• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben de doktorun bilmesinden yanayım. Bence bunu saklamak doğru bir şey değil. Doktor doğruyu bilmeli ki doğru teşhis ve tedaviyi yapabilsin. Ben kontrollerimi devlet hastanesinde yaptırıyorum ve doktoruma söyledim donasyon olduğunu. Tepki alırmıyım diye de beklemedim değil. Ama hiç bir şey demedi. Çok tebrik etti. Kalp atışını duyduğumuzda da benim kadar sevindi sağolsun ☺
Tüpçü değilmiydi herhangi bir kadın doğumcu mu seçtiniz transfer öncesinde

Tüpçü değilmiydi herhangi bir kadın doğumcu mu seçtiniz transfer öncesinde
Yok transfer sonrasında gittiğim doktor bu. Gerçi transfer öncesi de başka bir kadın doğumcuya gidiyordum özelde ona da söylemiştim donasyon yaptıracağımı. O da çok olumlu karşılamıştı sağolsun.

Bugun ogle duygusalimki sizden baskada icimdeki siziyi anlicak kimsem yok.bugun butun facebok cocuklatinin mezuniyetini paylasan anneler babalarla dolu ..duygu dolu sozlerr...daha bugun iki kiz cocugu ellerinde bebkler evcilik oynuyolar sokakta anne olmuslarrr..daha dogdugun gibi eline oyuncak bebek veriyolar ve sen daha 1 yasina bile girmemisken elindeki oyucagin annesi oluyosun...o duyguyla buyuyosun hepp sonra doktor yuzine sen anne olamicaksin herseyi unutun ve hayatinizi yasayin diyiveriyor bi cumlede senin butun hayatin 1 cumlede bitiyorr..cevremde herkez annem.kardesim hergun ayni aciya ayni siddette aglanirmi diyooo...aglanirrr sokakta bo cocuk anne fiye bagirir aglanir.otobuste isten gelen kadin telefonda geliyorum annecim der aglanirr.ohh ne rahatsin cocuksuz ne rahat geziyosun derler aglanirr.karsi komsun bebek kiyafetlerini yikar asarr bakip aglabirr.arkadasinin evinde yerlerdeki kucucuk oyuncaklar ayagina batar aglanirr. Arkadasin hamileleik heyecanini anlatir birsuru bebek kiyafeti alir gosterir aglanirr...ortamda herkez cocugundan konusur aglanirr...evinde tek bi gurultu yoktur aglanirr...burnunun diregi sizlamak neymis anlarsin.kimseye belli etmiyim kiskaniyorum sanmasinlar sevinclerini senin yuzunden eksik yasamasinlar diye icine icine aglarsinda onlar guluyon sanarr...o hoplaya ziplaya hamilelik yasar sen hapsurursun dustu sanarsin....cok zormus..guclu kalabilmek cok zormusss.hepinizee saygim oyle sonsuzki..

