Canım aramıza hoşgeldin iyisiyle kötüsüyle hepimizin hayat hikayesi var Rabbim seni korumuş ve kurtarmış bundan sonrada sana uzun ömür ve sağlık versin tez zaman sağlıklı hayırlı evlat versin bundan sonra geriye bakma yolun açık olsun ve etraf ne der ne demez de düşünme kimse kimsenin ekmeğini vermiyor kimsede kimsenin namusundan hesap soramaz herkes kendine baksın çevren altı üstü bir semt değişimine bakar önemli olan senin ne düşündüğün ne hissettiğin ne istediğindir ve seni Rabbim bu yolda muaaffak eylesin yaşında sorun değil Rabbim kime ne ömür biçer bilinmiyor genç anne olup uzun ömür olacağı garantimi sanki herşeyi boşver seni mutlu edecek bu yola çık ama şuna dikkat et kendine takip edecek başlamadan tahlil muayeneni düzgün yapacak bir kadın doğumcu bul araştır iyimi diye çünkü ben bu konuda çok çektim güvendiğim Dr dan. Ve 3 aydır yeni Dr umla devam ediyorum. İyi bir kadın doğumcu ve iyi bir embriyo transferi olacağın hastane çok önemli çok iyi araştır. Allahın izniyle yolun şansın geleceğin açık olsun ve gönlünün muradına tez zamanda kavuş benimde dualarım seninle kardeşim.Merhaba hepinize,
Sizlerden bilgi rica etmek ve mümkünse yardım istemek için buradayım. 49 yaşımdayım. Menopoza girdim iki sene önce ve geçen sene kocam dediğim adam beni boşadı çocuğum olmuyor diye. Ben bu hayatta bir tek çocuk istedim. Ama yüce allah , kudretli yaratıcı bunu uygun görmedi benim için. Araştırmalarım sonucu (embrio) baskasının yumurtası ve baskasının spermi ile ben anne olabilirim. Çok büyük bir karmaşa yaşadım kafamın içinde bunu oturtmak için . Ama zaten en başından yani genç yaşlarımdan itibaren ben zaten anne olamıyordum. Evliyken evlat edinmeyi çok istedim fakat evli olduğum kişi buna şiddetle karşı çıktı ve hatta bu teşebbüsde seni boşarım dedi. Hep korktum kendim için bir şey istemeye .. şimdi bir evladım olsun istiyorum. Lütfen bana yardımcı olun
neler yapmalıyım,
nasıl bir yol gitmeliyim
daha da önemlisi nereden başlamalıyım.
Sadece şunu biliyorum. Menepozdayım ve 4 cm iki miyom sahibiyim ve çocuk sahibi olmak istiyorum. Bana yol gösterecek yardımcı olacak her insan için ömrüm var oldukça duacı olurum.
AYnen canım rabbime şükürler olsun ayın 2 sinde 4. Ay bitecek allahın izniyleyani sizde 3aa tuttu, orta kalite embryo tuttu öylemi
Canım bence kaynak bilmen iyi değil dünyada kardeşler var bugün çok iyi ama ilerde ne olacak bilinmez yoo benimki öyle birşey yapmaz diye düşünme neyin neye sebep olacağını bugünden bilemezsin mal olsa satar eşya olsa atarsın evlat çok farklı bir söz olur kaldıramazsın bence yabancı herzaman iyi bu benim fikrim yolun açık olsunBir soru soracağım size ben donasyonu ilk düşündüğümde küçük kızkardeşimden almayı düşündüm yumurtayı ben büyüttüm onu bana birinci annem sensin der. BU konuyu konuştuğumuzda da sana feda olsun ablacım demişti. Ama sonra doktor vazgeçirdi bu düşünceden yarın sıkıntı olur falan diye. Aslında ben sıkıntı olacağına inanmadım ama biraz karışık olur diye vazgeçtim. Sizce doğru mu düşündüm. Yada kaynağını bilmek daha doğrudur. Bence dene mi dersiniz ????
Eski mesajlarda okadar varki hangi kaliteler tuttu diye aslında okusanızyani sizde 3aa tuttu, orta kalite embryo tuttu öylemi
Ayni durumdayizAmiin çok teşekkür ederim dualarınız için. 29 yasındayım erken menapozla mucadeledeyım. doğal yolla olmasının hayalını bıle kuramıyorum maalesef. napalım hayırlısı artık.
