iyi olmana sevindim ben birsüredir bu konudan uzaklaştım o yüzden fazla girmedim foruma fakat sizleride merak ediyorum ..

forumu sık takip edemiyorum fakat iyi haber alan arkadaşların sevincini içten paylaşıyorum haber bekleyen arkadaşlara müjdeli haberler almalarını gönülden diliyorum..
sonuçları iyi olmayan arkadaşlarında üzüntülerini içimde hissediyorum ve cesaretlerini kaybetmemelerini diliyorum..
zaman çabuk geçiyor özellikle 40 ın üzerindeki arkadaşlar daha çok vaktimiz var demeyin gözaçıp kapayıncaya kadar çabuk geçiyor zaman...

benimde olacak çok sevindim canım arkadaşım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz yarın.......

Canim umarim hersey gonlune gore olur hepimizin duasi seninle saglicakla git al gel bebislerini hayirli yolculuklar ......

canım sağ olasın inşallah dediğin gibi olur. yarın tekrar ultrasonum var. beta hcg yanlız ikiye katlayarak büyümüyor.
ama doktorum normal dedi. belirli bir zamandan sonra ikiye katlamazmış

Bebegin seninle buna inan ve umudunu kaybetme canim hersey guzel olacak ultrasyon sonucu bizlere guzel haberlerini vermen dilegi ile....

Hepimizin ugurbocegi Gulcemizi sevgi ile koklaya koklaya opuyorum....

Son düzenleme:

Desteğniz içiin çok eşekkür ederim arkadaşlar...kendimi toparlayıncz tekrar denyeceğim

selam kızlar,

bu sebepten dolayı yeni haberler var mı yok mu bilemedim... sabah gelmiştim bir şey yoktu.. umarım güzel haberler gelmiştir...

selam kızlar,

bu sebepten dolayı yeni haberler var mı yok mu bilemedim... sabah gelmiştim bir şey yoktu.. umarım güzel haberler gelmiştir...

benden vereyim haber kızlar pazar günü ikindinligin kanamam oldu anında herzamanki özel hastanenin kendi doktorumuza koştuk acile neyse hemen kanama durdurucu igne serum filan mudale başladı doktorumu aradılar geldi ultrasondan baktı bebekler yaşıyor dedi kalp atışları filan vardı kanama rahimden degil dedi şimdi anlarız nerden geldigini dedi öteki masaya geçtim sipekulum gibi bi alet soktu alttan vajinaya offf berbat burası dedi kanama rahim agzındanmış ordan geliyormuş iltihap olmuş o aletle beni çıglıklar attırarak kanı iltihabı çekti temizledi büssürü kan ilttihap aldı çıkartttı ordan mafoldum ben durum fena dedi hastaneye aldılar sabaha kadar antibiyotikler serum filan ertesigünü gene baktı yeni bir kanama yok dedi zaten kesilmişti bidaha ilttihap çıkartı rahim agzından yaralar olmuş rahim agzında kanamam yok diye taburcu etti evde yat wc harici kalkma dedi kanama olmaması için evde vurunmaya 5 igne iltihap için antibiyotik birde vajinaya koyulacak fitil verdi bakalım cumartesi kontrol nasıl olucak bilmem iltihap keselere sıçrarsa bebekler gider dedi inşallah öyle bişey olmadan kurur iltihaplar niye nasıl oldu bilmiyorum böyle bişey 1 aya yakındır agrıdan kıvranıyordum derdim iltihapmış bence her gidişimde söyledim agrı çok bende diye anlamadı demekki iyce ilerlemiş artık patlak verdi inşallah yavrularıma bişey olmaz ogün nekadar üzüldüm birden kanama gelince kanamayla beraber karnıma belime agrıda çöktü birden tamam düşük yapıyorum heralde dedim çok şükür degilmişte genede risk var 11+3 günlük oldular insan bukadar şeyden sonra düşüncesi bile kötü..

Canım geçmiş olsun peki o iltihabı kurutmak için verilen ilaçların bebeklere zararı yokmuymuş? vajinal fitil ve antibiyotik ?

çok üzüldüm.. umarım ilaçlar işe yarar ve sorunsuzca atlatırsın bu süreci.. benimdeolacaktan haber yok galiba.. umarım herşey yolundadır..

sevgili helun ilgin için çok teşekkürler :)gerçekten zaman en iyi ilaç inasanoğlu için elbette unutulmuyor bu annelik sonuçta öyle yoğun bir istekki vazgeçilmiyor ..acılar hafifliyor tam da dediğin gibi yeniden umuda doğru yolculuk başlıyor..allaha şükür toparlandım umudum yeniden çiçek açtı elbet birgün yavrumu kucağıma alacağım allahın izniyle bazen savaşmak gerekiyor mücadele etmek ..bizede düşen buymuş diyorum..henüz 2.5 yıllık evliyim 29 yaşındayım 6 ay içinde 3 tüp denemesi beni biraz sarstı açıkçası ..gerçi 2 si donmuş embriyolarla oldu ama her negatif insanın umudunu kırıyor..yine de gerçekten şükretmek lazım sağlımız yerinde olduğu müddetçe umut hep var olacak birgün bizlerde anne olacağız inşallah ..ben şimdi biraz ara vereceğim bitkisel birşeyler uygulayacağım bakalım belki kendiliğinden olur ..:)olmazsa kışa doğrı yeniden tüp bebek macerasına başlayacağım ..donasyon benim için çok erken daha kendi yumurtalrımda bir problem yok henüz..ama bir probnlem olursa hiç tereddüt etmeden deneyeceğim çünkü genetik özelliklerini benden alması şart değil elbette keşşke olsa ama olmazsa da çareler var :)hepimizin yolu açık olsun inşallahh çok teşekkür ediyorummmmmmmmmmmm...

Selam Mimoza,

Ne güzel, kızını kucağına almışsın. Çok mutlu oldum. Umarım her şey yolundadır. Uzun zamandır forumu takip edemiyorum, senin hamilelik sürecinin son aylarını ve doğum sürecini kaçırdım. Ama karar vermeni, yola düşme, dönüşte Istanbul'da mola verme, efsune ile buluşma öykünüzü dün gibi gibi hatırlıyorum.

Benim kızım iyi, konuşuyor bıcır bıcır. Çocuk parkına gitmek, kaydıraklardan kaymak istiyor.

Seni ve kızını öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…