Mutlaka bişi vardır. Testi yapılmamıştır atlanmıştır. Kan sulandırıcı bile atlandıysa daha neler atlanmıştır kim bilirKromozom analizi temiz çıktı. Mthfr c677T heterezigot polimorfizm, mthfr A1298C ve PAI 4G/5G heterezigot çıktı bunlar ne ifade eder başka bir sorun var mı bilmiyorum. Adetli folikül 6-7 çıkıyor amh 0.40 dı ama 2 yıldır tek gebelik oluşmadı. Filmler çekildi temiz çıktı ama sonuç yok
Urfa’da görev yapıyorum bu nedenle burda tedavi oldum. Ne yazıkki buranın şartları çok iyi değil. Kendimi toparlayıp tekrar bir tedavi düşüneceğim İstanbul’da o da olmaz ise seneye yaza donasyona başvuracağımMutlaka bişi vardır. Testi yapılmamıştır atlanmıştır. Kan sulandırıcı bile atlandıysa daha neler atlanmıştır kim bilir
Allah’a ellerinden tutsun daha önce düzgün bir tedavi olmadığı için bir kez tüp denemeni bende tavsiye ederim. Ama ha donasyon ha tüp evlat olarak bir farkı yok. Maddi olarak gücün varsa ilk dene tüp İstanbul’da.Urfa’da görev yapıyorum bu nedenle burda tedavi oldum. Ne yazıkki buranın şartları çok iyi değil. Kendimi toparlayıp tekrar bir tedavi düşüneceğim İstanbul’da o da olmaz ise seneye yaza donasyona başvuracağım
Amin inşallah çok teşekkür ederim kıymetli cevaplarınız için. Rabbim gönlünüze göre versinAllah’a ellerinden tutsun daha önce düzgün bir tedavi olmadığı için bir kez tüp denemeni bende tavsiye ederim. Ama ha donasyon ha tüp evlat olarak bir farkı yok. Maddi olarak gücün varsa ilk dene tüp İstanbul’da.
Gayet iyiZaza canım beta baktı Doktor 526 çıktı 3 gün önce 190 dı az mı normal mi progestan al dedi
Amin inşallah çok teşekkür ederim kıymetli cevaplarınız için. Rabbim gönlünüze göre versin
Açıkçası şuan maddi olarak yıprandık 15 tatile kadar birikim yapıp iyi bir yerde yapmakta fayda var. İnşallah o zamana kadar rezerv diplere düşmezBence önce kesinlikle iyi bir merkezde tedavi olun sonra keşke dememek için. Çünkü açıkcası düzgün bir tedavi geçirdiğinizi düşünmüyorum.
Ama olmazsada donasyon ve kan iğneleriyle burada başarıya ulaşan ve ulaşacak olan çok ANNE var :)
Hit e karar verdik bizde ins pişman olmayızbazı tahliller istediler eşimle benden birde rahim filmi istediler bu rahim filmini daha önceden cektirmistim 2. Kez tekrar istediler donasyon öncesi herkezden istiyolarmi acaba merak ettm
hayırlı olsun tedavin.bende hitte başladım bakalım. inşallah herşey olumlu olur. rahim filmini hepsi istiyor mu bilmiyorum ama hit istiyor. biz hazır çektirip götürdüğümüz için ekstra istemediler. ama bu flimden sonra işlem gördün mü dedi, bir de tarihine baktı. sizden ne den tekrar istedi ki? flimden sonra işlem mi yaptırdın? yada hangi tarihte çektirmiştin?
ben aynı zamanda fibromiyalji hastası olduğum için zaman zaman magnezyum alıyorum. ilaç ismi vermen mümküün mü, yada firma? hangisini alıcaz?Magnezyum oksit içerir düşük kaliteli
Solgar magnezyum citratben aynı zamanda fibromiyalji hastası olduğum için zaman zaman magnezyum alıyorum. ilaç ismi vermen mümküün mü, yada firma? hangisini alıcaz?
