- 10 Şubat 2019
- 59
- 84
- 8
- 35
Gecmis olsun. Insallah bir sonrakinde Allah iyilerle karsilastirsin, hayallerini gercege cevirsin..Firdevs uguz mucize ekip![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecmis olsun. Insallah bir sonrakinde Allah iyilerle karsilastirsin, hayallerini gercege cevirsin..Firdevs uguz mucize ekip![]()
Sağol canım benim inşallah aminnnnnGecmis olsun. Insallah bir sonrakinde Allah iyilerle karsilastirsin, hayallerini gercege cevirsin..
bahçeci kıbrısın kendi sayfasında yumurta donasyonu bölümüne bir göz at. yüzdelik oranlar yok ama benim söyledğime benzer şeyler yazıyorbazı arkadaşlar yazmıştı ta %10-%20 gibi oranda doğuran anneden de genler aktarılır diye, onunla ilgili bakıyorum ama bi bilgiye rastlayamadım. konuyla ilgili bilgisi olan veya link verebilecek olan var mı?
Eğer yardım etmiyorlarsa ozaman Allaha hevale etSağol zazam çok teşekkürler.. eşimin sperminde sorun yok çok şükür aynen dediğin gibi donör yumurtası aklıma geliyor ama yine de bilemiyorum. Zazam merkez hiçbir açıklama yapmıyor ve asla yardım etmiyorlar hiçbir şekilde o yüzden güvenmiyorum onlara hep birşeyşeri gizleyerek iş yapıyorlar çok Yordular sahte yüzleri ile başka merkezle görüşeceğim bakalım iki merkez arasındayım sevgili Yeşilada ve senin merkez arasında kaldım rabbim yönlendirsin inşallah![]()
bahçeci kıbrısın kendi sayfasında yumurta donasyonu bölümüne bir göz at. yüzdelik oranlar yok ama benim söyledğime benzer şeyler yazıyor
Canım ya boşver linki en önemlisi ne biliyormusun senin kanından beslenerek büyüyecek her bir organı senin kanınla gelişecek hayat vereceksin kanınla canınla içinde bir can bir nefes olacak bundan ötesi yok şu an varya hasretle karnıma tekme yiyeceğim haftamı bekliyorum azıcık karnım ağrısa bebeğime bişeymi oldu diyorum bu bana yetiyor inşallah sanada böyle düşünmek nasip olur fazla irdeleme kafana takma genmiş benim yumurtam değilmiş diye. kendi yumurtası ile hamile kalıp doğurup çöpün yanına koyup kaçan anneciklerden değiliz allahımıza şükür burada tüm kardeşlerim annelik hakkına çoktan ulaşmış ama çabalıyarak anne olabilme derdinde olan kadın gibi kadınlar herşeyi boşver tatlım ölümlü dünya gel sende bize katıl üzümün çöpü armudun sapı hayat anne olmaya değer gel canım geç kalma
Canım ben bahceciye gittim. İstanbul da yasamiyorum bulunduğum şehirde kadındoğumcuya gittim. Kıbrıs benden ne testi tahlili istediyse hatta fazlasını yaptırdım. Onlara bilgi verdim. Buradaki doktorum donasyon olduğunu bilmiyor. Hamile olunca da baskası na gittim adam anlamasın diye.Ama birkaç konu hakkında bu başlıkta çok az konuşulmuş. Bu arada son 2500 sayfa falan okudum. Merak ettiklerim hit veya bahçecinin ist hariç başka şehirlerde bizi yönlerdirdiği donasyona hazırladığı hekimler var mı? İlla ist gitmemiz mi lazım yoksa her şey telefonda uzaktan uzağa hemşire ya da pazarlamacılarla mı hallediliyor? Rahimin durumu kalınlaşması konuları son hormon durumuna kim bakıyor kıbrısa transfere gitmeden önce Türkiyede muahatap var mı yoksa çok düşündürücü. Diğer önemli konular ise bize sağladıkları garanti verdileri konular. Sitelerinde her şey hasta için planlanmış gibi gösterilse de gidip hiç transfersiz ya da elinde kalan son 2 kalitesiz embriyo ile negatif alanlar sürecin devamında ne yapıyor. 40bin lirayı verip sizin için yumurta dölleyemdik dediklerinde ne yapacağız ? Çok yazdım kusura bakmayın. Bütün güçlü kadınlara sevgiler uzun zamandır burada gördüğüm ve mücadelesinden vazgeçmeyen eli öpülesi kadınlara da saygılarımı sunuyorum![]()
Aynen zazacım rabbime havale ediyorum. İşte iki merkez arasında kaldım kesinlikle bütün durumu anlatacağım yeni merkeze inşallah onlar bana doğru tedaviyi uygularlar rabbim kimseye yaşadığım sıkıntıları vermesin çok zor isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallahEğer yardım etmiyorlarsa ozaman Allaha hevale et
Üzülme içine sinen merkezle yola çık
Ama hangi merkezde yaptırırsan mutlaka başına gelen bu başarısız denemeni söyle
Peki canım Türkiyede doktoruna giderken ne amaçla gittiğini söyledin ve takip etmeyi nasıl kabul ettiler. Sonuçta tüp öncesi hazırlık gibi değil yumurta donasyonu yaptıracağını söyledin mi ? Zaten kurumlarla görüşmeye başlayınca her şeyi soracağım ama önce buradaki yaşanmışlıklara bakıyorum sizin fikirleriniz önemliCanım ben bahceciye gittim. İstanbul da yasamiyorum bulunduğum şehirde kadındoğumcuya gittim. Kıbrıs benden ne testi tahlili istediyse hatta fazlasını yaptırdım. Onlara bilgi verdim. Buradaki doktorum donasyon olduğunu bilmiyor. Hamile olunca da baskası na gittim adam anlamasın diye.
