arkadaşlar hani burada gittiğim doktor gelişmiyor kürtaj demişti ya. merkezimde beta hcg yapalım ona göre karar verelim demişti.
beta hcg yükselmeye devam ettiğini gördük. doktoru değiştirdik. yeni doktorumda kese büyümeye devam ediyor nasıl böyle bir karar veriliyor dedi. şimdi yakın takibe aldılar.
hiç böyle bir sey yaşayan oldumu..?
beta hcg yükselip kese büyümesine rağmen gebeliği sonlanan oldumu..?
Ya ne yalan söyliim. inanamamıştım sen öyle diyince hep bir umut vardı sanki içimde.. şimdi bu yazını görünce hem sevindim hem şaşırdım.. 6. hissim çok kuvvetli :)
bence sorun yok canım hamileliğinde... beta hcg yükselip kese büyüyorsa sağlıklı bir hamilelik bu..
arkadaşlar hani burada gittiğim doktor gelişmiyor kürtaj demişti ya. merkezimde beta hcg yapalım ona göre karar verelim demişti.
beta hcg yükselmeye devam ettiğini gördük. doktoru değiştirdik. yeni doktorumda kese büyümeye devam ediyor nasıl böyle bir karar veriliyor dedi. şimdi yakın takibe aldılar.
hiç böyle bir sey yaşayan oldumu..?
beta hcg yükselip kese büyümesine rağmen gebeliği sonlanan oldumu..?
benimde olacak senin kaça kadar yükselmişti ? ben bugüne kadar hep damla damla adet oldum ama bugün epey bi geldi yani tamamen umudu kesiyorum... pazartesi tahlil yaptırıcam bakalım daha kötüsünü yaşatmaz inşallah rabbim...
Arkadaşlar donasyona karar verdim fakat hangi hastanede yapacağıma bir türlü karar veremiyorum siz nasıl yaptınız seçimi?
Gerçekten zor bir karar...
Önden Kıbrısa gidip görüşsem mi diyorum ama oda maliyet
Bu gün test yaptırdım sonuç negatif...hayırlısı artık...
kızlar selammm ...duruada çok üüzüldüm canım inşllah tekrar yine denersin ..ben de dün 3.negatifimi aldım bir taze 2de dondurulmuş denedim yoruldum artık..şimdi düşünüyorum ne yapmalıyım bizim sorun sebepsiz infertilite hatta seceonder infertilite olarak geçiyor çünkü önceden 1 kez spontan gebe kalabilmiştim..bir kaç defa kendi yumurtalarımla deneyip olmazsa donasyon mu dnesem valla bilemiyorum inanın ..of off çok zor ya ..ne yapacağımı şaşırdım..
Papatya merhaba arkadaşım;seni görünce bilgilerine baktım. Durumunu merak ettim. 45 yaşında ve embriyo donasyonuyla hamilesin ve sağlıklı bir şekilde hamileliğin devam ediyor değilmi? İnşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.Darısı bizim başımıza.
canım sağ olasın inşallah dediğin gibi olur. yarın tekrar ultrasonum var. beta hcg yanlız ikiye katlayarak büyümüyor.
ama doktorum normal dedi. belirli bir zamandan sonra ikiye katlamazmış
Helun arkadaşım
benim bebeğim Gülce 3 ay önce bize güneş gibi doğdu. Darısı başınıza Sağol iyi dileklerin için. Gün geçtikçe de güzelleşiyor epey zor oluyor ama büyüyor işte doğanın ve Yaradanın yardımıyla.
Erguvan Bilemiyorum ne diyeceğimi ama bu sitede % 90 bu acıları veya benzerlerini yaşadı. Seni çok iyi anlıyoruz Herkesin değişik hikayesi ama benzer acıları var. Önemli olan birgün mutlaka olacağına inanmak inanmak ve buna göre adım atmak. Çok takıntı halinde değil panik halde değil dingin bir biçimde emin adımları seviyor evren. Sen de kedinden bedeninden emin biçimde güçlü güçlü adımlar at maddiyatı fazla takmadan içine sine merkeze git derim. Biraz dinlen ama gözyaşlarıyla değil ümitle . Selamlar
gelişmelerden bizi haberdar et...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?