Cevabin icin tesekürler bende öyle düsünüyorum, Allahim ol derse olur, benimde son orta kalite embryom kalmis, Allah ömür verirde kucagimiza aliriz insallahEski mesajlarda okadar varki hangi kaliteler tuttu diye aslında okusanız
Hatta hatırlıyorum ben ve Zy isimli arkadaşımızın bahçecide transferimiz bir gün arayla oldu
Bana 4aa ve 4ab koydular hamilelik düştü
Zy arkadaşıma 3bb 3bb koydular onunkı kucağında
Bir defada 3 sene önce dufi denilen arkadaşımız 3bc ve morula transfer etiler
Rahmi 6 mm ve kötü embriyolarla göz yaşına boğulmuştu transferde olmuyacak diye
Şimdi o iki melekler 2 yaşları bitti 3 geçtiler
Bu işler böyle
Hukuksal anlamda cok gucumuz yok malesef. Ulkemizde serbest degil Kibrista da her turlu kilifina uydurarak siyrilir merkezler. Ingiliz hukuku uygulaniyor zaten sozlu yargilama. Bizim ulkedeki hukuk sisteminden de cok farkli. Ancak gene de arastirmaya deger bir konu. Firsat bulursam Bu konuyu arastirip birsey ogrenirsem buraya yazacagim. En fazla Saglik bakanligina sikayet filan yapilabilir.Teşekkür ederim. Doğru haklısınız küçücük bir ima bile üzebilir belki. Bende öyle düşünüyordum aslında ama yine de sormak istedim. BU arada anladığım kadarıyla doğuştan işlem yaptıranlar genelde mağdur olmuşlar bir de firdevs ... diye bir yer iyi değil. Ben kafamda hit düşündüm ama yine de zazanın dediği gibi önce eski yerden aldığım indirime bakacağım. ve bu kez işi sıkı tutacağım. Bu arada hiç araştırdınız mı. Mağdur edildiğimizi de düşünüyoruz zaman zaman ama bilmediğimiz bir konu olduğu içinde bunu sadece dilimizde konu ediyoruz. Hukuksal olarak bir gücümüz var mı bu konuda haklı davasını kazanan yada savaşan olmuş mu. Yoksa hep bu kurumların insafına mı kalmışız. Hepsi de bizi kandırıyor demiyorum yada olacak birşeyi oldurmuyorlar da demiyorum. Ama Öyle veya böyle bu sektörde çok para var görüyorum. Bence bu konuda da gücümüz var mı bilmek iyi olur...
Hiç te geç değil yaşın ne önemi var günümüz koşullarında 64 yaşında anne olanlar var samimiyetle okudum yazılarınızı rabbim tez zamanda anneliği tattirsin ve buradaki tüm arkadaşlarımın bir önce hepsinin hamile kalmasını sürekli diliyorum:) rabbim hepimize versinsevgili shemsim ,
Bir solukta okudum yazdıklarınızı ve bir çok konuda çok haklısınız. İlk karar aşamasına geldiğimde hep dini kaygılarım oldu. Çünkü beni diğerlerinden çok yaratan rabbim bağlıyordu. ona olan bağlılığım, ona olan inancım, ona olan sadakatim ve sonsuz sevgim. Sonra bunu bir rüya ile aştım çünkü ellerimi açıp diz çöktüm ve rabbimden yardı diledim ve bana bunu göstermesi için aylarca dua ettim. şimdi kalben mutmayinim. Günahım varsa affı yüce yaradanımın olacak. Kul bu konuda ne yapabilir bana hiç.
Allahın kulu beni yıllarca dövdü , türlü işkencelere maruz bıraktı bir kişi de demedi ki ne istiyorsun da bu kadına eziyet ediyorsun. Beni onun kölesi , kulu, dini yorumlayanların kocaya itiat noktasına ötelediler. Sonunda bne hep rabbime sığındım hayırlısını nasip et. Gün geldi beni kendisi boşadı. Bir kişi de gelip demediki nasıl oluryorda boşuyor seni ( iyiki demediler) Beni boşadığı gün omuzlarımdan dev bir yük kalktı. bizim bir tek günümüz evlendiğimiz an itibari ile iyi geçmedi. tek bir anı yok güldüğüm mutlu olduğum, tek bir anı yok kii şefkatle bana dokunduğu. Onun için Allah-ü teala bana bu son çeyrekte bir şans verdi diye düşünüyorum ben. Maddi manevi doğacağa ne verebilirim. Başımı sokacak bir evim Elhamdülliah çalışacak gücüm var. Rabbime duacıyım ömrümü ne kadar uzun tutarsa okadar yanında olurum eğer doğurabilirsem. Belki burada insanlar beni yaşımla yargılayabilirler . Evlendiğim günden itibaren hep bir çocuğum olsun istedim sevgiyle büyüteceğim. Nasip kısmet olmadı. Şimdi ben burdan bakınca çocuk sahibi olmamalıyım acaba? Bu benim kalbimde çok derin yaralar açıyor. Bende anne olmayı hak ediyorum. Yasımın bir öenemi bence yok ancak tek korkum var o yalnız kalırmı. Bu konuda da kız kardeşime güveniyorum . Onunla konuştum bu konuyu o 38 yaşında ve öğretmen bana söz verdi bir şey olursa ilgileneceğine dair. Ama önce rabbime sığınıyorum. Biri beni bu konuda yargılayacaksa önce gerçekten en derinde yaşadığım hisleri anlamaya çalışsın. Bana verdiğiniz destek ve güzel tavsiyeleriniz ve anlatımınız için minnet duyuyorum size. Allah sizin yolunuza ışık saçsın ve içinizde biriktirdiğiniz her dileği koşulsuz yerine getirsin inşallah. Dua ve selamlarımla Rabbim yar ve yardımcınız olsun , benim , benim gibilerin ve dileyen her insanın.