Bugun ogle duygusalimki sizden baskada icimdeki siziyi anlicak kimsem yok.bugun butun facebok cocuklatinin mezuniyetini paylasan anneler babalarla dolu ..duygu dolu sozlerr...daha bugun iki kiz cocugu ellerinde bebkler evcilik oynuyolar sokakta anne olmuslarrr..daha dogdugun gibi eline oyuncak bebek veriyolar ve sen daha 1 yasina bile girmemisken elindeki oyucagin annesi oluyosun...o duyguyla buyuyosun hepp sonra doktor yuzine sen anne olamicaksin herseyi unutun ve hayatinizi yasayin diyiveriyor bi cumlede senin butun hayatin 1 cumlede bitiyorr..cevremde herkez annem.kardesim hergun ayni aciya ayni siddette aglanirmi diyooo...aglanirrr sokakta bo cocuk anne fiye bagirir aglanir.otobuste isten gelen kadin telefonda geliyorum annecim der aglanirr.ohh ne rahatsin cocuksuz ne rahat geziyosun derler aglanirr.karsi komsun bebek kiyafetlerini yikar asarr bakip aglabirr.arkadasinin evinde yerlerdeki kucucuk oyuncaklar ayagina batar aglanirr. Arkadasin hamileleik heyecanini anlatir birsuru bebek kiyafeti alir gosterir aglanirr...ortamda herkez cocugundan konusur aglanirr...evinde tek bi gurultu yoktur aglanirr...burnunun diregi sizlamak neymis anlarsin.kimseye belli etmiyim kiskaniyorum sanmasinlar sevinclerini senin yuzunden eksik yasamasinlar diye icine icine aglarsinda onlar guluyon sanarr...o hoplaya ziplaya hamilelik yasar sen hapsurursun dustu sanarsin....cok zormus..guclu kalabilmek cok zormusss.hepinizee saygim oyle sonsuzki..
O kadar üzdüki yazdikllariniz. Sanki kendimi gordum ilk.satirlarda. "doktor anne olamazsin, hayatini yasamaya bak. Allah sana daha farkli kapilar acacaktir " dediginin uzerinden 1 sene gecmis. Hergün aklimda 1 gün bile.dusunmeden gecmiyor.zaman. 2 ay sonra da düğünüm var. Sıkıntılarimi dusundukce ayaklarim geri geri gidiyor. Herkes güzel telaslarla hazirlik pesinde. K.valideme bakip daliyorum. Acaba bilse durumumu yine de istermiydi gelini olmami diyorum. Annem icten ice.yaniyor. gözleri hep.dolu dolu. Nişanlimsa bosvermislik halinde. Bu konulari dusunup.uzulmeyelim. daha cok.erken ben olacagina inaniyorum dedikce kendimi daha da sucluyorum. Bircogunuza gore yolun cok basindayim belki.ama , evlenmeden de o kadar zormuski bu sikintilara dayanmak..Gelinliğimi.bile.hevesle alamadim.
Allah kimseyi birseyin yokluğuyla sinamasin. Saglik harici herseeyi elde edebiliyoruz. Ama sebepsiz ve tedavisiz hastaliklarin dönüşü yok..

Ancak bu kadar GÜZEL anlatılır. Bir gün bizimde olacak bebeklerimiz diye düşünüyorum inşallah rabbim içimizden almasın umutlarımızı bizler sadece umutla yaşıyoruz

Evet sanırım en mantıklısı dondurulmuş yumurtam var başka şehirde demek 👍 Peki merkezlerin bize sağladıkları garantiler hakkında ne biliyoruz emsal göstermek ve talep etmek açısından yararlı olabilir. Yazalım burada kalsın. Kadınlar kulübünden gelenlere indirim konusu var bahçeci 4650 euro kalanları dondurmak 500euro 2.transfer 1650 euro demişiz. Hit 5000euro dondurmaya 500 euro 2.transfer için 500euro demiş olmazsa yine yanınızdayız demiş. Gürcistan 4000 azerbaycan 3000euro yazmışız. Gürcistan 2. transfere 1500euro belli bir yumurta garantisi ve devamında her transfere 1500 euro demiş. Demiş de uygulamış mı deneyimi olanlar paylaşabilir mi lütfen. Bir de benim yanlış hatırladığım varsa düzeltebilir misiniz :)
Cnm benim ben gürcistan da atlas klinik te yaptırdım gerçi 2 side negatif ama ücret 5000 bin dolar ayrıca dondurma ücreti içinde 1500 dolar ödedik hepsi gitti şimdi tekrar aynı merkezde denicem rabbim kısmet ederse yeni donör için yine 5000 bin dolar ödedik fakat rahîm hiç kalınlaşma göstermedi 6mm de kaldı transfer ertelendi gürcistan için bilginize yazdim umarım bir yararı olur

O kadar üzdüki yazdikllariniz. Sanki kendimi gordum ilk.satirlarda. "doktor anne olamazsin, hayatini yasamaya bak. Allah sana daha farkli kapilar acacaktir " dediginin uzerinden 1 sene gecmis. Hergün aklimda 1 gün bile.dusunmeden gecmiyor.zaman. 2 ay sonra da düğünüm var. Sıkıntılarimi dusundukce ayaklarim geri geri gidiyor. Herkes güzel telaslarla hazirlik pesinde. K.valideme bakip daliyorum. Acaba bilse durumumu yine de istermiydi gelini olmami diyorum. Annem icten ice.yaniyor. gözleri hep.dolu dolu. Nişanlimsa bosvermislik halinde. Bu konulari dusunup.uzulmeyelim. daha cok.erken ben olacagina inaniyorum dedikce kendimi daha da sucluyorum. Bircogunuza gore yolun cok basindayim belki.ama , evlenmeden de o kadar zormuski bu sikintilara dayanmak..Gelinliğimi.bile.hevesle alamadim.
Allah kimseyi birseyin yokluğuyla sinamasin. Saglik harici herseeyi elde edebiliyoruz. Ama sebepsiz ve tedavisiz hastaliklarin dönüşü yok..
Aynı şeyleri yaşadım nişanlı iken öğrendim suan evliyim. Tabi nişanlı iken söyledim durum bu bu diye. Kaynanam hala bilmez.

