maşşallahh yavrularınıza. Allah uzun ömürler nasip etsin. dünya ıvf ıcın kararsız olan benım. doktorumun ısrarından dolayı tabıkı. ama benim gönlüm hep hitten yanaydı. yani içimdeki ses hep hit e gitmemi söyluyor. bakalım hakkımızda hayırlısı. sızın ikizleriniz hangı merkezde oldu?
Hitte oldu :)

Arkadaşlar uzun zamandir.ikizlerden.fırsat bulup.giremedim.inanin.yemek yemege zamanim.yok.cok.zor.ama.cokta keyifli .7. Ayimiza girdik kavgalar başladı bile simdi.soyle göz gezdiriken bazi atkadaslati merkezler ozellikle dunya tüp bebege yonlendirdikelrini okudum lutfen benim dustugum hataya dusmeyin maddi manevi hic bir.destek.goremezssiniz.sonuc negative olduktan.sonra sizi.tanimazlar gecmise donuk benim.yazılarımi.okuyun.merkezle ilgili Allahim.herkesin kucagini doldurssun :)
Siz hangi merkezde yaptırdınız lütfen yardımcı olun kafam halen çok karışık bi türlü karar veremedim

Kizlar transfer sonrasi estrofem devammi ediyo? Transfer sonrasi ilac. Biticek devam ediceksem istiyeyim diye aklimda bulunsun diye :)

Kizlar embrion resminden falan bahs etdi ordada yapiyolarmi oyle bisey? Bence cok tatli olur oyle resmini verirlerse :)
Daha evvelki yaptirdigim iki tup bebek de vermislerdi fakat baku de vermediler . Sormadim bende hic. O an iyi geliyo ben tutunmayinca kotu olmustum digerlerinde gormustum cunku.

Kizlar bugun son kontrol yarn transfer transfer oncesi son serum yiyorum :). 3 gun 3 adet iyi kalite koyulcak :) tahminen 19,20test gunumdur
Hayırlısıyla güzel haberler vermen nasip olsun rabbim gebeliğini nasip etsin al gel bebişlerini tutunsunlar sımsıkı inşallah

Hanımlar bir sorum olacak. Yumurta donasyonu tedavisinde eşlere farklı Sperm tahlilleri yapılıyor mu? Yoksa Spermiogram yetiyormu?

Hanımlar bir sorum olacak. Yumurta donasyonu tedavisinde eşlere farklı Sperm tahlilleri yapılıyor mu? Yoksa Spermiogram yetiyormu?
Canim spermiogram yapiliyo gerek olursa baska tahliller sonra yapilir. ama
O test cok detayli bir test . Sorun mu var sozin esinizde?yasiniz kac?

Benim eşimde bir sorun gözükmüyor ama Doktorun bize dediği asla yüzde yüz emin olamazmışız. Benimde kafam karıştı açıkçası. Bir sürü test var dedi DNA hasar testi falan filan. Sayı normal gözükebilir ama farklı problemler olabilir dedi. :işsiz:

Benim eşimde bir sorun gözükmüyor ama Doktorun bize dediği asla yüzde yüz emin olamazmışız. Benimde kafam karıştı açıkçası. Bir sürü test var dedi DNA hasar testi falan filan. Sayı normal gözükebilir ama farklı problemler olabilir dedi. :işsiz:
Dogru bence de , bir suru detay var ve cok pahali hepside

Sayı iyiyse ve hareket sayısı iyiyse
Morfolojı 4 üstüyse dna testine gerek yok
Önemli olan eşinin kromozomu iyi olsun
Oda kanda kariyotipte bakılıyor

Back
X