Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm benim bu benim duygularım niyetim kimseyi incitmek değil çünkü yenı donor ve yine aynı miktarda ödeme yapıldı fakat yine bu sefer hiç bir işlem yapilmadi ona üzülüyoruz yoksa burada herkes aynı dertten muzdarip
Tahminen ayın 20 si yada 21 i gibi eşimi çağıracaklarmış. Benim transferim ise 1 ay sonra olacak inşallah. Her geçen gün heyecanım artıyor, stresim de tabii ki. Bu ay reglim 12 gün gecikmişti bir mucize olur mu dedim ama kist oluşmuş, doktor cyclo verdi. Eşimle beraber bende gidip Kıbrıstaki doktora muayane olmaya karar verdim. İnşallah Rabbim bu sefer yüzüme bakar. Maddi manevi çok yıpratıcı. Allah hepimizin yardımcısı olsun
Yumurta Donasyonu Yaptıranlar Doğan Bebekle Ortak Özellikler Taşır mı?bazı arkadaşlar yazmıştı ta %10-%20 gibi oranda doğuran anneden de genler aktarılır diye, onunla ilgili bakıyorum ama bi bilgiye rastlayamadım. konuyla ilgili bilgisi olan veya link verebilecek olan var mı?
Yumurta Donasyonu Yaptıranlar Doğan Bebekle Ortak Özellikler Taşır mı?
Yumurta donasyonu yöntemi ile anne olacak adaylar, bebekle olması gereken doğal bağı kurarlar. Bebek genlerinin yarısını babadan alırken; RNA anneden geçtiği için, anneye de benzeyecektir. Yani bebeğin huyları, sevdiği ya da sevmediği şeyler, ruhsal yapısı ve özelliklerini annesinden alır.
Donör yumurtası ile hamile kalan kadınlar; doğum öncesi, doğum ve doğum sonrası tüm süreci hormonal olarak da tecrübe ederek yaşar. Bu nedenle annelik içgüdüsüne sahip olacağı için bebekle arasında oluşan bağ, normal hamilelik ile herhangi bir fark oluşturmaz.
Canım ya boşver linki en önemlisi ne biliyormusun senin kanından beslenerek büyüyecek her bir organı senin kanınla gelişecek hayat vereceksin kanınla canınla içinde bir can bir nefes olacak bundan ötesi yok şu an varya hasretle karnıma tekme yiyeceğim haftamı bekliyorum azıcık karnım ağrısa bebeğime bişeymi oldu diyorum bu bana yetiyor inşallah sanada böyle düşünmek nasip olur fazla irdeleme kafana takma genmiş benim yumurtam değilmiş diye. kendi yumurtası ile hamile kalıp doğurup çöpün yanına koyup kaçan anneciklerden değiliz allahımıza şükür burada tüm kardeşlerim annelik hakkına çoktan ulaşmış ama çabalıyarak anne olabilme derdinde olan kadın gibi kadınlar herşeyi boşver tatlım ölümlü dünya gel sende bize katıl üzümün çöpü armudun sapı hayat anne olmaya değer gel canım geç kalmabazı arkadaşlar yazmıştı ta %10-%20 gibi oranda doğuran anneden de genler aktarılır diye, onunla ilgili bakıyorum ama bi bilgiye rastlayamadım. konuyla ilgili bilgisi olan veya link verebilecek olan var mı?
Selam arkadaslar. Tedavi icin ilac icmeye dun basladim. Ancak hemsire, beni takip eden doktorun transer gunu yurtdisinda olacagini , transferi baska bir doktorun yapacagini bildirdi. Ben her ikisini de ayni dr yapsin dedim yogunluk var dedi. Artik ertelemekte istemiyorum hayirlisi Allahtan dedim ve basladim. Bu tur durumla hic karsilasan var mi? Umarim benim icin de dileyen herkes icin de sonuclar hayirli olur.