Çok teşekkür ederimSolgar magnezyum citrat
Ocean magnezyum
Magnemor plus
Venature magn glisinat
Kanama neden olurmuş ki? Keseyi görmüşsünüz ne kadar güzelKızlar ya 200 mg ×2 3 defa progestan fitil ayrıca bir defa pregastan iğne vurguluyorum buna rağmen ara ara kanamam oluyor cuma gittik iki kese görüldü doktor yatacaksın şuan yapabileceğimiz bişey yok diyor bu kanama durmayacak mi ya çok korkuyorum
Aynen öyle. Banada sordular çünkü. Bu filmden sonra bir işlem oldumu diye.Himm rahim filminden sonra düşük yaptım kürtaj olduondan istediler demekki
Gördük çok şükür canım da bu kanamalar beni korkutuyorKanama neden olurmuş ki? Keseyi görmüşsünüz ne kadar güzelkıyamam canım ya, ne olur üzülme. Nasipse zaten olur, hayırlısını dile. Morel çok önemli bu hamilelik işlerinde. Kafanı rahatlat. Sen kastıkça bütün vücut kasılır..
Canım ilaç ve iğne yapılmış yat sakın kalkma sadece wc git bende kalp atışı olduktan sonra kanama oldu şok oldum takip Dr umu aradım ağrı yok kanama var dedim bana 6senelik Dr um düşerse düşer bişey yapamam dedi tel de beynim yandı bu halde birine acımasızca söyledi soğuk kanlı olup eşim gelene kadar yatıp acilde iğne uygulandı transfer Dr umu aradım kapsül verdi yat kalkma duracak dedi kanama alanı oluşurmuş o boşalana kadar akar dedi yemeği bile yatakta yedim stres yapma duracaktır benim şu an 3 ay gebeliğim çok şükür inşallah güzel haberlerini alacağız. Doktorun elinden geleni yapmış benim dr. Um gibi sallamamış ona uysam belki yoktubebeğim. Allah yardımcın olsun uzun anlattım başka okuyanlara da örnek yazı olsun fikir fikirdir Allaha emanet olunGördük çok şükür canım da bu kanamalar beni korkutuyor
Canım ilaç ve iğne yapılmış yat sakın kalkma sadece wc git bende kalp atışı olduktan sonra kanama oldu şok oldum takip Dr umu aradım ağrı yok kanama var dedim bana 6senelik Dr um düşerse düşer bişey yapamam dedi tel de beynim yandı bu halde birine acımasızca söyledi soğuk kanlı olup eşim gelene kadar yatıp acilde iğne uygulandı transfer Dr umu aradım kapsül verdi yat kalkma duracak dedi kanama alanı oluşurmuş o boşalana kadar akar dedi yemeği bile yatakta yedim stres yapma duracaktır benim şu an 3 ay gebeliğim çok şükür inşallah güzel haberlerini alacağız. Doktorun elinden geleni yapmış benim dr. Um gibi sallamamış ona uysam belki yoktubebeğim. Allah yardımcın olsun uzun anlattım başka okuyanlara da örnek yazı olsun fikir fikirdir Allaha emanet olun
Bana 12 gün sonra wahtsap tan nasılsın diye yazmış lanet olsun cevap bile vermedim normal yolla olan 3 gebeliğim o takip etmişti ve 1.5 aylık hep sonlanmıştı 1 de donasyon takip etmişti oda düşük olunca artık aman bu da düşer senlemi uğraşıcam dedi içinden herhal. başka Dr a gidiyorum o günden beri ve öyle güzel ilgileniyor ki canım anlatıyor dinliyor ilgi o derece. Ötekinin aldığı para helal değil. Çok sinir olmuştum o halde birine bumu denir. Allah iyidoktorlarla karşılaştırsın kendim onu dinlesem gitmesem bu yavrum da belki olmayacaktı.Takibe artık o doktora gitmiyorsunuzdur umarım. Okuyynca bile sinir oldum. Bu tip doktorlardan nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?