Muhteşem harika ama İçim e doğmuştu senin hamile kalacagin çok şükür ler olsun rabbime inan çok ama çok sevindim:)
Melisim çok teşekkür ediyorum canim benim. Çok şükür rabbime inşallah 1 Haziran’da ve devamı günlerde de güzel sonuçlar ile devam ederim Darımıza tüm isteyenlere olsun inşallah

Aslinda bende merak ediyorum bu kan guruplarını nasıl seçim yapıldığını ama öğrendiğim kadarıyla çokta önemli değil mesala biz 3 kardeşiz ikimizin gurubu ayni diger kardeşim farkli yanı normal dogumlardada olabiliyor ben kendi adima söyleyeyim evladim olsunda kan gurubu babadan almış anneden almış benim icin çokta önemi yok sonuçta ya anneden alacak yada babadan takılma bence bunlara ama genede bilgisi olan varsa paylaşsın derim bizde öğreniriz

Ama şöyle düşünün eşinizde sizde O grubusunuz ama donörü A grubu seçiyorlar ve bebek A grubu doğuyor. Normalde olması imkansız birşey olduğu için sıkıntı oluşturabilir

Çok geçmiş olsun canım aman dinlen kalkma bendede oldu iğne işe yarıyor ve dinlenmek iyi geliyor Allah yavrularını sana bağışlasın tutunma yerleşme durumundadır içini ferah tut Rabbim korusun
Merhaba siz batuma gitmiştiniz demi meyra nerde acaba bayadır göremedim merak ettim

Kızlar dün kontrolde 2cm miyom çıktı Dr ağrı yapabilir dedi zaten 3 gündür kasılmalar oluyor bacaklarım ağrıyor 12+3 oldum korkuyorum Dr decaviti 1 ay bırak dedi hangi vitamin eksikse bakıp ayrı ayrı vermek istiyorum dedi progestan kapsülüde dün bıraktım decaviti bırakmak doğrumu sizce coraspirinide bıraktırmak istedi ama transfer Dr. um aspirin 7. Aya devam demişti kafam karıştı ve ağrım var ultrasonda bebek iyidi bu ağrı normalmi başına gelen varmı böyle birşey magnezyum eksikliği de ağrı yapar mı korkular korkular. regl zamanları denk gelen haftalarda bu ağrı olurmu Rabbim yardımcımız olsun

Son düzenleme:
Melisim çok teşekkür ediyorum canim benim. Çok şükür rabbime inşallah 1 Haziran’da ve devamı günlerde de güzel sonuçlar ile devam ederim Darımıza tüm isteyenlere olsun inşallah
Hayalim gözün aydın çok güzel haber Allah güzel sağlıklı gebelik nasip etsin sağlıkla kucağına al inşallah

Cok gecmis olsun yeniden, magnezyum bende kullaniyorum her gün, toz seklinde olan kasik agrilari bacak da damar cekilmesine iyi geldi, coraspine gelince, doktorum bana da iki hafta once kontrole gittigimde coraspin birak demisti, transfer yapan merkeze danistigimda kesinlikle birakma 28.haftaya kadar devam dedigi için birakmiyorum aliyorum

Hamilelikte nasıl miyom oluyormuş ilk defa duydum. Doktor da iyi teşhis koyabilirmis. Hamilelikte miyomu ilk defa duydum. İyi doktor teşhis edebilmiş. Hamilelikte kullanımı bilmiyorum ama magnezyum kas ağrıları na gerçekten iyi geliyor

Oluyormuş canım çok büyürse bazısı zarar verebiliyormuş gebelik boyunca büyüyebiliyormuş erken doğum yada sezeryan gerekiyormuş bir çok gebede olurmuş Allah yardımcımız olsun ne diyim ki

Sabahtan akşama kadar ağrı oldu bebişe birşey olmasın da ağrıya razıyım ultrason cihazı olsa hergün bakıcam ne oluyor iyimi diye

magneziyum içen arkadaşlar mutlaka içeriğine bakın magnezyum oksit ve hidroksit olmasın
magnezyum sitrat,malat,glisinat veya taurinat bunlar olsun

miyom sürpriz gibidir bir bakarsın 1-3 sene aynı ölçüde bir bakarsın 1 ayda büyümüş ayı olmuş -))
helede gebelikte östroen tavan yapanda kolayda büyüyor

kuzum rahimde bir kaslı organdır -))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…