• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Donörümüz pazar günü iğneye başlıyormuş. Tahmini kaç gün sonra eşimin gitmesi gerekir? Ona göre bilet rezervasyonu yaptıracağım. Ayın 17 si 18 i için uçaklarda yer yok. Ya o güne denk gelirse d
Donörümüz pazar günü iğneye başlıyormuş. Tahmini kaç gün sonra eşimin gitmesi gerekir? Ona göre bilet rezervasyonu yaptıracağım. Ayın 17 si 18 i için uçaklarda yer yok. Ya o güne denk gelirse diye panik yaptım.
Canım hayırlı olsun..Pazar günü başladıysa on gün filan sürecek sonra yumurta çatlatma iğnesi olacak 36 saat somra yumurta toplanacak eşinde aynı gün soeem verecek ama donörünün yumurta takibi olacak gün farkı olabileceği için sana net şu gün gelsin demez merkez diyemez..ayın dokuzu Pazar en erken 21-22 dinde toplanır yumurtlar..17-18i geçer o tarih çok çok erken..bize de üç gün önce söylediler gününü aşapı yukarı hesap etmiştim tam denk gelmişti hesabım..

Bebeklerim gitti . Dört ayı devirdik gittiler. Hepsi gittri. Sezaryen ameliyatla aldılar... Hala bayram mı bar sanıyorsunuz? Ölmek istiyorum artık
çok geçmiş olsun. sabırlar diliyorum gerçekten çok zor bir durum.insan böyle bir durumla karşılaştığında, daha kötüsü yok gibi geliyor ama beterin beterin var. isyan etme sakın, sabırını ve hayırlısını dile. kelimelerin kıfayetsiz kaldığı bir durum,ben şimdi sana ne yazsam boş, belkide yazdıklarım çok saçma ve gereksiz gelebilir ama sonra okudukça daha anlamlı gelecektir. hatta sen kimsin ne hakla böyle yazıyorsun diye bile düşünebilrsin, sadece sana dışardan bir gözle gerçekleri aktarmaya çalışıyorum.
En önemlisi sensin.eğer cabuk sıyrılmazsan bu tarz dibe çöküşler psikolojik olarak insanda çok kötü hasarlar bırakır. hızlı bir şekilde bu psikolojiden çıkmaya çalış. çünkü bu hayat senin ve bir kere geliyorsun dünyaya. başka bir dünyan ve başka bir sen yok.. ve herşey çocuk değil. kaldı ki bu olmayacağı anlamınıda gelmiyor.şimdi sezeryan sonrası toparlanma ve tekrar deneme süreci sana uzun geliyor ama göreceksin ki zaman çok hızlı geçmiş ve sen tekrar o sürece girmişssin. bol bol uyu, gevşemeye çalış ve havalar güzel yeşillik ortamlarda zaman geçir.akşam üstleri çok iyidir insana farklı bir his verir. gerekirse psikolojik destek al. unutma sen yoksan hiç birşey yok!!

Arkadaşlar çok saçma bir soru biliyorum ama aslında cevabını da biliyorum ama bu kanamalar ve lekelenmelerle düşük olmuşsa idrar çok belirgin pozitif çıkar mı?

Arkadaşlar çok saçma bir soru biliyorum ama aslında cevabını da biliyorum ama bu kanamalar ve lekelenmelerle düşük olmuşsa idrar çok belirgin pozitif çıkar mı?
Canım idrardan anlaşılmaz ki..alalh korusun düşse bile hemen beta hcg düşmez..en emin yol usg..sen acile gitsen keşke için rahat etse..