Kuzuum içimdekileri anlatmışsın. Bizi biz anlıyoruz baskasına göre elimiz boş gönlümüz hoş. Bir gün bi arkadasım çok kızmıstım Baska bi arkadasıma dert tanıyordum. Aa niye kızıyorsun kızma o da bi anne dedi. Öküz, anne olmayanlar günah işler de anne olanlar işlemez mi. Çok kişiden uzaklaştım arkadas cevremi daralttım bu yuzden.
Ben anne oldum. Dilerim siz de olun. Siz de emzirmenin güzelliğini tadın. Omuzlarınıza iki minik kol dolansın. Avazınız çıktığı kadar mutluluktan ağlayın. O uyurken fotoğraflarına bakın. Göğsünüzü gere gere sizi kıran herkesi hayatınızdan çıkardığınızı onlara hissettirin. İlk bayramınızı ilk gülüşünüzün hatıraları olsun hep. Yılmayın yorulmayın vazgecmeyn

Cnm benim ben gürcistan da atlas klinik te yaptırdım gerçi 2 side negatif ama ücret 5000 bin dolar ayrıca dondurma ücreti içinde 1500 dolar ödedik hepsi gitti şimdi tekrar aynı merkezde denicem rabbim kısmet ederse yeni donör için yine 5000 bin dolar ödedik fakat rahîm hiç kalınlaşma göstermedi 6mm de kaldı transfer ertelendi gürcistan için bilginize yazdim umarım bir yararı olur
Canım 5000 dolar verdik derken bu 5000 dolar içinde ne var biraz açıklar mısın? Kaç yumurta vardı kaçını koydular kalanlar için 1500$ dondurmaya verdin 2.transfer için para almadılar mı? Yol konaklama vs nasıl oldu içinde mi bu paranın ? Ayrıysa yaklaşık ne kadar tuttu? Tekrar deneyeceğinize göre memnun kaldınız heralde ;) Bizimle paylaşır mısınız?

Okurken tuylerim diken diken oldu.cok duygulandim.Aglamamak icin zor tuttum kendimi. Buranin sessiz takipcilerindenim ama dayanamadim bu sefer. Buranin sessiz takipcilerindenim.onun nedeni de henuz bekleme ve arastirma asamasinda olmam.Ama inanin burdaki arkadaslarin yazdiklarini okuyup kimisiyle sevinip kimisiyle ayni sekilde uzuldum..

Ancak bu kadar guzel anlatilabilir burdaki herkesin tum hissettiklerine ancak bu kadar tercuman olunabilir. Yureginize, beyninize, dusuncenize,elinize saglik.iyiki yazmissiniz bunlari. Taa icimde hissettim tum yazdiklarinizi.ayni seyleri yasiyormusum da kendi icime atiyormusum.dile dokemiyormusum yazdiklarinizi okuyunca birjez daha farkina vardim.insanlarin cevredekilerin nasil dusuncesizce acimadizca yuzunuze yuzune anne olamadiginizi vurmalarinin insani nasil incittigini hatirladim bir kez daha.
Umarim burdaki herkes birgun anne olma duygusunu yasar.tekrar yazdiklariniz icin tesekkurler

