Zizu sen kesene baktırdınmıDeğerlerin böyle güzel bir yükseliş sonrasında kese göremeyen oldu mu hiç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zizu sen kesene baktırdınmıDeğerlerin böyle güzel bir yükseliş sonrasında kese göremeyen oldu mu hiç
12 gün 500 olup iliz olan gördüm12. Gün sonucum 804.4 çıktı şükürler olsun. Allahım isteyen herkesin sağlıkla kucağına almasını nasip etsin. Sizce ikiz olma ihtimali var mı? Sonuçlardan anlaşılıyor mu?
Canim cok tebrik ederim umarim hayirlisi ike kucagina almakda nasip olur , lutfen gelismelerden haber et bizi , tekrar tebrikler,Çok şükür
pardon ?
Zaza74 bi sn sensin sandim pardon;(Canim cok tebrik ederim umarim hayirlisi ike kucagina almakda nasip olur , lutfen gelismelerden haber et bizi , tekrar tebrikler,
Zaza74 bir an sensin sandim yanlis mesaj yazdim pardon. Nasilsin nasil gidiyorÇok şükür
Hayır abla Cumartesi günü dediler o gün baktıracağımZizu sen kesene baktırdınmı
İnşallahHayır abla Cumartesi günü dediler o gün baktıracağım
İnşallah bende bu günleri yaşayıp yazarımCanim cok tebrik ederim umarim hayirlisi ike kucagina almakda nasip olur , lutfen gelismelerden haber et bizi , tekrar tebrikler,
Canim sen say ve kalite ile ilgili bilgiyi ne zaman aldin? Ben bugun arzu hanima yazdim bana embrionlarn hazir oldugunu dondurulduklarini soyledi say ve kalite ile ilgyi celaletdin bey bilgi vericek dedi :)Zaza74 bir an sensin sandim yanlis mesaj yazdim pardon. Nasilsin nasil gidiyor
merhaba gynolife ten memnun kaldınız mı acaba? bende merkez arastırıyorum da. hepsıyle tek tek görüştüm. size göre diğer merkezlerden ayıran özelliği nedir? bulunduğumuz bölgedeki bizi takip edecek olan doktoru kendileri seçiyormuş. sız ne düşünüyorsunuz?Gynolife
merhaba gynolife ten memnun kaldınız mı acaba? bende merkez arastırıyorum da. hepsıyle tek tek görüştüm. size göre diğer merkezlerden ayıran özelliği nedir? bulunduğumuz bölgedeki bizi takip edecek olan doktoru kendileri seçiyormuş. sız ne düşünüyorsunuz?
Merkezden çok memnun kaldım. Ben forumda gezerken iki şey dikkatimi çekti. Bir;Murat hoca için vicdanlı yazdı bir arkadaşımız, iki; sperm donasyonun da başarılılar ( demekki labratuarları iyi diye düşündüm)
Benim doktorum da dünya ivf demişti broşür falan vermişti ben de yoeumlardan dolayı bakmadım oraya. Sanırım doktorlara komisyon veriyorlarsizin yumurta donasyonuydu dimi? off vallahi çok kararsız kaldım yaa doktorum ısrarla dunya ıvf dıyor. ben okuduğum kadarıyla dünya ıvf den soğudum. allah hepımızın yardımcısı olsun valla. size de evlatlarınızı kucagınıza almayı nasip etsin.
sizin yumurta donasyonuydu dimi? off vallahi çok kararsız kaldım yaa doktorum ısrarla dunya ıvf dıyor. ben okuduğum kadarıyla dünya ıvf den soğudum. allah hepımızın yardımcısı olsun valla. size de evlatlarınızı kucagınıza almayı nasip etsin.
ozele yazicam canimCanim sen say ve kalite ile ilgili bilgiyi ne zaman aldin? Ben bugun arzu hanima yazdim bana embrionlarn hazir oldugunu dondurulduklarini soyledi say ve kalite ile ilgyi celaletdin bey bilgi vericek dedi :)
Kibrisdaki dr larin hepsinin Turkiyede bu sekilde komisyonculari var , sonucta takip icin sadece kadin dogum uzmani bir doktoru yeterli canim ozellikle donasyonda sadece rahim transfere hazirlaniyor ve bir iki kez ulkrason ile kalinlik olculuyor vs ... fiyatlar ates pahasi cunku hastane turkiyedeki doktorlara en az 1000 euro komisyon veriyor. baku de fiyatlar uygun cunku anlasmali dr ile hareket edilmiyor ekstra komisyon parasi odenmiyor turkiyedeki doktorlara, dr celalettin bey in bir suru dr arkadasi var ve turkiyede tedavi on hazirlik icin sizi komisyon vermeden odemeden onlara yonlendiriyor sadece muayene parasina kontrol oluyorsunuz. Ben dondurulmus embriolar icin ekimde tekrar gidicem ondan once bana haber edin nerede iseniz ya kendim gelirim yada bir ark mutlaka vardir oldugunuz yerde ona yonlendiririm dedi, dr bu ise gonul vermis birisi ve inanin paraya hic ihtiyaci olmayacak kadar durumu iyi. Epey konustuk biz , bir cok hastasinin gozumun onunde ellerine sarilip agladigini sarildigini gordum tedavi surecimde Baku de, bi irtibata gecin fiyat alin memnun kalirsiniz o kadar para dokmeyin diger yerlere, yazik,Benim doktorum da dünya ivf demişti broşür falan vermişti ben de yoeumlardan dolayı bakmadım oraya. Sanırım doktorlara komisyon veriyorlar
Kesinlikle öyle. bütün doktorların dünyayı önermesi tesadüf olamaz zaten.Benim doktorum da dünya ivf demişti broşür falan vermişti ben de yoeumlardan dolayı bakmadım oraya. Sanırım doktorlara komisyon veriyorlar
Dondurulmuşlarının transferi nakadarKibrisdaki dr larin hepsinin Turkiyede bu sekilde komisyonculari var , sonucta takip icin sadece kadin dogum uzmani bir doktoru yeterli canim ozellikle donasyonda sadece rahim transfere hazirlaniyor ve bir iki kez ulkrason ile kalinlik olculuyor vs ... fiyatlar ates pahasi cunku hastane turkiyedeki doktorlara en az 1000 euro komisyon veriyor. baku de fiyatlar uygun cunku anlasmali dr ile hareket edilmiyor ekstra komisyon parasi odenmiyor turkiyedeki doktorlara, dr celalettin bey in bir suru dr arkadasi var ve turkiyede tedavi on hazirlik icin sizi komisyon vermeden odemeden onlara yonlendiriyor sadece muayene parasina kontrol oluyorsunuz. Ben dondurulmus embriolar icin ekimde tekrar gidicem ondan once bana haber edin nerede iseniz ya kendim gelirim yada bir ark mutlaka vardir oldugunuz yerde ona yonlendiririm dedi, dr bu ise gonul vermis birisi ve inanin paraya hic ihtiyaci olmayacak kadar durumu iyi. Epey konustuk biz , bir cok hastasinin gozumun onunde ellerine sarilip agladigini sarildigini gordum tedavi surecimde Baku de, bi irtibata gecin fiyat alin memnun kalirsiniz o kadar para dokmeyin diger yerlere, yazik,
Berk angün değilmi dünya ivf?Kesinlikle öyle. bütün doktorların dünyayı önermesi tesadüf olamaz zaten.