Benimde kafam karisik, daha önce burdan birkac bayanla konustum artemiss ve birisi daha var önermediler, yani onlar testi yapmis tedavisinise olmus ama yine negativ olmus, yani en önemlisi embryo kalitesi ve Rabbimin ol demesi, baska hicbir garanti yok,, kizlar yanlisim varsa düzeltin

Gözün aydın olsun cnn böyle güzel hatta şahane haberler rabbim sağlıkla kucağına almayı nasıp etsin Allah olmayanlara da versin inşallah canı gönülden tebrik ederim
ÇOk teşekkür ederim inşallah sağlıklıdır devam eder. Doktorlar o kadar korkuttu ki senin çocuğun olmaz olsa da düşer sağlıklı olmaz diye. İnşallah Allah ol der ve olur. Sağlıklı bir evlat daha nasip eder Allahım

Bende hem kanda bende rahim biyopsisinde bakıldı cd56 ya. İkisinde de olması gereken değerin biraz üerinde çıktı. Beni kendi doktorlarına yönlendirip onun özel serumunu almamı istediler maddi olarak son noktadaydım yoktu param kıbrıs git gel vs ayırmıştım başka yoktu yaptırmadım. Birazda ticari görüp sinir oldum. İçimde kaldı ama sonra buradaki arkadaşların eczaneden aldığı serumu öğrendim içeriği aynı. Sipariş verdirttim 10 tane gittim bi tanesini taktırdım hatta ama kıbrıstaki doktorum hiçbir faydası yok dedi. Daha sonra Türkiye deki kendi endokrinoloji doktoruma sordum araştırayım dedi döndü. Kızım dedi bu şeker hastalarına yatalak hastalara verilen içinde yumurta ve soya olan bir serum bunu almazsan çocuk tutmaz diye bir şeye ben inanmıyorum. Tıp insanı olarak mantıklı gelmedi. İlle alacam diyorsan al ama tutarsa bu serumdan tuttu deme dedi bende diğer siparişleri iptal ettim bir daha da almadım

Troid önemli serumdan bin kat milyon kat katrilyon kat önemli önce troid değeri düzelecek sonra tedaviye başlanacak.

Canım tebrik ederim..tedavi genelinden daha düşük çıkıyor beta hcg doğal yolla olunca..iki gün sonraki artış önemli..tıpta kesin diye bişey yoktur umarım doğurursun sağ Salim o doktora götürürsün bebeğini..alalh büyük

HAtta şunu da söyleyeyim bu kez kendiliğimden hamile kaldığımdan şüphelenmeye başladığımda eczaneden gebelik testi alırken troid ilacımı da hemen aldım ( bebek olduktan sonra biraz ihmal etmiştim) ben çok önemli olduğunu düşünüyorum yarın kan testini tekrarladığımda sonuç olumlu devam ediyorsa hemen tsh t3 t4 de baktıracağım

İnşallah değerim artar sağlıkla devam eder çok saol canım. Ama olursa maalesef doktora götüremem. kendisini ben donasyona başladığım tarihte kanserden kaybetmiştik. O da sağ olsaydı sen sağlıklı doğur ben haksız çıkayım derdi bence. Ne diyim sonuçta oğluma kavuşturdu çok Yordu maddi olarak ama hakkı var üzerimde.

Kızlar birşey soracağım progestan fitil kullanıyordum ancak düşük çıkınca değerim 4 gündür iğneye geçtim. Fitil kullanmıyorum ancak halen fitilin parçaları idrarımda geliyor baya baya normal mi acaba bu durum ?

NOrmal ben devamlı kullanmıştım bir süre sonra kalıp şeklinde gelmişti inanılmaz korkmuştum ama sorun yok

hep aynı merkeze yönlendirmeleri manidar yalnız!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…