Evet sanırım en mantıklısı dondurulmuş yumurtam var başka şehirde demek 👍 Peki merkezlerin bize sağladıkları garantiler hakkında ne biliyoruz emsal göstermek ve talep etmek açısından yararlı olabilir. Yazalım burada kalsın. Kadınlar kulübünden gelenlere indirim konusu var bahçeci 4650 euro kalanları dondurmak 500euro 2.transfer 1650 euro demişiz. Hit 5000euro dondurmaya 500 euro 2.transfer için 500euro demiş olmazsa yine yanınızdayız demiş. Gürcistan 4000 azerbaycan 3000euro yazmışız. Gürcistan 2. transfere 1500euro belli bir yumurta garantisi ve devamında her transfere 1500 euro demiş. Demiş de uygulamış mı deneyimi olanlar paylaşabilir mi lütfen. Bir de benim yanlış hatırladığım varsa düzeltebilir misiniz :)
fiyatlar direk senin yazdığın gibi olmayabilir. merkezlerle konuşman daha doğru olur. merkezlerin sağladıkları garantiler hakkında sana bilgi verebilirim yalnız. çünkü bizzat kıbrısa gidip 3 merkezle görüştüm.
hiçbiri, hiç bir konuda garanti vermiyor! ne yumurta sayısı hakkında, ne embriyo hakkında ne de trannsfer edilecek embriyo kalitesi hakkında. transfer bile olmama durumu var diyorlar.
yalnız merkezlerin söyledikleri şunlar; en az 10 yumurta toplanır. embriyo kalitesi spermin durumuna bağlıdır. iyi kalitede 2 embriyo transferi yapılır.embriyo kalırsa dondurulur. birtek hit, dedi ki eğer yumurta kalitesi düşükse biz sizden indirimli ücret alırız, elimizden geleni yaparız. bizden kaynaklı bir durum oluşursa eğer dedi. (iş uygulamaya gelince acaba ne kadar doğru olur soru işareti?)
bahçeci dedi, aynı ücreti alırız,ikinci denemede indirim yapamayız. herşey banko süpriz dedi.
bende bu konuşmalar geçince tabiki çok şaşırmıştım doğrusu. tam bir kapalı kutu, istedikleri gibi yönetiyorlar, müşteri gözü ve bizi euro işareti olarak gördükleri için, hiç bir şeyin garantisi yok. herşey bağlayana kadar. belki çok kişiye olumsuz bir yazı gibi gelebilir ama gerçekler bunlar.

yaşadığım duyguları tek tek anlatıp tercüman olmuşsun canım ya :( dışardan herkes çok neşeli biri gibi görüyor ama içimde ne fırtınalar kopuyor hiç kimse bilmiyor. o asılan bebek çamaşırları, sanki nispet yapar gibi benim bebeğim olmadığı halde camım açık, bahçede yüksek sesle çocuğunu sevmeler, seslenmeler, mecbur hissedip gittiğin bebek doğum mübarekesinde bebeği bir bahaneyle elinden almalar... yaz gelince dışarda gerine gerine dolaşan hamile kadınları görünce iç çekmeler, dediğin gibi komşuların hamile kalıp seninle paylaştığında bağrına taş basıp onunla sevinmeler, hamile kaldım istemiyodum diye ağlayan arkadaşa benim yaşadıklarımı yaşasaydın bunu yapar mıydın acaba diye içinden sinirlenmeler, say say bitmez. Allah'ım hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. biz resim paylaşmasak da olur. biz baby shower partileri düzenlemesekte olur, hatta biz bebek odası yapmasak da olur. yeter ki Rabbim o yavruları verse bize.

fiyatlar direk senin yazdığın gibi olmayabilir. merkezlerle konuşman daha doğru olur. merkezlerin sağladıkları garantiler hakkında sana bilgi verebilirim yalnız. çünkü bizzat kıbrısa gidip 3 merkezle görüştüm.
hiçbiri, hiç bir konuda garanti vermiyor! ne yumurta sayısı hakkında, ne embriyo hakkında ne de trannsfer edilecek embriyo kalitesi hakkında. transfer bile olmama durumu var diyorlar.
yalnız merkezlerin söyledikleri şunlar; en az 10 yumurta toplanır. embriyo kalitesi spermin durumuna bağlıdır. iyi kalitede 2 embriyo transferi yapılır.embriyo kalırsa dondurulur. birtek hit, dedi ki eğer yumurta kalitesi düşükse biz sizden indirimli ücret alırız, elimizden geleni yaparız. bizden kaynaklı bir durum oluşursa eğer dedi. (iş uygulamaya gelince acaba ne kadar doğru olur soru işareti?)
bahçeci dedi, aynı ücreti alırız,ikinci denemede indirim yapamayız. herşey banko süpriz dedi.
bende bu konuşmalar geçince tabiki çok şaşırmıştım doğrusu. tam bir kapalı kutu, istedikleri gibi yönetiyorlar, müşteri gözü ve bizi euro işareti olarak gördükleri için, hiç bir şeyin garantisi yok. herşey bağlayana kadar. belki çok kişiye olumsuz bir yazı gibi gelebilir ama gerçekler bunlar.
Teşekkür ederim kişisel olarak ne kopardığına bağlı demek ki piyasa 👍 garanti yok iyi niyet olursa eyvallah demek ki. Bitmek bilmeyen müşteri potansiyeli var tabi fazla taviz vermiyorlar o yüzden anlaşıldı. Kıbrısa gidip araştırmaya şansın olması da güzel peki nereye karar verdin hangisi daha çok tatmin etti seni

