merhaba benımde yaş 29 ve amh 0.010 hıc yumurtam yok. belkı bende sızın dedıgınız hastalıgı tasıyor olabılırım. bunu nasıl öğrendiniz peki hangi testle ortaya cıkıyor acaba?
merhabalar doktor aslında çok da ihtimal vermeyerek tıbbi genetik bölümüne yönlendirdi kromozom analizi ve fragile x testleri yapılsın diye kan tahliliyle yapılıyor bu testler zaten çıkan sonuçta kromozom sayım falan normal çıktı ama fragile x taşıyıcısı olduğum çıktı ailenizde engelli birey varsa 1. derece akraba değilse bile bu kişi yinede sizin gidip test yaptırmanızı öneririm

Canim euro manat olunca ne kadar olur bilmem ama bana 1200 manat dediler bence daha uygun dondurulmasi icinde 250 manat ekstra odenecek daha dogrusu 5 yil bekletme parasi
Konusurum o zaman ben doktor ile belki de manat demek istemistir konusucam ekimde gidince

Arkadaşlar uzun zamandir.ikizlerden.fırsat bulup.giremedim.inanin.yemek yemege zamanim.yok.cok.zor.ama.cokta keyifli .7. Ayimiza girdik kavgalar başladı bile simdi.soyle göz gezdiriken bazi atkadaslati merkezler ozellikle dunya tüp bebege yonlendirdikelrini okudum lutfen benim dustugum hataya dusmeyin maddi manevi hic bir.destek.goremezssiniz.sonuc negative olduktan.sonra sizi.tanimazlar gecmise donuk benim.yazılarımi.okuyun.merkezle ilgili Allahim.herkesin kucagini doldurssun :)

Ay ortasında adet olacağım sanırım bir aksilik çıkmazsa, herhalde Ağustos sonu gibi de transfer olur. Donmuşları daha fazla bekletmeyeyim dedim. Dr hasan için hemşireyle irtibata geçtim, eşimi aramış o da. Ne zaman isterseniz başlarız, her şey olduğu gibi demiş (laboratuvar, sistem vs.) rahim kalınlığıyla ilgili bir problemim olmamıştı daha önceki 5 transferde yine de nar suyu içmeye başlayayım mı adetle beraber, eğer başlayacak olursam tranfere kadar mı içeyim. Bir de kızlar benim sizden almam gereken bir fikir daha var. Tek embriyo mu yoksa çift mi? Eşim bu kez de tek olsun dedi. Napsak bilmiyorum

Arkadaşlar uzun zamandir.ikizlerden.fırsat bulup.giremedim.inanin.yemek yemege zamanim.yok.cok.zor.ama.cokta keyifli .7. Ayimiza girdik kavgalar başladı bile simdi.soyle göz gezdiriken bazi atkadaslati merkezler ozellikle dunya tüp bebege yonlendirdikelrini okudum lutfen benim dustugum hataya dusmeyin maddi manevi hic bir.destek.goremezssiniz.sonuc negative olduktan.sonra sizi.tanimazlar gecmise donuk benim.yazılarımi.okuyun.merkezle ilgili Allahim.herkesin kucagini doldurssun :)
Maşallah allah size bağışlasın kuzularınızı :) umarım biz de bir gün o tatlı yorgunluğu tadarız

Dogru diyon canim ya kafam pek yerinde degildi konustugumda tekrar konusur pazarlik yaparim ben sagol
Bence 1000 manat demişler sen onu euro anlamısın
1000 manat 600 eu yapar buda pahalı
Fiyatı düşür ve embriyoları sor 5 günlük olsun
Eğer 4 günlük(morul) olarak dondurmuşlarsa onları çözüp 5 güne (blastkist) getirsinler

merhabalar doktor aslında çok da ihtimal vermeyerek tıbbi genetik bölümüne yönlendirdi kromozom analizi ve fragile x testleri yapılsın diye kan tahliliyle yapılıyor bu testler zaten çıkan sonuçta kromozom sayım falan normal çıktı ama fragile x taşıyıcısı olduğum çıktı ailenizde engelli birey varsa 1. derece akraba değilse bile bu kişi yinede sizin gidip test yaptırmanızı öneririm

benim genetik testlerim yapılmıştı erken menapoz oldugum ıcın 4 sene once. fakat bırsey cıkmamıstı. engellı bır kimsede yok etrafımda. doktoruma sorayım ben bunu en ıyısı. cok teşekkür ederim cevabınız içinn.

maşşallahh yavrularınıza. Allah uzun ömürler nasip etsin. dünya ıvf ıcın kararsız olan benım. doktorumun ısrarından dolayı tabıkı. ama benim gönlüm hep hitten yanaydı. yani içimdeki ses hep hit e gitmemi söyluyor. bakalım hakkımızda hayırlısı. sızın ikizleriniz hangı merkezde oldu?

maşşallahh yavrularınıza. Allah uzun ömürler nasip etsin. dünya ıvf ıcın kararsız olan benım. doktorumun ısrarından dolayı tabıkı. ama benim gönlüm hep hitten yanaydı. yani içimdeki ses hep hit e gitmemi söyluyor. bakalım hakkımızda hayırlısı. sızın ikizleriniz hangı merkezde oldu?
Masum80 ilizlerine halil beyde kavuştu
3 denemede

Bence 1000 manat demişler sen onu euro anlamısın
1000 manat 600 eu yapar buda pahalı
Fiyatı düşür ve embriyoları sor 5 günlük olsun
Eğer 4 günlük(morul) olarak dondurmuşlarsa onları çözüp 5 güne (blastkist) getirsinler
Tamam onu sorarim embriolar 5. Gunde donduruldu buna eminim

Back
X