• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerim gitti . Dört ayı devirdik gittiler. Hepsi gittri. Sezaryen ameliyatla aldılar... Hala bayram mı bar sanıyorsunuz? Ölmek istiyorum artık
Çok ama çok üzüldüm 😔 Allah sabır versin canım. İnanıyorum ki bu günleri de atlatıp yeniden deneyecek gücü kendinde bulacaksın.

1 seneden fazla bwklemem gerekıyormus sezaryen oldugu ıckn kocam da bunaldı onla da bosanalım dedım adamımoyalamanın anlamı yok arrık. Bıe sene sonra 47 bıtecek zaten olması zor... ölemedim gitti

1 seneden fazla bwklemem gerekıyormus sezaryen oldugu ıckn kocam da bunaldı onla da bosanalım dedım adamımoyalamanın anlamı yok arrık. Bıe sene sonra 47 bıtecek zaten olması zor... ölemedim gitti
Canım öyle deme veren Allah alanda Allah ölmek gibi sözler söyleme Allaha karşı gelmek gibi olur acın büyük anlıyorum insanın içi yanıyor herşeyin hayırlısı ve Sağlıklısını dilemekten başka çare yok yine dene ümit kesme 60 yaşında bile oluyor yiyecek ekmeği varsa. Evlilik durumuna gelince birbirini seven eşler evlilikte çocuk sorun etmez çocuktan önce siz vardınız bu önemli bende dedim eşime boşanalım diye bana dediki sorun bende olsa sen beni boşayacakmıydın,,,.. Benim 1.hayat gayem sensin dedi. Bu şekilde yaşama asılın birbirinizin yerine kendinizi koyun dua edin Rabbim yine bir bebek için ol der. Tatlım.
.

Tolga bey ücretini sonuna kadar hakediyor çünkü işini şansa bırakmıyor, her riski düşünüyor. Dürüstlüğüne emin olabileceğiniz biri bence. Kendisi 1 denemede bebeğimize kavuşturdu bizi, 5 yıllık ugraşlarımız 4 basarısız tup denemesi sonrası.

Tolga bey ücretini sonuna kadar hakediyor çünkü işini şansa bırakmıyor, her riski düşünüyor. Dürüstlüğüne emin olabileceğiniz biri bence. Kendisi 1 denemede bebeğimize kavuşturdu bizi, 5 yıllık ugraşlarımız 4 basarısız tup denemesi sonrası.
Donasyon muydu sizinde ben tam anlayamadim

Tolga bey ücretini sonuna kadar hakediyor çünkü işini şansa bırakmıyor, her riski düşünüyor. Dürüstlüğüne emin olabileceğiniz biri bence. Kendisi 1 denemede bebeğimize kavuşturdu bizi, 5 yıllık ugraşlarımız 4 basarısız tup denemesi
Ben diğer mesajlarınızı da okudum sizin tüp bebek burası donasyon sayfası ve ayrıca pat diye ne diye burayı gelip tolga hocayı övüyorsunuz ki ne gerek var reklam kokuyorsunuz!!!

Canım dua niyetine gecer sozlerin tövbe de. Ben 34. Haftada kaybettim kızımı. Dunya çöktü tepeme. Ama hayat... Rabbim sabır verıyo sana da versin. İçini ferahlatsın yüzünü güldürsün. Çok üzüldüm.

Canım bende 24. Haftada ikizlerimi kaybettim dünya başıma yıkıldı sandım dedim ki bu acı hiç hafiflemeyecek hiç geçmeyecek ama İnan Allah sabrını veriyor. Unutuyormusun? hayır asla sadece bu acıyla yaşamayı öğreniyorsun. Üstelik ben 12 saat Doğum sancısı çektim ve ikisini de normal Doğumla dünyaya getirdim bebeklerimin ikisi de 12 saat yaşadı sonrasında melek oldular 😔 elim kolum bomboş eve döndüm. Çok mu çok zor bunu anca yaşayan bilir. Böylesi hayırlısıymış diyorum artık, Allah belki de daha büyük acıdan bizi korudu. Dilerim en kısa sürede kendini toparlarsın unutma sen iyi olacaksın sen güçlü olacaksın ki tekrar deneyebilesin

Canım bende 24. Haftada ikizlerimi kaybettim dünya başıma yıkıldı sandım dedim ki bu acı hiç hafiflemeyecek hiç geçmeyecek ama İnan Allah sabrını veriyor. Unutuyormusun? hayır asla sadece bu acıyla yaşamayı öğreniyorsun. Üstelik ben 12 saat Doğum sancısı çektim ve ikisini de normal Doğumla dünyaya getirdim bebeklerimin ikisi de 12 saat yaşadı sonrasında melek oldular 😔 elim kolum bomboş eve döndüm. Çok mu çok zor bunu anca yaşayan bilir. Böylesi hayırlısıymış diyorum artık, Allah belki de daha büyük acıdan bizi korudu. Dilerim en kısa sürede kendini toparlarsın unutma sen iyi olacaksın sen güçlü olacaksın ki tekrar deneyebilesin
Rabbim Sabrinida veriyor degilmi, evet asla unutulmaz ama yinede insan yasamaya ve umut etmeye devam ediyor, Rabbim kayiplarimizin yerine en kisa zamanda evlatlarimizla doldursun insallah

Donörümüz pazar günü iğneye başlıyormuş. Tahmini kaç gün sonra eşimin gitmesi gerekir? Ona göre bilet rezervasyonu yaptıracağım. Ayın 17 si 18 i için uçaklarda yer yok. Ya o güne denk gelirse diye panik yaptım.

Donörümüz pazar günü iğneye başlıyormuş. Tahmini kaç gün sonra eşimin gitmesi gerekir? Ona göre bilet rezervasyonu yaptıracağım. Ayın 17 si 18 i için uçaklarda yer yok. Ya o güne denk gelirse diye panik yaptım.
:KK9: hadi hayırlı olsun bakalım. süreçleri nasıl işliyor bilmiyorum ama gerekli önlemleri alıyorlardır heralde. en kötü yumurtaları dondururlar. zor olur biliyorum ama yer bulamazsan feribotta var diye biliyorum.zaten yeterince stresli bir durum, bunları düşünüp gerilme bence. süreci bilenler cevap yazacıktır zaten.

Back
X