• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

MErhaba canlarım benim dün akşam akıntım fazlalaştı ve kırmızıya döndü anam hiç ağtım yoktu doktorum Protestan dozunu arttırmayı teklif etti arttırdım. Bugün çok çok azaldı ve kahverengiye döndü. Ben zaman oğlumu biraz fazla kucağımda tutsam artıyor. Şunu sormak istiyorum. Acaba dün bebeğim düşmüş olabilirmi? Öyle büyük yanda küçük bir parçam düşmedi ağrım olmadı. aMA Protestan bunu hissetmemi engellemiş olabilir mi. Doktorumda şeriki sen kullan bebek sağlıksızsa dünyanın Protestanlık versem yine de düşer sağlıklıysa devam eder dedi. İçimde hep şüpe hayırlısı
Başımdan geçenleri anlatım
Düşük yaparken belim kasıklarım kopuyordu ve aşırı kanamayla pıhtılar oluyordu
Bir kerede pıhtı içinde tırnak kadar beyaz keseyide gördüm

Başımdan geçenleri anlatım
Düşük yaparken belim kasıklarım kopuyordu ve aşırı kanamayla pıhtılar oluyordu
Bir kerede pıhtı içinde tırnak kadar beyaz keseyide gördüm
İlk tüp denedikten sonra düşük yapmıştım akşam hafif kırmızı lekelenme sabaha şarkı ölüyormuşum gibi şiddetli ağrı ve pıhtılar gelmişt ona benzemiyor anlattıklarına da benzemiyor. Ama burda beni tutan Protestanmıdır acaba. Ay yine başladı stresli günler. Ama biliyor Musun Zaza konuyla alakasız ama ben seni çok seviyorum arkadaşım. En temiz dualarımla hislerimle yalvarıyorum Allah’a bizlerin sıkıntılarına cevap veren sen sen bizlerin mutluluğuna ortak olan sen. Kucağını doldursun Rabbim. Biz kuluz Allah derki isteyin. O ndan istediğimiz herşeyi dileyebiliriz. Senin için bir erkek bir kız sağlıklı iki evlat diliyorum.

Tüm buradaki arkadaşların mübarek remazan bayramını kutlar tüm evlerin bebeklerle dolmasını temenni ederim:) bu yolda olan tüm arkadaşlarımın bir an önce hamile olanların sağlıkla bebeklerini kulaklarına alsınlar tedavide olan arkadaşlarında tez zamanda tüm kalbimle hamile kalmalarını en içten dileklerimle çok istiyorum herkese mutlu mutlu bayramlar olsun

Herkese hayırlı bayramlar..seneye Ramazan bayramında hepimizin kucağında çocukları olsun inşalalh🙏🏻
Güzel kardeşlerim ramazan bayramınız mübarek olsun burada tedavisi olacak yada başlayan hangi kardeşim varsa Rabbim önümüzdeki bayrama kadar gebelikler ini nasip etsin ve bir dahaki bayramda kucaklarında evlatlarınla bayramını geçirsin hamile kardeşlerimede sağlıklı gebelikler nasip etsin Allaha emanet olun

Çok sağol canım doktor bana kanama alanı filan var demedi ama salıdan beri yat diyor hiç kalkma diyor
Korkma hiç bir şey olmucak bebeklerine.bende de oldu kocaman kocaman 2 büyük parça ve 15 gün boyunca az az süren kanama benimde ikiz sanırım ikiz bebeklerde hep oluyor şu an 30. Haftadayız

Hayırlı bayramlar arkadaşlar. Bende durumlar aynı ağrı kramp sıfır. Ama kanama ya da Kahverengi akıntı bazen çok çok az bazen biraz daha fazla ped doldurmuyor ama Herseferinde hala peçeteye geliyor. Kafalar karışık duygular karışık beklemekten başka çare yok. Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin

Hayırlı bayramlar arkadaşlar. Bende durumlar aynı ağrı kramp sıfır. Ama kanama ya da Kahverengi akıntı bazen çok çok az bazen biraz daha fazla ped doldurmuyor ama Herseferinde hala peçeteye geliyor. Kafalar karışık duygular karışık beklemekten başka çare yok. Allahım hepimize hayırlısını nasip etsin
Allah sabır ve güç versin tam 2 hafta aynı şekilde sürdü benim de neler hissettiğini yüreğimde hissettim yine ama geçecek sağ salim atlatacaksınız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Korkma hiç bir şey olmucak bebeklerine.bende de oldu kocaman kocaman 2 büyük parça ve 15 gün boyunca az az süren kanama benimde ikiz sanırım ikiz bebeklerde hep oluyor şu an 30. Haftadayız
Çok sağol kumsal beni o parçalar çok korkutmuştu şu an sadece lekelenme oluyor dün tekrar gittik çok şükür keseler duruyordu doktor biraz kanama alanı var bu genelde ikizlerde oluyor dedi

Allah sabır ve güç versin tam 2 hafta aynı şekilde sürdü benim de neler hissettiğini yüreğimde hissettim yine ama geçecek sağ salim atlatacaksınız 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
AMin inşallah hep aynı duayı ediyorum. Rabbim sağlıklıysa nasip etsin. Sağlıksızsa vermesin. Kucağı boş olan arkadaşlarıma sağlıklı evlatlar nasip etsin

Çok sağol kumsal beni o parçalar çok korkutmuştu şu an sadece lekelenme oluyor dün tekrar gittik çok şükür keseler duruyordu doktor biraz kanama alanı var bu genelde ikizlerde oluyor dedi
İkizlerde oluyor bende çok okudum arkadaşım. Sabırlı olmalıyız. Allahım seni ve yavrularını korusun

Bebeklerim gitti . Dört ayı devirdik gittiler. Hepsi gittri. Sezaryen ameliyatla aldılar... Hala bayram mı bar sanıyorsunuz? Ölmek istiyorum artık
Çok üzgünüm avutacak tek kelimem yok..tek dileğim zamanın yaranı bir nebze olsun sarması ve sana yeniden başlama gücü vermesi... allah büyük

Bebeklerim gitti . Dört ayı devirdik gittiler. Hepsi gittri. Sezaryen ameliyatla aldılar... Hala bayram mı bar sanıyorsunuz? Ölmek istiyorum artık
Çok çok geçmis olsun çok
Çok ama çok üzgünüm eminin ki buradaki tüm arkadaslarimda çok üzüldüler lütfen hayat bazen sınav bazende sabir dır insan bazende böyle bir sınava tabii tutulur lütfen sabırlı ol biliyorum hiç bir kelime seni teselli etmiyecek ama yüce rabbim bil bol sabır ve dayanma gücü versin ki tekrar denemen için hepiniz biliyoruz bu yol çok zor bir yol bu yolda üzülmekte var sevinmekte var ama bir dahaki denemende inşallah rabbim seni çok sevindirecek rabbimden çok sabırlar diliyorum tüm kalbimle

Back
X