Allah razı olsun teşekkür ederim.

Geçen sene ersadik beyle konuştum donasyonu acaba baküdemi yapsam
Oda kıbrıs bu konuda daha başarılı dedi
Bende vaz geçtim
Birde bakü küçük bir şehir ve beni doktor çevresi tanıyor

kızlar ben erken menapozum hıc yumurtam yok kendılığımden adette görmuyorum. boyle durumda olupta donasyonla gebelik yaşayan varmı. bılıyorsunuz kı en zor hasta grubuyum. donasyon bıle olmaz dıye cok korkuyorum

Ben ankarada taşıyorum kuzum
Bakü memleketim ve tüm çevrem doktor
Ersadik beyde tanıdığım
Ona gitmiştim bir zamanlar
Ama o zamanlar gençtim ve her şey yolundaydı
Ben ersadik onder serdar celik gibi doktorlarn hepsinde oldum , peki tam okuyamadim hepsini suan hamilemisiniz yasiniz kacti sorun neydi?

Kelebek etkisi ve serap ıcın cevaplar ve dıger konular:
Ben ilk denememı 43 yasında sperm donasyonu ve kendı yumurtamla yapmıstım Kıbrıs ta. Evlı degıldım sevgılım yoktu ve bekardım. Annem babam destekledı ve denedım. Ama tutmadı malesef. Yenıden HIT e gıdıp bu sefer de denıyeyım dedıgımde karsıma eşimi cıkardı rabbım ve bu yola berbaer gırdık. Ama hata ettık tam 1,5 sene Tr de dr lara kanıp paramızla bedenımızle sınırlerımızle rezıl olduk. Sonra HİT le ve 2 merkezle daha gorustum ve Dogus ta sevket hoca ya karar kıldım. Bızatı kıbrısa a gıdıp yaptım bu gorusmelerı. Ilkınde tutmadı. Ikıncı de hem ındırım yaptılar hem de ben oncesınde bırcok test yaptırdım ve moralım daha iyi idi. Malesef konulan embryolarım hepsı tuttu ve ucuz oldu. Lakın onların da kese suyu bıttı ve malesef 4 aylıkken sonlandırıldı gebelıyım. Bence merkez onermek, su iyidir demek son derece yanlış. Dogus a kotu seyler soylemıyordu burada ama cok hamıle olup doguran arkadasım oldu. Kı ben de hamıle kaldım onlar acısından ıslem tamamdı yanı ve bebekler patolojı raporuna gpre son derece saglıklı ıdıler. Dolayısı ile bekar, evlı vs ıster embryo donasyonu, ıster sperm, ıster tasıyocı anne anne olmak ıstıyorsanız ve sınırlerımız saglamsa vazgexmeyın deneyın. Ben yoruldum 2 senedır danım sıktı ve yasım ılerledı. Esım de genc degıl. Ben cocuk ıstemedıgıme karar verdım. Sezaryen benı cok rahatsız ettı. Agır geldı. Ben artık ıstemıyorum. Esım ıstıyor mesala. Evlerı ayırdık. Ayrılıyoruz ama o ıstemedı ben ıstedım. Yanı once deneyım, elınızden gelenı yapın. Sonra karar verın. Muhafazakar, ateıst dark etmez hamurunda var kadınların bunu deneme ıc gudusu . Deneyın lutfen. Olmazsa en azından ıcınız rahat yasarsınız. En azından denedım dersınız. 350 bın tl para ve ruh saglıgım ve fızıksel saglıgım gitti. Kolay degıl bu yaslarda 2 sene boyunca 2 ay da bır hormon yemek . Akıl saglıgımı zor zaptedıyorum su anda. Emın olun. Ama yaptık ve bıcdanenen elımden gelenı yaptım dıyebılıyorum. Kader kısmet denılıyor ya.. Kaderınızı kendı cabanıza bagladık denılıyor ya. En azından cabalasım dıyebılıyorum.