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki bu acıyı yaşamayan anlayamaz zaten. İçim çok yanıyor o yangını bir türlü sonduremiyorum. Elim boş kucagim boş yüreğim desen yangın yeri gibi.Hayatta en çok sevdiğim insanının eşimin üzülmesini görmek daha cok acı veriyor. Kendim üzülmeye razıyım ama onun üzülmesine dayanamıyorum.Bazen rüyamda görüyorum anne olduğumu öyle güzel bir duygu ki onu hissedebiliyorum ama uyanınca yine ruyaymis diyorum.O duyguyu hissettikten sonra daha da acı geliyor. Hep rüyalarda kalmasından çok korkuyorum. Surekli aklımda tv de bile her çocuk gördüğünde insanın içi ciz eder mi,ediyor işte.Her seferinde yüreğimden sanki bir parça kopuyor.Yasamak nefes almak bile ağır geliyor artık.

Ben de 20 yasinda ogrenmistim esimle sevgiliydik sonra nisan dugun safhalari hep icimde bi aciyla gecti. Simdi 5 yillik evliyim
Aynı şeyleri yaşadım nişanlı iken öğrendim suan evliyim. Tabi nişanlı iken söyledim durum bu bu diye. Kaynanam hala bilmez.
Her ikinizle de ayni seyleri yasadim bekarken ogrendim o zaman sevgilim simdi esim olan kisi ve ailem disinda kimse bilmez . O zamanlar kendim gibi birini dertlesmek icin o kadar aramistim ki. Cok yalniz ve caresizdim. Zaman herseyin ilaci ya hani malesef bu durumun degil..

Ağlayarak okudum yazılanları..yaşam bazen haksızlıklarla dolu..istemediği çocuğu doğurup sokağa yurda atanlar,tavşan gibi türeyip evladına insan muamelesi yapmayanlar,dövenler sövenler,kıymet bilmeyenler...bi tarafta da evlat hasretiyle içi yananlar..ne yazık ki başına gelmeyen hiç kimse bilemez hissettiklerimizi...keşke daha hassas olsa anne olanlar keşke göze sokmadan yaşanabilse...benim gibi olanları temsilen ben de yazmak istiyorum duygularımı..benim öykümü biliyor çoğunuz..16 yaşını dolduran bi oğlum var..canımın da ötesinde sevgisi..30 yaşında anne olmuştım doğal yoldan..o zamanlar tabiki anne olduğum için tarifsiz bir mutluluk içindeydim ama asla bebek arayan bu uğurda sayısız fedakarlıklar yapıp tedaviler gören anne olmak için yanıp tutuşan insanları anlama şansım yokmuş..başına gelince biliyormuş insan..mutsuzluk bir evlilik tek başına çalışarak didinerek büyütülen bi evlat sonra da kendinden yaşça küçük aşık olduğun adamla evlilik..evlenmeden konuştuk elbet dedin artık menapoza yakınım..canımı dişime katarım senle bi evlat için ama olmazsa da sana haksızlık etmek istemiyorum..yoluna bak sen..dedim ama sen önemlisin rabbim verirse olur vermezse senşn oğlun benim oğlum dedi eşim...evlenmeden önce başladım tedaviye..ilk donasyon kıbrısata evlenmeden önce..elimizde avucumuzda Olanı birleştirildik negatif sonuç..uzatmayayım tedaviler ilaçlar ameliyatlar göz yaşları umutsuzluklar sınra yine toparlanıp başlamalar rabbim nasip etti yılnadım iki tane can var karnımda..umarım sağlıkla da kucaklarım yavrularımı...daha önce anne olma şansı yakaladığım için elbette hiç anne olamayan arkadaşlarıma göre tarifsiz daha şanslıyım ama İnan’ın Benim için de bu yeni bebek yaşam demek hayat demek..sevdiğin adamın yüzünü güldürmek demek..bunu okuyan canım arkadaşım nolur yılma..borç harç çzöüyrouz zaten hepimiz..62 kilo başladım bebek için çabalarıma şimdi 88 kiloyum..tipim yüzüm değişti maddi anlamda göçtüm ama hepsi yerine gelir..sağlığım da güzelliğim de param da..evlat için değer..burda bunu okuyan kim varsa tüm kalbimle diliyorum anne olmasını..sürekli dua ediyorum gebe duası tutar diye..elimden gelse kan can vwricem kendimden yemin ediyorum...allahım kabul etsin duamızı..yılma anne olacaksın..nolur savaş nolur...

