Ancak era testiyle tespit etmek oluyorZazacim bu rahim tutunma penceresini dr lar ayarliyamiyorlar mi sanki tesadufi yerlestirmeler cok oluyo.Bu konuda transfer olunacagi gun bakilacak bi hormon mu var
Sizinde transferiniz hayırlı olsunTutunma penceresi nedir? İlk defa duydum. Embriyo tutunsun diye uç kısmındaki tabakanın bir bölümü inceltiliyor. Onumu demek istediniz? Yanlış anlamayın bilmediğimden soruyorum?
7-8 gün kanda görünürArkadaşlar transfer sonrası en erken kaçıncı gün tahlil yapılıyor.Doktorlar 12 diyor ama daha erken yaptıran ve sonuç öğrenen var mı acaba ?
Teşekkür ederimAncak era testiyle tespit etmek oluyor
Rahim duvarından parça alınıyor ve bir aya sonucu geliyor,o sonuca esasende transfer oluyor
Ama en kötüsü o pencere sonuç sonrası 3 ay geçerli
Sonra yine yerini değişiyor
Zazacim era testi bakilinca sonrasi 3 ay icinde transfer yaptiklarinda dogru zamani mi tutturmus oluyolar.Ancak era testiyle tespit etmek oluyor
Rahim duvarından parça alınıyor ve bir aya sonucu geliyor,o sonuca esasende transfer oluyor
Ama en kötüsü o pencere sonuç sonrası 3 ay geçerli
Sonra yine yerini değişiyor
İlkinde tutma şansı yüzde otuz kırk..burayı sonuna kadar başından başlayarak okuyan biri olarak İnan daha fazla değil..benim normal yolla gebeliiim var 16 yaşında oğlum var rwhim şahane eşimde sorun yok sadece ilkinde sıvı sızması hidroselpinks vardı onun haricinde tek sorun yok üçüncü donasyonda oldu..yani biraz embriyo biraz merkez biraz rahim biraz şans..hapsi birden aslında..Simdi embriolog ile gorustum bugun normalde idrarda cikmaliydi yazmis. Digerleri 5. Gun embriosu zaten. Ya hersey bu kadar normal iken niye tutmaz ki!! Donor genc esimde sorun yok . Benim rahim kalinligi vs Hersey normal !! Bilemedim ki ne diyeyim ne dusuneyim
Era testi yapıldığı günden 2-3 ay içinde transfer olmalıZazacim era testi bakilinca sonrasi 3 ay icinde transfer yaptiklarinda dogru zamani mi tutturmus oluyolar.
Era icin daha onceki transferlerin dogru zamanda yapilmis mi o belli oluyo demislerdi senin dedigine gore yeni yapilacak transfer icin onemli o zaman di mi yanlis anlamadi isem
Allah tez zamanda hayirlisi ile evlat isteyen tum kucaklari doldurur insaallahEra testi yapıldığı günden 2-3 ay içinde transfer olmalı
Ama burdada sağlıklı embriyoyu yakalamak lazım
Bildiyin yakalaya yakalaya hep bebeklerimizin peşindeyiz
Yinede taktir ilahinin
Çok AMİN YARABBİMAllah tez zamanda hayirlisi ile evlat isteyen tum kucaklari doldurur insaallah
Yeşilada cnm senin tranfer adetin kaçıncı günü olmuştuİlkinde tutma şansı yüzde otuz kırk..burayı sonuna kadar başından başlayarak okuyan biri olarak İnan daha fazla değil..benim normal yolla gebeliiim var 16 yaşında oğlum var rwhim şahane eşimde sorun yok sadece ilkinde sıvı sızması hidroselpinks vardı onun haricinde tek sorun yok üçüncü donasyonda oldu..yani biraz embriyo biraz merkez biraz rahim biraz şans..hapsi birden aslında..çok sıkıntılı sadece yaşayan bilir negatif almayı..allahım dolmuşlarımla nasip etsin ama zazayı dinle mutlaka tanısal histeroskkopi yapılsın..çok önemli..
canım 19. gündü sanıyorum..Yeşilada cnm senin tranfer adetin kaçıncı günü olmuştu
Teşekkür ediyorum cnm benimcanım 19. gündü sanıyorum..
Cnm benim hadi inşallah bebekleri al ve gel dualarim seninle bu arada rahîm kaç oldu cnmBende Cuma günü akşam embriyo donasyonu için gidiyorum. Dualarınızda bana da yer verin.
Hayirlisi ile gel insallah canimBende Cuma günü akşam embriyo donasyonu için gidiyorum. Dualarınızda bana da yer verin.
Cnm benim kan sonucunu aldinmiHayirlisi ile gel insallah canim
Buranin saati ile 4 de canimCnm benim kan sonucunu aldinmi
C ANIM HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN GİRMEDEN HATIRLAT DUA EDİCEM SANABende Cuma günü akşam embriyo donasyonu için gidiyorum. Dualarınızda bana da yer verin.
Canım haber ver muhakkakBuranin saati ile 4 de canim
Aradim tekrar aricam vermediler stresden mahvolmus durumdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?