriyolarda belli ki sıkıntı vardı o yüzden gelişmediler diğerleri de böyle olur mu dedim. Her iki doktor da onlar öyle çıktı diye diğerleri de öyle olacak diyemeyiz dedi. Dediğiniz gibi kısmet dediler. Hatta son görüştüğüm doktor embriyolarınız heba etmeyin kullanın dedi. Ama bu sefer lütfen bir tane koydurun ikinci kese diğerinin gelişimini durdurmuşa benziyor benzeri şeyler söyledi kafam karıştı benim de. Benim 5. Denememdi ilk kez pozitif sonuç aldığım için doktorum hamile kalabiliyormuşsunuz demek ki kaybınız için üzülmeyin dedi :) teselli iştePaylastifniz icin cok tesekürler. Peki Düsükten sonra Doktorunuz hemen degisik bir tedavi denemek istedimi, yoksa kismet bu diger embryo tutunur insallah mi denildi
Hakkında hayırlısı olsun inşallahÇook teşekkür ediyorum canım benim. Tavsiyelerine uyuyacağım. İnşallah nasibimizde güzel sonuçlar almak vardır. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Şu ara hiç bir zararı olmazZaza antibiyotik içtim agumentin bir zararı olmaz demi
Aminn inşallahHakkında hayırlısı olsun inşallah
Serum olarak Intralipid ismi ve haftada bir kullandiriyorlar, ben 2 kez kullanabildim ama fayda etmedi ama herhangi bir test yapilmadan baslanilmisti, ve bu cd56 testini de yaptirmadim bagisiklik sistemiyle alakali, ve bu testin sonucuna göre Serum kullandirtiyorlarmis, kullanip hamile kalanda var kalamayan ve düsük yapanda varMrb bilmediğim için soruyorum bı serumdan bahsetmissijiz ne serumu neden kullanılır acaba ? CD 56 ne demek ? Şimdiden teşekkürler
Evet bizim Kayiplarimiz baskalarinin Hayali bile olabiliyor, ne üzücü ama öyle..Evet ben hatta başka bir doktora da sordum bu embriyolarda belli ki sıkıntı vardı o yüzden gelişmediler diğerleri de böyle olur mu dedim. Her iki doktor da onlar öyle çıktı diye diğerleri de öyle olacak diyemeyiz dedi. Dediğiniz gibi kısmet dediler. Hatta son görüştüğüm doktor embriyolarınız heba etmeyin kullanın dedi. Ama bu sefer lütfen bir tane koydurun ikinci kese diğerinin gelişimini durdurmuşa benziyor benzeri şeyler söyledi kafam karıştı benim de. Benim 5. Denememdi ilk kez pozitif sonuç aldığım için doktorum hamile kalabiliyormuşsunuz demek ki kaybınız için üzülmeyin dedi :) teselli işte
Tesekkur ederim işleme baslamadan önce bu testten yaptıracam ins vitaminlerim düşük önce vitamin degerlerimi yükseltmeliyim sonra yumurta donasyonuSerum olarak Intralipid ismi ve haftada bir kullandiriyorlar, ben 2 kez kullanabildim ama fayda etmedi ama herhangi bir test yapilmadan baslanilmisti, ve bu cd56 testini de yaptirmadim bagisiklik sistemiyle alakali, ve bu testin sonucuna göre Serum kullandirtiyorlarmis, kullanip hamile kalanda var kalamayan ve düsük yapanda var
bu test konusuna benimde aklım takıldı. bende yaptırmadım. ama kanda bazen çıkmıyormuşta, biyopsi gibi bir örnek kesin sonuç veriyormuş diye duydum.bu konuda bilgisi olan yazabilir mi?Tesekkur ederim işleme baslamadan önce bu testten yaptıracam ins vitaminlerim düşük önce vitamin degerlerimi yükseltmeliyim sonra yumurta donasyonuins ilk seferde tutar Allah hepimizin yüzüne gülsün ins saglikcakla kalın hayırlı sahurlar
Evet canım Rabbim ol dediyse oldu bile tutundu su an sımsıkı. Amin hayalcim inşallah biz de anne olabiliriz sesimizi duysun Allahımİlk başta çook canim skldı keyfim kaçmıştı. Sonra her türlü değerden olumlu olumsuz sonuç olduğu görünce yüreğim rahatladı. nasibimiz de varsa düşük değerle de olur . İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alıp evlatlarımız olur canim
İnşallah inşallah gerçekten sağlıklıdır. Dualarım hem kendime hem sizlere hepimize inşallahgözün aydın hamilesin
şimdi bu kendiliyinden olduğu için bu rakamlara takılma
2 günde bir artarsa her şey yolunda
Gözün aydın olsun cnn böyle güzel hatta şahane haberler rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin Allah olmayanlara da versin inşallah canı gönülden tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?