Allahımıza şükürler olsun canım bak yarıdan fazlası bitti azı kaldı maşallah Allah yüzüne güldü sağlıkla kucağına almayı Rabbim nasip etsin. Buradaki tüm kardeşlerimize nasip etsin sen ve bebişlerin Allaha emanet olun dualarımız seninle burada birimiz hepimize umut.

Canım günler çok çabuk geçiyor bir bakmışsın yarısı bitmiş bir bakmışsın hayırlısıyla kucağında Rabbim sanada Sağlıklı gebelik nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin allaha emanet olun

Canlarım hepinize selam mübarek cuma günü Rabbim hepimizin duasını kabul etsin hepimiz güzel haberler verelim inşallah. Bizimde cinsiyetimiz belli oldu hayırlısıyla oğluşumuz olacak 21. Haftada Allah nasip ederse İzmirde perinotolog randevumuz olacak inşallah herşey yolunda gider. Arada hareketlerini hissediyorum o kadar güzel ki Rabbim tedavi aşamasına gelen yada gelmeyen gebelik bekleyen yada gebe olan tüm kardeşlerime en kısa zamanda bu duyguyu tattırsın mübarek cuma dualarımızı Rabbim kabul etsin inşallah

Çok AMİN YARABBİM

Canim benim nasilsin? Istenilen klinige gidib kan verirsen iki saat sonra sonuc alrsin bence yarin git bir baktir pazartesi tekrar verirsin yaptirdigin yerde iki kat artmismi ona emin olursun :) bu arada test yapmadan once klinige sor kac saatde cikar diye,

Sagol iyiyim canim. Ben ingilterede yasiyorum . Maalesef burada oyle ozel kan verebilicegim klinikler yokgp dedigimiz saglik ocaklari var ve onlarla randevu yaptim ayin 15 ine 16 si sabahi oglene dogru sonuc alicam ayin 17 sinde diger randevum olumlu olursa katlanmis mi bakilicak. Mecburen beklicem yani . Idrarda tahlil yapmaya korkuyorum inan ki

Yapma zaten bosu bosuna, olmadigi halde silik cikanlar var bi tarafda da oldugu halde hicbisey cikmayib uzulenlet ben guvenmiyoeum o testlere :)

İnşallah canım güzel sonuçlarınla sevindir bizi
Senin dondurulmuş kaldımı?
Yok kalmadı ben o zaman ilkinde olmazsa ikinci de olmaz dedim bide 1.000 euro istediler para sıkıntısı da vardı yapmadık bakalım şimdi bekliyorum işte senin dediğin gibi ne kadar indirim yapacaklar ona göre hareket edeceğim ama nedense gönlümde hit var sen ne dersin

Eğer orda başladınsa orda devam et
Başka merkeze gitsen 5 binden aşağı olmıyacak
Okadar arkadaşım var ki hit sayesinde şimdi anne
İnşallah sende anne ol

Korkunun ecele faydası yok
Yap bir idrar testi tutunduysa orda bir şey çıkar

neupogen tam olarak ne ise yariyor ?

Çok teşekkür ederim canım benim. Umarım en yakın zamanda senin de mutlu haberlerini alırız. Benim hiç bir belirtim olmamıştı. Biraz bel ağrısı belki. Mide bulantılarım 8. Haftada başladı kısa sürdü neyseki

Yaa canlarım benim yesin teyzesi onları yaramaslık yapıyomuş bi de kızımız. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım benim. Darısı da tüm isteyenlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…