Teşekkür ederim kişisel olarak ne kopardığına bağlı demek ki piyasa 👍 garanti yok iyi niyet olursa eyvallah demek ki. Bitmek bilmeyen müşteri potansiyeli var tabi fazla taviz vermiyorlar o yüzden anlaşıldı. Kıbrısa gidip araştırmaya şansın olması da güzel peki nereye karar verdin hangisi daha çok tatmin etti seni
Aslında hiçbirinin birbirine üstünlüğü yoktu görüştüğüm yerlerin. Ben bahçeci,hit ve Gynolife ile görüştüm. Bahçeci çok temiz, çok titiz ve murat bey çok iyi. Ama ilk denemede olurda nasip olmazsa,diğer denemelerde hiç kolaylık saglamadilar. Birde kafama takılan başka ufak tefek şeyler oldu,önceden bahceciye karar vermemize rağmen görüşmede kararsız kaldık. Aynı gün Gynolife ile görüştük ama doktorla görüşmedik. Oraya kadar görmemize rağmen aracı arkadaş bizi doktorla gorusturmeyince direk eledik.
Ben hite karar verdim. Ama diğerlerinden çok bir üstünlüğü olduğu için değil , merkezlerin avantajları ve dezavantajları değişiyor.

Canım 5000 dolar verdik derken bu 5000 dolar içinde ne var biraz açıklar mısın? Kaç yumurta vardı kaçını koydular kalanlar için 1500$ dondurmaya verdin 2.transfer için para almadılar mı? Yol konaklama vs nasıl oldu içinde mi bu paranın ? Ayrıysa yaklaşık ne kadar tuttu? Tekrar deneyeceğinize göre memnun kaldınız heralde :KK66: Bizimle paylaşır mısınız?
Cnm 5000 $ dolar içinde tek özelliği donörün sadece size ait olması yani yumurtalar sadece size ait seçtiğiniz donörden kaç yumurtla çıkarsa size ait oluyor ayrıca dondurma ücreti 1.500$ dolar ıkinci transferde 1.500$ merkez gayet iyi ve temiz biz daha çok emrilogu iyi tanıyoruz sonuçta olacaksa ha orda ha burada biz daha önceki yazılarımı okuduysan kktcye gidemiyoruz esim
Canım 5000 dolar verdik derken bu 5000 dolar içinde ne var biraz açıklar mısın? Kaç yumurta vardı kaçını koydular kalanlar için 1500$ dondurmaya verdin 2.transfer için para almadılar mı? Yol konaklama vs nasıl oldu içinde mi bu paranın ? Ayrıysa yaklaşık ne kadar tuttu? Tekrar deneyeceğinize göre memnun kaldınız heralde :KK66: Bizimle paylaşır mısınız?
cnm yol konaklama bize ait burda sadece dönor sadece size ait oluyor yanı ne kadar yumurtası cıkarsa sadece size ait oluyor ikinci tranferdede 1500 dolar ödedik dondurma ücretide 1500 dolar yanı ıkı tarnfer bize 8 bin dolar mal oldu bunun içinde kalma yol masrafıda bize ait merkez gayet iyi temiz bir yer biz daha çok emriyoloğunu tanıyoruz gereken tüm tedavimide yaşadıgım yerde özel tüp bebek merkezinde takip edildi yanı devletle hiç ugraşmadık doktorum biliyor danansyon oldugunu biz kendi arbaımzla gittik oradada güzel bir otelde kaldık ama nasip olmadı şimdi tekrar başladık ilk 14 yumurta oldu sonra 12 ye düştü ben ısrarla 5 güne gelsınler oyle donduralım dedım şimdi 9 yumurtamız 5 gune geldı ve donduruldu umarum yardımcı olmusumdur