Beni de Eylem hanim takip edip Murat bey transfer yapacakmis. Yani gercekten nasip kismet. Sizin sonucunuzun basarisiz olmasiyla ilgili birsey soylendi mi? Sebebi ne yani?Aynısını benim başıma geldi. 3 Transeferi de bahçeci murat ekrem yapmıştı. 4.de murat beyin yurt dışında olacağını yerine eylem hanımın yapacağımı söylediklerinde çok tereddüt etmiştim. Ama işlem sonrası pozitif sonuç aldım her ne kadar düşükle sonuçlansa da. Kaderinizde ne olduğunu bilemezsiniz, bazen akışına bırakmak gerek. Şunu da farkettim zor zamanlarımda kötü sonuçlanan tedavilerimde yanımda hep murat bey olduğundan bana kötü geçmişimi hatırlatıyor ve o adamı her gördüğümde gözlerim doluyor. Eylem hanımın yaptığı transferde hiç yaşamadım bunu mutlu geçti transfer
Canım arkadaşım çok duygulandım okuyunca seni..sana umut olduysam ne mutlu bana..ne yazık ki Firdevs hanım için benzer şeyleri çok okudum..her merkezde negatif alma ihtimalimiz var elbette ama dört embriyoyu birden dondurmak ne demek..hadi dondurdun dördü birden transfer yapılır mıbirbirilerinin tutunmasını da engeller..allah vicdan versin ne desem az...senin de dediğin gibi ben üçüncü de kavuştum bebelerime..aslında doğurana kadar denmez öyle ama rabbim izin verir umarım kucağıma almaya da...İnan biz de üçüncü kez deneme gücü ve parası nerden bulduk bilmiyorum hala borcum var..dilerim sen de toparlarsın bir an önce ve yeniden başka bir merkezde dener alırsın yavrularını kucağına...takibi yaşadığın şehirde takip eden doktordan çok gideceğin merkez önemli..ben tedavi aşamasında poliklinik doktoruna gittim pahalı olmasın bi de ona dünyanın parasını vermeyeyim diye..sana tavsiyem zaten iki merkez var hepsine derdini ve mağduriyetini anlat..Gnolife,bahçeci ve hit..indirim iste..ama iyice konuş bana üçüncü de çok ciddi indirim yapmasalar olmazdı gidemezdim..Eminim fiyat değişir ısrarlı olursan..onun haricinde emin ol nolur hazır olduğundan gerekirse bir kez daha tanısal histereskopi yaptır canım..cd56 testi yaptır..rqhim filmi bi daha çektir gerekirse eline sperm fish testi yaptır..sınra da al bebeklerini gel:) allah büyük canım benim..bunları yazarken sol taraftaki bebek (oğlan olan)tekmelerle eşlik ediyor bana..sen de yaşayacaksın bunu...inanıyorum olacak ve bigğn bunları sen de başka bir arkadaşımıza yazıp umut olacaksın..çok çok öpüyorum şimdi yattım ve tüm kalbimle senin için dua ediyorum...
İlkinde eşimin spermleri kullanıldı, olumsuz sonuçlandı.bir sonrakinde murat bey donasyon önerdi. Sonraki iki donasyon da olumsuz sonuçlandı. Bir sebep sunulmadı bana, doktorum da kısmet dedi olmaması için neden yoktu. Bu sonuncusunda da 2 keseyi gördük, ama gelişmediler. Murat bey bunun için de neden söylemedi. Düşük yapmamı sağladıkları için genetiğe de yollayamadık, nedenini bilmiyoruz. Burada takip eden doktorum da ilk kesede yolk sac görünmüş bebek oluşumu var sonraki kese zaten bir hafta sonra ortaya çıkmıştı, ikinci kese diğerini bozmuşa benziyor keşke tek embriyo transfer ettirseydiniz dedi. Murat beye bunu sorduğumda tam olarak öyle diyemeyiz ama dilerseniz bir sonrakinde tek embriyo transferi yaparız dedi. Kararsızım hala ama eşim tek istiyorBeni de Eylem hanim takip edip Murat bey transfer yapacakmis. Yani gercekten nasip kismet. Sizin sonucunuzun basarisiz olmasiyla ilgili birsey soylendi mi? Sebebi ne yani?
