Canım aramıza hoşgeldin iyisiyle kötüsüyle hepimizin hayat hikayesi var Rabbim seni korumuş ve kurtarmış bundan sonrada sana uzun ömür ve sağlık versin tez zaman sağlıklı hayırlı evlat versin bundan sonra geriye bakma yolun açık olsun ve etraf ne der ne demez de düşünme kimse kimsenin ekmeğini vermiyor kimsede kimsenin namusundan hesap soramaz herkes kendine baksın çevren altı üstü bir semt değişimine bakar önemli olan senin ne düşündüğün ne hissettiğin ne istediğindir ve seni Rabbim bu yolda muaaffak eylesin yaşında sorun değil Rabbim kime ne ömür biçer bilinmiyor genç anne olup uzun ömür olacağı garantimi sanki herşeyi boşver seni mutlu edecek bu yola çık ama şuna dikkat et kendine takip edecek başlamadan tahlil muayeneni düzgün yapacak bir kadın doğumcu bul araştır iyimi diye çünkü ben bu konuda çok çektim güvendiğim Dr dan. Ve 3 aydır yeni Dr umla devam ediyorum. İyi bir kadın doğumcu ve iyi bir embriyo transferi olacağın hastane çok önemli çok iyi araştır. Allahın izniyle yolun şansın geleceğin açık olsun ve gönlünün muradına tez zamanda kavuş benimde dualarım seninle kardeşim.

Canım bence kaynak bilmen iyi değil dünyada kardeşler var bugün çok iyi ama ilerde ne olacak bilinmez yoo benimki öyle birşey yapmaz diye düşünme neyin neye sebep olacağını bugünden bilemezsin mal olsa satar eşya olsa atarsın evlat çok farklı bir söz olur kaldıramazsın bence yabancı herzaman iyi bu benim fikrim yolun açık olsun

Teşekkür ederim. Doğru haklısınız küçücük bir ima bile üzebilir belki. Bende öyle düşünüyordum aslında ama yine de sormak istedim. BU arada anladığım kadarıyla doğuştan işlem yaptıranlar genelde mağdur olmuşlar bir de firdevs ... diye bir yer iyi değil. Ben kafamda hit düşündüm ama yine de zazanın dediği gibi önce eski yerden aldığım indirime bakacağım. ve bu kez işi sıkı tutacağım. Bu arada hiç araştırdınız mı. Mağdur edildiğimizi de düşünüyoruz zaman zaman ama bilmediğimiz bir konu olduğu içinde bunu sadece dilimizde konu ediyoruz. Hukuksal olarak bir gücümüz var mı bu konuda haklı davasını kazanan yada savaşan olmuş mu. Yoksa hep bu kurumların insafına mı kalmışız. Hepsi de bizi kandırıyor demiyorum yada olacak birşeyi oldurmuyorlar da demiyorum. Ama Öyle veya böyle bu sektörde çok para var görüyorum. Bence bu konuda da gücümüz var mı bilmek iyi olur...

yani sizde 3aa tuttu, orta kalite embryo tuttu öylemi
Eski mesajlarda okadar varki hangi kaliteler tuttu diye aslında okusanız
Hatta hatırlıyorum ben ve Zy isimli arkadaşımızın bahçecide transferimiz bir gün arayla oldu
Bana 4aa ve 4ab koydular hamilelik düştü
Zy arkadaşıma 3bb 3bb koydular onunkı kucağında
Bir defada 3 sene önce dufi denilen arkadaşımız 3bc ve morula transfer etiler
Rahmi 6 mm ve kötü embriyolarla göz yaşına boğulmuştu transferde olmuyacak diye
Şimdi o iki melekler 2 yaşları bitti 3 geçtiler
Bu işler böyle

Cevabin icin tesekürler bende öyle düsünüyorum, Allahim ol derse olur, benimde son orta kalite embryom kalmis, Allah ömür verirde kucagimiza aliriz insallah

H
Hukuksal anlamda cok gucumuz yok malesef. Ulkemizde serbest degil Kibrista da her turlu kilifina uydurarak siyrilir merkezler. Ingiliz hukuku uygulaniyor zaten sozlu yargilama. Bizim ulkedeki hukuk sisteminden de cok farkli. Ancak gene de arastirmaya deger bir konu. Firsat bulursam Bu konuyu arastirip birsey ogrenirsem buraya yazacagim. En fazla Saglik bakanligina sikayet filan yapilabilir.

Hiç te geç değil yaşın ne önemi var günümüz koşullarında 64 yaşında anne olanlar var samimiyetle okudum yazılarınızı rabbim tez zamanda anneliği tattirsin ve buradaki tüm arkadaşlarımın bir önce hepsinin hamile kalmasını sürekli diliyorum:) rabbim hepimize versin

Cnm benim okurken çok duygulandım rabbim oglunla kizinla sağlıklı bir doğum olsun inşallah ben sizleri okuduğumdan beri her biriniz ayrı umut oldu lütfen benide dualarınıza ekleyin olurmu

Fiyat nedir canim yumurta donoru ile transfer.

Ilk tedavi yumurta donasyonu fiyat nedir acaba lütfen bilgi verin(

Cnm benim okurken çok duygulandım rabbim oglunla kizinla sağlıklı bir doğum olsun inşallah ben sizleri okuduğumdan beri her biriniz ayrı umut oldu lütfen benide dualarınıza ekleyin olurmu
Tabiki eklerim allah size de bir an önce heömkız hem oğlan versin aynı benim gibi..öyle geçti içimden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…