UmBende Cuma günü akşam embriyo donasyonu için gidiyorum. Dualarınızda bana da yer verin.
Amin İnşallah 37 yaşındayım adet son 1 yıl adet düzensizliği değil de kanamada azalma başlamıştı. 2017 aralığında evlendim ve 2018 şubatında gebelik için tedaviye başlamaya karar verdim. Tedavi için gerekli testler istendiğinde amh değerimin 0,01 fsh değerimin çok yüksek olduğu ve tüp bebek şansımın da düşük olduğu söylendi. 1 kez tüp bebek için tedavi gördüm onda da sadece 2 yumurta toplandı ve sadece 1 i transfer için yeterli kaliteydi ama bu sefer de sperm kalitesizliğinden dolayı embriyonun oluşmadığı söylendi. Biz de eşimle beraber tedaviye başlamaya karar vermişken mucize sonucu doğal yoldan gebeliğimi öğrendim belki de tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar da etkili olmuştur. Allah burada bulunan herkese hayırlısıysa nasip eder inşallah. gerçekten maddi ve manevi çok büyük mücadeleler veriyoruz .Merhaba ben de öncelikle tebrik ederim Allah gelinliğini görmeyi nasip etsin yaş kaçtı acaba adet düzenlimiydi öncesinde yumurta hiç mi yoktu yoksa kalitesi mi düşüktü
Hiç bilmiyorum bende gidicem ama eski kimlik halen geçerli ayrıca pasaporta gerek yokkivize falan yokCanlar biz de başlıyoruz artık aklımda sorular var kıbrısa gidenler bir bakar mısınız
- eski tip kimlikle gidilebiliyor mu önceden herhangi bir işlem vize vs gerekiyor mu
- para transferini nasıl yaptınız
- önceden donör seçildi peki onun adet günü bizimle nasıl eşitlenecek
Kimlikle girerseniz yurt dışı harcı ödemiyorsunuz.pasaportla girerseniz ödüyorsunuz.ama şu küçük kartlardan alın pasaport kontrolden geçerken.size boş veriyorlar.üzerini siz dolduruyorsunuz.gerekli olabiliyor.biz parayı nakit götürdük.Hiç bilmiyorum bende gidicem ama eski kimlik halen geçerli ayrıca pasaporta gerek yokkivize falan yok
Sizi donörünün adet gününe göre yada yumurta toplama gününe göre onlar çağırıyor.donöre göre hareket ediyorsunuzCanlar biz de başlıyoruz artık aklımda sorular var kıbrısa gidenler bir bakar mısınız
- eski tip kimlikle gidilebiliyor mu önceden herhangi bir işlem vize vs gerekiyor mu
- para transferini nasıl yaptınız
- önceden donör seçildi peki onun adet günü bizimle nasıl eşitlenecek
Cnm benim dr runa sorsana en iyi bilgiyi onlar verirArkadaşlar yardım ediiin bu ay transfer için kibrisa gidicem fakat adet olmadım adet olmadan tedaviye devam edebilirmiyim
Çünkü bildiğim kadarıyla adetin 2 günü tedaviye başlıyorsun adet olmadan nasıl olacak peki doktoruna sor lütfen benim bilgim buCnm benim dr runa sorsana en iyi bilgiyi onlar verir
Ben de embriyo donasyonu için araştırma yapıyorum.hangi merkezde tedavi görüyorsunuz.Ben çok acemiyim tavsiyeleriniz nedir? Nelere dikkat etmeliyiz bilgi verebilir misiniz?Bende Cuma günü akşam embriyo donasyonu için gidiyorum. Dualarınızda bana da yer verin.
Merhaba biz HİT te yaptırıyoruz. Size en iyi bilgiyi Zaza abla verirBen de embriyo donasyonu için araştırma yapıyorum.hangi merkezde tedavi görüyorsunuz.Ben çok acemiyim tavsiyeleriniz nedir? Nelere dikkat etmeliyiz bilgi verebilir misiniz?
Teşekkür ederim çok sevindim sizinAmin İnşallah 37 yaşındayım adet son 1 yıl adet düzensizliği değil de kanamada azalma başlamıştı. 2017 aralığında evlendim ve 2018 şubatında gebelik için tedaviye başlamaya karar verdim. Tedavi için gerekli testler istendiğinde amh değerimin 0,01 fsh değerimin çok yüksek olduğu ve tüp bebek şansımın da düşük olduğu söylendi. 1 kez tüp bebek için tedavi gördüm onda da sadece 2 yumurta toplandı ve sadece 1 i transfer için yeterli kaliteydi ama bu sefer de sperm kalitesizliğinden dolayı embriyonun oluşmadığı söylendi. Biz de eşimle beraber tedaviye başlamaya karar vermişken mucize sonucu doğal yoldan gebeliğimi öğrendim belki de tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar da etkili olmuştur. Allah burada bulunan herkese hayırlısıysa nasip eder inşallah. gerçekten maddi ve manevi çok büyük mücadeleler veriyoruz .
Teşekkür ederim cevabınız için haklısınız Allah yolumuzu açık etsin inşallah bende bir mucize diliyorum ama bilmiyorum benim de amh aynı fsh da çok yüksek idi bir de benim bir yumurtalığım yok benim hiç yumurtam çıkmadı maalesef yani bir tane vardı iki kez boş çıktı yaşımda büyük kısmet diyorum sevgiler kızımıza da hayırlı ömürler dilerimAmin İnşallah 37 yaşındayım adet son 1 yıl adet düzensizliği değil de kanamada azalma başlamıştı. 2017 aralığında evlendim ve 2018 şubatında gebelik için tedaviye başlamaya karar verdim. Tedavi için gerekli testler istendiğinde amh değerimin 0,01 fsh değerimin çok yüksek olduğu ve tüp bebek şansımın da düşük olduğu söylendi. 1 kez tüp bebek için tedavi gördüm onda da sadece 2 yumurta toplandı ve sadece 1 i transfer için yeterli kaliteydi ama bu sefer de sperm kalitesizliğinden dolayı embriyonun oluşmadığı söylendi. Biz de eşimle beraber tedaviye başlamaya karar vermişken mucize sonucu doğal yoldan gebeliğimi öğrendim belki de tüp bebek tedavisinde kullanılan ilaçlar da etkili olmuştur. Allah burada bulunan herkese hayırlısıysa nasip eder inşallah. gerçekten maddi ve manevi çok büyük mücadeleler veriyoruz .
Canım Oldumu transferin cuma gidecektin diye biliyorumMerhaba biz HİT te yaptırıyoruz. Size en iyi bilgiyi Zaza abla verir
Evet transfer oldum. İnşallah tutunur.Canım Oldumu transferin cuma gidecektin diye biliyorum
Allahın izniyle hadi. güzel haberini alalım pozitif sonuçlanır inşallah Allaha emanet ol canımEvet transfer oldum. İnşallah tutunur.
Teşekkür ederimAllahın izniyle hadi. güzel haberini alalım pozitif sonuçlanır inşallah Allaha emanet ol canım
Tamamen yatma da kendini hırpalayacak kadar da yürümeBu dönemde yatarak mı geçireyim yoksa yürüyüş yaparak mı geçireyim
İki üç gün istirahat sonra normal hayatına dön ama koşu, hoplama, zıplama uzanma, gerinme, kabızlık yasak canımBu dönemde yatarak mı geçireyim yoksa yürüyüş yaparak mı geçireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?