Donörümüz pazar günü iğneye başlıyormuş. Tahmini kaç gün sonra eşimin gitmesi gerekir? Ona göre bilet rezervasyonu yaptıracağım. Ayın 17 si 18 i için uçaklarda yer yok. Ya o güne denk gelirse diye panik yaptım.
Benim de bu ay icine denk gelecek transfer sanirim. Pzt adetle basliyoruz. Bazi gunler ucak bileti yok olan gunler ise asiri pahali bu aya ozgu mu acaba hicc bilemiyorum.. Sana; kesin ayni gun burada olmalisin derlerse, bence sen bir iki gun evel gidebilirsin. otel ucreti odersin en fazla ama kafan rahat olur

Canım idrardan anlaşılmaz ki..alalh korusun düşse bile hemen beta hcg düşmez..en emin yol usg..sen acile gitsen keşke için rahat etse..
Pazartesi ya da Salı gideceğim canım. Aslında cevabı biliyordum tabiki de yine de sormakta İstedim. Ağrı olmaması garip geliyor. Ya çok küçüktü düştü şuan hafif hafif adet görüyorum bilemedim göğüslerim de dolu ve hassas

Pazartesi ya da Salı gideceğim canım. Aslında cevabı biliyordum tabiki de yine de sormakta İstedim. Ağrı olmaması garip geliyor. Ya çok küçüktü düştü şuan hafif hafif adet görüyorum bilemedim göğüslerim de dolu ve hassas
Bence duruyor bebek benim de oldu lekelenme geçti gitti..umarım seninledir muciZen

İlk tüp denedikten sonra düşük yapmıştım akşam hafif kırmızı lekelenme sabaha şarkı ölüyormuşum gibi şiddetli ağrı ve pıhtılar gelmişt ona benzemiyor anlattıklarına da benzemiyor. Ama burda beni tutan Protestanmıdır acaba. Ay yine başladı stresli günler. Ama biliyor Musun Zaza konuyla alakasız ama ben seni çok seviyorum arkadaşım. En temiz dualarımla hislerimle yalvarıyorum Allah’a bizlerin sıkıntılarına cevap veren sen sen bizlerin mutluluğuna ortak olan sen. Kucağını doldursun Rabbim. Biz kuluz Allah derki isteyin. O ndan istediğimiz herşeyi dileyebiliriz. Senin için bir erkek bir kız sağlıklı iki evlat diliyorum.
yüreyim benin ağlatın beni bu güzel dileklerinle
allah senin yavrularını korusun her iki cihanda

Bebeklerim gitti . Dört ayı devirdik gittiler. Hepsi gittri. Sezaryen ameliyatla aldılar... Hala bayram mı bar sanıyorsunuz? Ölmek istiyorum artık
üzme kendini canım bu dünyada önce sensin
senin sağlığındı
çok acı VERİCİ OLAY Ama güçlü olucaksın
aynı şeyleri canım arkadaşım almanyadakı kader arkadaşımda yaşadı
ilk beşizlere gebe kalırken üçünü reduksiyon yaptırdı 4-5 hafta sonra ikisi 17 haftasında suyu geldi doğurdu
şimdi çehoslovakyadakı denemesinden gebe kaldı buda 17 haftasının sonu suyu gelmeye başladı ve yine hüsran
hani ilkini reduksiyona bağladılar
şimdiki tek gebelik her şey yolundayken 2-3 gün içinde enfeksiyon kese delinmesi ve bebeğin sonu
allahım size sabır versin
güç versin
arkadaşıma doktorlar gebeliyin 9-10 haftasında gel rahim ağzını dikelim demişler
kızlar nolursunuz susmayın
böyle durumlar yaşayanlar ne yaptınız yazın bir birimize yol çizelim

1 seneden fazla bwklemem gerekıyormus sezaryen oldugu ıckn kocam da bunaldı onla da bosanalım dedım adamımoyalamanın anlamı yok arrık. Bıe sene sonra 47 bıtecek zaten olması zor... ölemedim gitti
offf kardeşim nolursun eşini ve kendini üzme
eşin sana değer veriyorsa bebek çokta önemli değil
bir sene bir göz kırpımında geçicek
vallah çok doktor 3 ay sonrada başlatıyor
istersin bir araştır

genelde donör başladıktan 2 haftada yumurta toplanması oluyor

Back
X