İnş canım allah rast getirsin güzel haberlerle dönersinCnm benim hadi inşallah bebekleri al ve gel dualarim seninle bu arada rahîm kaç oldu cnm
Hayırlısıyla git canım inşallah gebelik haberini de bizimle paylaşmayı Allah nasip eder herşey gönlünce olsunBende Cuma günü akşam embriyo donasyonu için gidiyorum. Dualarınızda bana da yer verin.
Canım iyi misinBuranin saati ile 4 de canim
Aradim tekrar aricam vermediler stresden mahvolmus durumdayim
Sonuc negatif geldi kizlar
Inan bizde çok merak ettik haber ver muhakkakBuranin saati ile 4 de canim
Aradim tekrar aricam vermediler stresden mahvolmus durumdayim
Canım idrarda beşinci gün çıktı benim olunca illaki çıkıyor ama küçük ihtimal de olsa bekledikSonuc negatif geldi kizlar
Üzülme rabbim tekrar deneme gücü versin seni çok iyi anliyorum benimde 2 danasyon negatif tüp bebekleri hiç saymıyorum bende 3 cü denemeye hazırlanıyorum hepimiz bu zorlu yolu bıkmadan usanmadan yürümek bir dahakine tüm tahlillerini zaza ve yeşil adanın dediklerine katılıyorum hgs çektir güzelce hazırlan bir dahakine inşallah olacak allah'a emanet olunSonuc negatif geldi kizlar
Tamam canim destegin icin cok sagolCanım idrarda beşinci gün çıktı benim olunca illaki çıkıyor ama küçük ihtimal de olsa bekledikolsun kaliteli donmuşlar var elinde..histereakopi için önce regl olman lazım..sonraki ay yapıyorlar..iki üç ay sonra yeniden denediğinde alırsın bebeklerini...lütfen umudunu yitirme..lütfen
Üzülme kuzum okadar çok yaşadımki bu duygunun nasıl acı verdiyinide biliyorumSonuc negatif geldi kizlar
Her şey yolunda ve değerlerinde adetin 10 günü için şahane katiyen climara bant kullanma derimBilgili arkadaşlarımdan acil olarak yardım rica ediyorum. Reglimin 10. Günü rahim kalınlığı 9 mm, E2 değer 140 , progesteron 0,66 çıktı.
Ankaradaki doktor climara bant kullanmaya başla diyor. Kıbrıstaki doktor kullanma estrofeme devam diyor. Çok aklım karıştı. Lütfen yardım
İnşallah canım ya Perşembe günü bi daha baktıracağımCnm benim hadi inşallah bebekleri al ve gel dualarim seninle bu arada rahîm kaç oldu cnm
Çok teşekkür ederim canımC ANIM HAYIRLI OLSUN ŞİMDİDEN GİRMEDEN HATIRLAT DUA EDİCEM SANA
Her şey yolunda ve değerlerinde adetin 10 günü için şahane katiyen climara bant kullanma derim
Canım kardeşim çift evlatlarınla dön inşallahÇok teşekkür ederim canım
Zaza74 destegin icin tesekkurler iyki varsinizÜzülme kuzum okadar çok yaşadımki bu duygunun nasıl acı verdiyinide biliyorum
İnşallah dondurulmuş embriyolarla evladına kavuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?