Bu arada eklemeyi unuttum ilk iki denmemdeki donor başkaydı. Pozitifle sonuçlanan da bi başkasıydı. Şimdi ondan kalan 9 embriyo daha var 2 si 6. Gün kalanı 5.gün embriyosuİlkinde eşimin spermleri kullanıldı, olumsuz sonuçlandı.bir sonrakinde murat bey donasyon önerdi. Sonraki iki donasyon da olumsuz sonuçlandı. Bir sebep sunulmadı bana, doktorum da kısmet dedi olmaması için neden yoktu. Bu sonuncusunda da 2 keseyi gördük, ama gelişmediler. Murat bey bunun için de neden söylemedi. Düşük yapmamı sağladıkları için genetiğe de yollayamadık, nedenini bilmiyoruz. Burada takip eden doktorum da ilk kesede yolk sac görünmüş bebek oluşumu var sonraki kese zaten bir hafta sonra ortaya çıkmıştı, ikinci kese diğerini bozmuşa benziyor keşke tek embriyo transfer ettirseydiniz dedi. Murat beye bunu sorduğumda tam olarak öyle diyemeyiz ama dilerseniz bir sonrakinde tek embriyo transferi yaparız dedi. Kararsızım hala ama eşim tek istiyor
Sağol zazam çok teşekkürler.. eşimin sperminde sorun yok çok şükür aynen dediğin gibi donör yumurtası aklıma geliyor ama yine de bilemiyorum. Zazam merkez hiçbir açıklama yapmıyor ve asla yardım etmiyorlar hiçbir şekilde o yüzden güvenmiyorum onlara hep birşeyşeri gizleyerek iş yapıyorlar çok Yordular sahte yüzleri ile başka merkezle görüşeceğim bakalım iki merkez arasındayım sevgili Yeşilada ve senin merkez arasında kaldım rabbim yönlendirsin inşallahcanım kardeşim çok çok geçmiş olsun
rabbim bundan sonra yüzünü güldürsün
senelerimi vermiş bir abla olarak sana tavsiyelerim var
eşinin sorunu yoksa rahminde histeroskopi sonucu iyiyse muhtemelen donör yumurtası kalitesiz denk geldi
sen ana paralarını firdevsin merkezine döktün onlardan yardım iste belki yardım ederler
bence görüş merkezle
eğer yardım etmeseler artık önüne bak ve allahım güzel kapılar açsın bu arzu yolunda
Sizin merkeziniz hangisiydi?Sağol zazam çok teşekkürler.. eşimin sperminde sorun yok çok şükür aynen dediğin gibi donör yumurtası aklıma geliyor ama yine de bilemiyorum. Zazam merkez hiçbir açıklama yapmıyor ve asla yardım etmiyorlar hiçbir şekilde o yüzden güvenmiyorum onlara hep birşeyşeri gizleyerek iş yapıyorlar çok Yordular sahte yüzleri ile başka merkezle görüşeceğim bakalım iki merkez arasındayım sevgili Yeşilada ve senin merkez arasında kaldım rabbim yönlendirsin inşallah![]()
Hayirlisi hakkinda. Umarim emeklerinin karsiligini alir, hayallerine kavusursun, sevgilerBu arada eklemeyi unuttum ilk iki denmemdeki donor başkaydı. Pozitifle sonuçlanan da bi başkasıydı. Şimdi ondan kalan 9 embriyo daha var 2 si 6. Gün kalanı 5.gün embriyosu
Firdevs uguz mucize ekipSizin merkeziniz hangisiydi?
Teşekkür ederim, hepimiz umarımHayirlisi hakkinda. Umarim emeklerinin karsiligini alir, hayallerine kavusursun, sevgiler![]()