Ağlayarak okudum yazılanları..yaşam bazen haksızlıklarla dolu..istemediği çocuğu doğurup sokağa yurda atanlar,tavşan gibi türeyip evladına insan muamelesi yapmayanlar,dövenler sövenler,kıymet bilmeyenler...bi tarafta da evlat hasretiyle içi yananlar..ne yazık ki başına gelmeyen hiç kimse bilemez hissettiklerimizi...keşke daha hassas olsa anne olanlar keşke göze sokmadan yaşanabilse...benim gibi olanları temsilen ben de yazmak istiyorum duygularımı..benim öykümü biliyor çoğunuz..16 yaşını dolduran bi oğlum var..canımın da ötesinde sevgisi..30 yaşında anne olmuştım doğal yoldan..o zamanlar tabiki anne olduğum için tarifsiz bir mutluluk içindeydim ama asla bebek arayan bu uğurda sayısız fedakarlıklar yapıp tedaviler gören anne olmak için yanıp tutuşan insanları anlama şansım yokmuş..başına gelince biliyormuş insan..mutsuzluk bir evlilik tek başına çalışarak didinerek büyütülen bi evlat sonra da kendinden yaşça küçük aşık olduğun adamla evlilik..evlenmeden konuştuk elbet dedin artık menapoza yakınım..canımı dişime katarım senle bi evlat için ama olmazsa da sana haksızlık etmek istemiyorum..yoluna bak sen..dedim ama sen önemlisin rabbim verirse olur vermezse senşn oğlun benim oğlum dedi eşim...evlenmeden önce başladım tedaviye..ilk donasyon kıbrısata evlenmeden önce..elimizde avucumuzda Olanı birleştirildik negatif sonuç..uzatmayayım tedaviler ilaçlar ameliyatlar göz yaşları umutsuzluklar sınra yine toparlanıp başlamalar rabbim nasip etti yılnadım iki tane can var karnımda..umarım sağlıkla da kucaklarım yavrularımı...daha önce anne olma şansı yakaladığım için elbette hiç anne olamayan arkadaşlarıma göre tarifsiz daha şanslıyım ama İnan’ın Benim için de bu yeni bebek yaşam demek hayat demek..sevdiğin adamın yüzünü güldürmek demek..bunu okuyan canım arkadaşım nolur yılma..borç harç çzöüyrouz zaten hepimiz..62 kilo başladım bebek için çabalarıma şimdi 88 kiloyum..tipim yüzüm değişti maddi anlamda göçtüm ama hepsi yerine gelir..sağlığım da güzelliğim de param da..evlat için değer..burda bunu okuyan kim varsa tüm kalbimle diliyorum anne olmasını..sürekli dua ediyorum gebe duası tutar diye..elimden gelse kan can vwricem kendimden yemin ediyorum...allahım kabul etsin duamızı..yılma anne olacaksın..nolur savaş nolur...
Saglikla kucagina almayi nasip etsin Allahim.iyiki yazmissiniz bunlari.suan icime yeniden bir umut dogdu sanki.zaman zaman cunku biraksammi acaba artik duygusuna kapiliyorum hic istemedigim halde.olmuyorsa zorlamanin anlami yokmu diyorum ama sonra hemen unutuyorum o dusunduklerimi.cunku anne olma istegim herseyin otesine geciyor.Allahim insallah dualarimizi kabul eder biz de bir gun tadabiliriz bu guzel duyguyu.sldigimiz o kilolar hic onemli degil yeterki olsun diyoruz.herseye sifirdan baslamayi goze alip tekrar tekrar baslayabiliyoruz.Allahim yeterki saglik ve guc versin.bu ugurda ugrasan kimsenin emeklerini bosa cikarmasin tek dilegim.

Kizlar merhaba bugun bende opu oldu 28 yumurta toplandi doktor yine iyi gozukmuyolar dedi.simdi aradilar 10 tanesin dollemeye birakmislar onlarda hic iyi deilmis. Digerlerinide bekletmisler belki kendilerini gelistirir diye en kotu sonuca hazir olun dediler. Gecen sefer de ayni sorun oldu 25 yumurtadan 9 embrion oldu ve besinci gune kadar hic biri kalmamisti bakalim. ALLAHtan umut kesilmez diyib bekliyorum...Bu arada 26 yasindayim sizce biraz beklemelimiyim? Yoksa direk donasyon yaptirma icin arastirmaya baslayayin?

Back
X