Bende vaz geçtim
Cnm benim ben anlatayım tüm bakü de görüşmelerimi ben ersadik beyle hiç tanışmadım baküde iki merkezle konuştum daha önce biri dr.celalettin örnek her şeyi anlattım derhal aynı kktc gibi arada olan arzu hmm diye birine yonlendirilfim hemen adet olunca sadece iki test istendi sonra bir daha hiç aramadılar sonra ivf caspian diye bir merkezle konuştum orada da s
Dr.sinan kurşun vardı ilk başta karar vermiştim daha sonra dr.tranfere giremiyecegini yasalar gereği azerî dr.larin tedavi edeceğini kendisinide ameliyathane verdiklerini söyledi eğer kabul edersem aynı buradaki merkezde tedavim yapılacaktı ücrete gelince 4000 € euro dendi bunun içinde sadece 3 gun otel vardı bu kadar ben 3 günlük embriyo istemediğimi söyledim sinan beyde biz bakarız ona deyince anladiimki birde uçak biletleri pahalı yani bilgi olarak kktc den üstün değiller bu arada dondurma ücreti 200€ euro demişti bakü ile kısaca bildireyim aslında 6 ay çok uzun görüşmeler oldu ben vazgeçtim eski merkezime döndüm ama eğer gidebilseydik bizde kıbrısa giderdik

Bende vaz geçtim
Tanıdık olmasa bakü tercih eder miydiniz bende bakü düşünmeye başladım

Senin başından geçenlerede çok üzüldüm
İnşallah rabbim eşinle seni bir araya getirsin ve bu yaralarını çabuk unutursun
Acın taze olsada sorma isterim lütfen özür dilerim eğer acını tazelediysem
Doktorlar bukadar erken suyun azalmasını neye bağladılar
Artık gebe kalmaktan bile korkmaya başladım
Bir arkadaşımında tek gebeliyi ama suyu 13-14 haftadan az diyorlar
Pragda deneyen arkadaşım 16 haftasında aniden suyu geldi ve bebeyini kayb etti
Ve burda 2 değerli arkadaşımında başından bu olay geçti
Nolursun cevap ver soruma hiç değilse hamile kalan arkadaşlar kendini bu durumdan kurtarmak için nasıl garantiye alsınlar

Ben ankarada yaşıyorum baküye biletlerde gidil dönüş feci olmuş
Kendi memleketime bile gidemiyorum
Azal fiyatı eurodan hesaplıyor malesef

Canim bunlar hangi donem olmus? Size fiyatlari asiri artirarak soylemisler bilemedim bwnde celalettin beyle konustum bana hem kendi hemde donor yumurtalar onerdi en azindan son kez yumurtalarina sans ver diyo ama bende ohss riskide var buyuzden iste iki ay adet gecsin tekrar iyler yap bide iki kat igne parasi cikicak hem bana hemde donore, sonuc belli digil kendi yimurtam kullanamasam bile ohss riski dolayisiyla tekrar donor yumurtalar embrion olub dondurulucak ve bir iki ay ara verilicek nerdeyse baskrsa. 4,5 ay sinra transferim ola bilr bende daha kendi yumurtami bos verib bu aydan direk donor jullanmayi istiyorum ay ortasi gidib tekrar konusucam yapmazsa baska doktor aramaliyim cok zor coook....

Maalesef bana ücretler bu şekilde bildirildi halada yazıyor telimdeki yazışmalar hala var rabbim seninde tez zamanda muradını versin

Merhabalar, Kıbrıs'da ki merkez 45 yaş üstüne kardiyoloji ve dahiliye doktorundan gebe kalabilir raporu istiyor, Antalya veya Ankara'dan bu raporu alabilen oldumu acaba.

Selam umarım herşey yoluna girer ve ayrılmazsınız. Ben de Zaza nın da verdiği fikir ile eğer güzel bir indirim yaparlar ise doğuşta deneyeyim diyorum Ki sen de aynı yorumu yapmışsın. Ne kadar indirim yapmışlardı ben ilkini 4700 € ya yaptırdım. Eşimle çok aşığım Allah ım hepimizi mutlu etsin. Eşimde sıkıldım diyor ama bir yandan da istiyor hissediyorum. Cevap verirsen sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…