Cnm benim okurken çok duygulandım rabbim oglunla kizinla sağlıklı bir doğum olsun inşallah ben sizleri okuduğumdan beri her biriniz ayrı umut oldu lütfen benide dualarınıza ekleyin olurmuUzun zamandır knedimle bebeklerle ilgili bişeyler paylaşmadığımı farkettiim....kayıbı olan negatifi olan arkadaşlarım olunca yazmak gelmiyor benim içimden ama arada yazıp umut vermek de gerekiyor....24.haftamız yarın bitiyor...kızım karnımın sağ tarafında oğlum solda...7 kilo filan aldım..şeker hala yüksek diyet devam ediyor o yüzden...bazı vitaminler eksik..b12 demir magnezyum filan..bir sürü iğne ilaç alıyorum hala...iş çok çok yoğun izinsiz fulll çalışıyorum...ağırlaştım artık yavaş yavaş..ödem oluyor akşamları..gece sürekli uyanıyorum rahat edemiyorum...tüm bunlar ufak tefek şeyler...rabbime binlerce şükür olsun...yavrularım da ben de iyiyiz..bun u okuyan isteyen kim varsa tek tavsiyem yılmayın vazgeçmeyin bırakmayın...olucak allahın izniyle...aklınıza gelirsem bana da sağ salim kucağıma alayım diye dua ederseniz minnettar olurum...hepinizi sevgiyle kucaklıyorum...
Fiyat nedir canim yumurta donoru ile transfer.Herkese merhaba benim transferim başarısız oldu biliyorsunuz bugün tekrar buraya bakma cesaretini gösterdim benim transferimde kan değerlerime sadece ilk giderken baktılar onda da e2 yok sadece rahim kalınlığı na baktılar.... Kafam karma karışık aynı doktor nasıl olmaz dedi Kıbrıs taki arkadaşını arayıp tekrar yapalım dedi ben indirimi yaptıracağım dedi paramız da kalmadı sizce ne yapmalıyım şimdi adet oldum hemen transfer sonrası adet görünce yeni tedavi başlaması iyi mi kötü mü aynı yerde yaptırmak hata mı çünkü burada sizin söylediğiniz ayrıntıların hiçbiri olmadı
Ilk tedavi yumurta donasyonu fiyat nedir acaba lütfen bilgi verinCanım benim sorma çok denedim
Hep kendimi hırpaladım ama sonrada eşimin spermide düşüşe giti
7 defa hamileliyi yaşadım ama kucağıma alamadım
Kendi fikrimi söyleyim,her hangi bir başka yerde denesen yeniden çok masraf olucak
Doğuş kliniğiyle kendin konuş iyi indirim yapsalar orda devam et
Yok eğer 500 eu inseler ordan uzaklaş
Burda masum80 ilk denemesini doğuşta yapmıştı negativ alınca ikinci denemesine berk angün sadece 500 eu indi
Doktoruna değil kendi kulaklarına inan
Merkezi ara ve maliye yeriyle konuş işini netleştir
Kuzum fiyatlar nasıl kıbrısta yumurta donasyonuInsallah canim bende doktor arastiriyorum, bakalim iyi haper olursa kesinlikle paylasicam
Ben kibrista digilim bakudeyim burda fiyatlar daha munasib, 4200,5000 manat ikiyle carparsak 10000 tl gibi fiyatKuzum fiyatlar nasıl kıbrısta yumurta donasyonu
5000-5500 euIlk tedavi yumurta donasyonu fiyat nedir acaba lütfen bilgi verin(
Üç buçuğa çarp kuzum-))Ben kibrista digilim bakudeyim burda fiyatlar daha munasib, 4200,5000 manat ikiyle carparsak 10000 tl gibi fiyat
Orda uygunmuş kuzum ne güzel yaBen kibrista digilim bakudeyim burda fiyatlar daha munasib, 4200,5000 manat ikiyle carparsak 10000 tl gibi fiyat
Tabiki eklerim allah size de bir an önce heömkız hem oğlan versin aynı benim gibi..öyle geçti içimden :)Cnm benim okurken çok duygulandım rabbim oglunla kizinla sağlıklı bir doğum olsun inşallah ben sizleri okuduğumdan beri her biriniz ayrı umut oldu lütfen benide dualarınıza ekleyin olurmu
Canim burda hangi doktorlara gitdin?Üç buçuğa çarp kuzum-))
Ben azeriyim
1dollar 1,70 manat
1 dollar 5,85 tl
Bu hesaptan yola çıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?