Allah yardımcın olsun canım inşallah durur bir sorun da yoktur Rabbim sana bağışlasın.

Kızlar biraz önce büyük bi parça düştü gitti bebeklerin zannetmiştim doktorumu aradım direk gel bakalım dedi çok şükür bebeklerim duruyormuş ne olur dualarınızı esirgemeyin
Canım yazının başında korktum çok şükür duruyormuş Rabbim korusun onları içim rahatladı dinle n gezme canım evde

Merhaba benimde 7.haftada gebeliğim sonlandi embriyomuzun kalitesi 5aa idi. Kaliteli embriyo olmasi saglikli olup olmadığı anlamına gelmiyor mu orda kafam karışıyor.?kromozom dizilimi bozuk olabilir dediler

Merhaba benimde 7.haftada gebeliğim sonlandi embriyomuzun kalitesi 5aa idi. Kaliteli embriyo olmasi saglikli olup olmadığı anlamına gelmiyor mu orda kafam karışıyor.?kromozom dizilimi bozuk olabilir dediler
Ben de bu durumuanlayabilmis degilim halan .Sanirim kromozom taramasi embiryoya yapilmadikca 1.kalitede deseler yuzde yuz saglikli anlamina gelmiyor.

Ben de bu durumuanlayabilmis degilim halan .Sanirim kromozom taramasi embiryoya yapilmadikca 1.kalitede deseler yuzde yuz saglikli anlamina gelmiyor.
Evet sanırım. Bazı doktorlar embriyonuza genetik test yapıldımı gibi biseyler sordular

Kızlar biraz önce büyük bi parça düştü gitti bebeklerin zannetmiştim doktorumu aradım direk gel bakalım dedi çok şükür bebeklerim duruyormuş ne olur dualarınızı esirgemeyin
Ahh canim benimm yazının başında o kadar çok korktum ki. Çok şükür rabbime sağ salım duruyor bebeklerin. Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip eylesin inşallah

Nolursun stres yapma sabr et
inşallah yakın zamanda kalplarınıda duyarsın

unutma pırıl pırıl parlayan embriyo kromozomu iyi demek değil
bazen çamur gibi kirli kalitesi düşük embriyodan sağlıklı çocuk doğuyor

Stres yapmamaya çalışıyorum zazam ama sabah yine parca düştü niye böyle oluyor anlamiyorum
Canım göbek aşağısında batma kramp birde beline arkadan giren ağrı kasıklarında gerginlik yoksa korkma ben 1.5 aylık 4 düşük yaptım hepsinde bu oldu ağrısız düşük olmadı Dr. İlgisiz olduğundan ne progestan iğne ne kapsül kullandırdı. Şimdiki gebeliğim de kanama da ağrı yoktu ve acilde iğne uygulattım progestan kapsül kullandım yani düşüğün farkı oluyor belli ediyor. Sen önlem almışsın içini ferah tut Rabbim sana bebişlerini bağışlasın yat kalkma devamlı düşünme Dr ultrasonda kanama alanı var yok görebiliyor seni uyarsın. yeni doktorum beni uyardı kanama alanı var bu haftada yatıyorsun şeklinde ve atlattım uyarısıyla. Rahim o kanı emiyormuş içinde demir varmış ama hareket esnasında dışarı atarmış. inşallah iyi olacaksın meleklerinle Allaha emanet ol.

Stres yapmamaya çalışıyorum zazam ama sabah yine parca düştü niye böyle oluyor anlamiyorum
İkiz gebelikte böyle şeyler oluyor
burda eskiden konuştuğum bir arkadaşım vardı papatya ela isimli gebeliyin ilk haftalaRINDA AVUÇ AVUÇ PIHTILAR ATTI
TUVALETE AĞLAYARAK Sigara içti bebeğim gitti diye
şimdi o bebek 2 yaşında oldu

Ah zaman ah inşallah bende öyleyim inşallah bebeklerimizi bizde sağ salim kucağımiza alabiliriz

Çok sağol canım doktor bana kanama alanı filan var demedi ama salıdan beri yat diyor hiç kalkma diyor

Sperm donasyonu için araştırma yapıyoruz. Bahçeci murat bey vve Halil İbrahim tekin arasında kaldık. Tecrübeli olan varsa fikir verebilir mi? Özelden yada buradan. Şimdiden teşekkür ederim

MErhaba canlarım benim dün akşam akıntım fazlalaştı ve kırmızıya döndü anam hiç ağtım yoktu doktorum Protestan dozunu arttırmayı teklif etti arttırdım. Bugün çok çok azaldı ve kahverengiye döndü. Ben zaman oğlumu biraz fazla kucağımda tutsam artıyor. Şunu sormak istiyorum. Acaba dün bebeğim düşmüş olabilirmi? Öyle büyük yanda küçük bir parçam düşmedi ağrım olmadı. aMA Protestan bunu hissetmemi engellemiş olabilir mi. Doktorumda şeriki sen kullan bebek sağlıksızsa dünyanın Protestanlık versem yine de düşer sağlıklıysa devam eder dedi. İçimde hep şüpe hayırlısı

Canım Rabbim içine ferahlık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…