Ben memnun kaldım. Doktorla da he siteyle de bol bol görüştüm. Hatta doğum zamanında aradılar ne oldu doğum yaptınız mı memnun musunuz dediler. Her bölümle ilgilenen kişi ayrı. Ulasım için bile biri yönlendiriyır.
Burada birisi tam hatırlamıyorum ya hiç embriyo olmadı ya da çok az oldu,ona ücretsiz mi yaptılar uygun paraya mı yaptılar bir sey olmuştu.
Bence aklındaki her seti arayıp sormalısın kendi fikrinı vermelisin. Bana donduralım sonra transfer edelim dediler ben fresh istedim hatta doktoru da bunalttı. Ama ne sorduysam cevabımı aldım.
Yolun acık olsun
Canimm farzet ki senin teyzenin kızı kadın doğum uzmanı farklı bir sehirdesiniz, sana git rahim kalınlığını bir olctur bana getir dedi.. aynen böyle söyle bence.. bütün jinekolojik muayenelerde rahim kalınlığı ölçülüyor zaten .. doktor akrabam kontrol edecek siz ölçer misiniz diyebilirsin rahat rahatPeki canım Türkiyede doktoruna giderken ne amaçla gittiğini söyledin ve takip etmeyi nasıl kabul ettiler. Sonuçta tüp öncesi hazırlık gibi değil yumurta donasyonu yaptıracağını söyledin mi ? Zaten kurumlarla görüşmeye başlayınca her şeyi soracağım ama önce buradaki yaşanmışlıklara bakıyorum sizin fikirleriniz önemli
Ben bana yakın bir hastaneye gidiyorum (nerede oturduğunuzu bilmezler nasılsa herhangi bir hastane de olur) tedavi gördüğüm hastane uzak (örneğin bahçeci fulya) sürekli gidip gelemiyorum yumurta takibini veya rahim takibini siz yapar mısınız diyorum bir sorun çıkarmıyorlarPeki canım Türkiyede doktoruna giderken ne amaçla gittiğini söyledin ve takip etmeyi nasıl kabul ettiler. Sonuçta tüp öncesi hazırlık gibi değil yumurta donasyonu yaptıracağını söyledin mi ? Zaten kurumlarla görüşmeye başlayınca her şeyi soracağım ama önce buradaki yaşanmışlıklara bakıyorum sizin fikirleriniz önemli
Dondurulmuş embriyomuz var onu transfer edeceğiz dedim. İstanbul'daki doktoruma iletişimdeyiz suları suları istiyorlar dedim. İstanbula hangi merkez hangi doktor dıye sordular. Bahceci mustecep kavrut dedim. Çok bilinen bi doktor degil. Tanınmış birini seçsem aaa o benim arkadasım diyebilirdi.Peki canım Türkiyede doktoruna giderken ne amaçla gittiğini söyledin ve takip etmeyi nasıl kabul ettiler. Sonuçta tüp öncesi hazırlık gibi değil yumurta donasyonu yaptıracağını söyledin mi ? Zaten kurumlarla görüşmeye başlayınca her şeyi soracağım ama önce buradaki yaşanmışlıklara bakıyorum sizin fikirleriniz önemli
Ama bununla ilgili bir yasa oluşturulmuş Murat beyin kendisi uyardı beni doktorlarınızla paylaşmayın diyeBence Donasyonu doktorunuzla paylasmaktan cekinmeyiniz.. Ben doktoruma soyledim cok dogru bir karar ben olsam ben de bu yolu deneyebilirdim sonucta sizin de anne olmak hakkiniz ve tek care bu, ben Turkiye de ki takibinizi yapar elimden geldiginde yardimci olurum, ancak siz yakinlarinizla paylasmayin yeter dedi. Hekimlerin bilmesinde sakinca yok bence. Aksine tedavi surecinde bilmeleri daha bile faydali olabilir.. isinin ehli bir hekimse zaten anormal tepkiler vermez isini yapar gecer..
Ben de doktorun bilmesinden yanayım. Bence bunu saklamak doğru bir şey değil. Doktor doğruyu bilmeli ki doğru teşhis ve tedaviyi yapabilsin. Ben kontrollerimi devlet hastanesinde yaptırıyorum ve doktoruma söyledim donasyon olduğunu. Tepki alırmıyım diye de beklemedim değil. Ama hiç bir şey demedi. Çok tebrik etti. Kalp atışını duyduğumuzda da benim kadar sevindi sağolsunEvet bu yonde bir yonetmelik cikmisti, haberdarim.. Bugune kadar bu konuda yapilmis hicbir basvuru hicbir sikayet, dava vs. ornegi yok. Hangi hekim gidip boyle birseyi ihbar edebilir ki? Ozel kanunda gecen bir madde bu. Maddeden birakin hekimlerin bircok hukukcunun bile haberi yok bence :) Tercih sizin tabi ki gene de, ben doktorumun bilmesini istemistim. Hakkinizda hayirlisi, sevgiler..