Haklısın biz öyle bir hale geldik ki herşeyi takar olduk bende öyleyim kafayı yemezsem iyibizi bir biz anlarız geçicek bu günler inanıyorum Augmentin mi tam emin değilm yukarıda da yazdim araştırın bence dr a gidin tüp bebek tedavisi deyin detayına gerek yok geçmiş olsun bu boğaz ağrısı stresten oluyor bende geçen yıl bianda tüp bebek tedavisinde oldum ama benimki faranjite çeviriyor sıcak birşeyler için rahatlasın

Çook teşekkür ediyorum canım benim. Tavsiyelerine uyuyacağım. İnşallah nasibimizde güzel sonuçlar almak vardır. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Arkadaşlar acil yardım biliyorsunuz tedaviye girdim fakat bademciklerin şişti grip gibi bir hale girdim antibiyotik alsam bir zararı olurmu yada ne yapmalıyım çok kötü halsizlik var lütfen yardim

Canım İnan hiç bilgim yok. İnşallah kendiliğinden hemencecik iyileşirsin. Dr. Gittin mi tüp bebek tedavisi görüyorum ilaçlara kullanmaya başladım de sor bir. Yada kendi doktoruna de bir ilaç verir muhakkak

Arkadaşlar acil yardım biliyorsunuz tedaviye girdim fakat bademciklerin şişti grip gibi bir hale girdim antibiyotik alsam bir zararı olurmu yada ne yapmalıyım çok kötü halsizlik var lütfen yardim
Çok geçmiş olsun
Kloroben gargara 2-4 defa
Majezik sprey 3 defa
Parol 3 defa
Azitro 500 mg 3 gün 24 saate bir
Bol çay bal ıhlamur limon ama çok sıcak ve çok soğuk içme

Hiç korkma tedaviye başladında önemli olan embriyolar içindeyken bunu yaşamamak

Çok geçmiş olsun
Kloroben gargara 2-4 defa
Majezik sprey 3 defa
Parol 3 defa
Azitro 500 mg 3 gün 24 saate bir
Bol çay bal ıhlamur limon ama çok sıcak ve çok soğuk içme
Sağol cnm ALLAH razı olsun hemen gönderiyim benimkini nöbet çi eczaneye rabbim ne muradın varsa hemen kabul edilsin inan çok kötüyüm sresten oldu galiba

Paylastifniz icin cok tesekürler. Peki Düsükten sonra Doktorunuz hemen degisik bir tedavi denemek istedimi, yoksa kismet bu diger embryo tutunur insallah mi denildi
Evet ben hatta başka bir doktora da sordum bu embriyolarda belli ki sıkıntı vardı o yüzden gelişmediler diğerleri de böyle olur mu dedim. Her iki doktor da onlar öyle çıktı diye diğerleri de öyle olacak diyemeyiz dedi. Dediğiniz gibi kısmet dediler. Hatta son görüştüğüm doktor embriyolarınız heba etmeyin kullanın dedi. Ama bu sefer lütfen bir tane koydurun ikinci kese diğerinin gelişimini durdurmuşa benziyor benzeri şeyler söyledi kafam karıştı benim de. Benim 5. Denememdi ilk kez pozitif sonuç aldığım için doktorum hamile kalabiliyormuşsunuz demek ki kaybınız için üzülmeyin dedi :) teselli işte

Mrb bilmediğim için soruyorum bı serumdan bahsetmissijiz ne serumu neden kullanılır acaba ? CD 56 ne demek ? Şimdiden teşekkürler
Serum olarak Intralipid ismi ve haftada bir kullandiriyorlar, ben 2 kez kullanabildim ama fayda etmedi ama herhangi bir test yapilmadan baslanilmisti, ve bu cd56 testini de yaptirmadim bagisiklik sistemiyle alakali, ve bu testin sonucuna göre Serum kullandirtiyorlarmis, kullanip hamile kalanda var kalamayan ve düsük yapanda var

Evet bizim Kayiplarimiz baskalarinin Hayali bile olabiliyor, ne üzücü ama öyle..

Tesekkur ederim işleme baslamadan önce bu testten yaptıracam ins vitaminlerim düşük önce vitamin degerlerimi yükseltmeliyim sonra yumurta donasyonu ins ilk seferde tutar Allah hepimizin yüzüne gülsün ins saglikcakla kalın hayırlı sahurlar

bu test konusuna benimde aklım takıldı. bende yaptırmadım. ama kanda bazen çıkmıyormuşta, biyopsi gibi bir örnek kesin sonuç veriyormuş diye duydum.bu konuda bilgisi olan yazabilir mi?
bu kan testini nerede yaptırıbiliyoruz ki? devlet hastanelerinde yapılyor mu?
vitaminlerimi bende tamamlayıp niyetlendim bu işe. sana önerim mutlaka tsh ve anti tpo örneklerine de baktırman,çünkü asıl tutmasını engelleyen 3 şey var. birisi d vitamini, birisi şeker, diğeride tsh yani guatr. o kadar tüp bebek tedavisi gördüm kimse tsh a takılmadı normal deyip geçtirler ama 2,5 un üzerinde olmaması gerekiyormuş.

Evet canım Rabbim ol dediyse oldu bile tutundu su an sımsıkı. Amin hayalcim inşallah biz de anne olabiliriz sesimizi duysun Allahım

Z Zaza74 zaza 78 çıktı kan. Adet 2 gün gecikti çok mı düşük. Doktor 2 gün sonra tekrarlarız dedi ama oğlumda 12. Gün değeri 700 küsürdü
Gözün aydın olsun cnn böyle güzel hatta şahane haberler rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin Allah olmayanlara da versin inşallah canı gönülden tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…