- 16 Ekim 2015
- 1.567
- 4.568
- 133
Merhaba bugün kese görmeye gittik. Bir tane kesemizi gördük. İnşallah kalp atışlarını da duyarız
Gözün aydın canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bugün kese görmeye gittik. Bir tane kesemizi gördük. İnşallah kalp atışlarını da duyarız
Hadi hayirlisi canim tum dualarimiz seninleKizlar transferim oldu eve geldim :) yaklasik 45 dk yatdim daha sonra lavaboya gitdim sonra yine yarim saat kadar yatip eve geldim :) 3 gun 4 tane iyi kalite transfer oldu 20si kan tahlil gunum :)
İnşallah canım Allah gebeliğini nasip etsin sağlıkla inşallahMerhaba bugün kese görmeye gittik. Bir tane kesemizi gördük. İnşallah kalp atışlarını da duyarız
Hadi bakalım ayın 20 si en mutlu günün olsun müjdelerle gelKizlar transferim oldu eve geldim :) yaklasik 45 dk yatdim daha sonra lavaboya gitdim sonra yine yarim saat kadar yatip eve geldim :) 3 gun 4 tane iyi kalite transfer oldu 20si kan tahlil gunum :)
Oy oy oy ne guzel bi haber . Rabbim tamamina erdirsin canimMerhaba bugün kese görmeye gittik. Bir tane kesemizi gördük. İnşallah kalp atışlarını da duyarız
Anlatirmisin nasil oldu neler yasadin memnun kaldin mi?Kizlar transferim oldu eve geldim :) yaklasik 45 dk yatdim daha sonra lavaboya gitdim sonra yine yarim saat kadar yatip eve geldim :) 3 gun 4 tane iyi kalite transfer oldu 20si kan tahlil gunum :)
Merhaba benim merkezim gynılife..her merkezin olduğu gibi artı ve eksileri var geriye dönük en az 2000 sayfa okuyabilirseniz çok şey öğrenirsiniz ve çok faydalı olur..ben 3.donsayında gebe kaldım..üçünde gynolifeda oldu genel anlamda memnunum..lütfen herşeyi okuyup inceleyin benim eski mesajlarıma dönüp bakabilirsinizArkadaşlar gynolife ile ilgili bilgi verebilecek biri var mı acaba?
Profil mesajlarını okudum. Ben de 1 defa bahcecide aşılama hitte 4 kez sprm don. denedim. 5ab 4aa 4bb 4aa gibi embriyolarım olusmasina ragmen 1 defa kürtajla sonuçlanan 1 kez de kimyasal gebeliğim oluştuMerhaba benim merkezim gynılife..her merkezin olduğu gibi artı ve eksileri var geriye dönük en az 2000 sayfa okuyabilirseniz çok şey öğrenirsiniz ve çok faydalı olur..ben 3.donsayında gebe kaldım..üçünde gynolifeda oldu genel anlamda memnunum..lütfen herşeyi okuyup inceleyin benim eski mesajlarıma dönüp bakabilirsiniz
Kucağına al inşallahMerhaba bugün kese görmeye gittik. Bir tane kesemizi gördük. İnşallah kalp atışlarını da duyarız
Canım hayırlı olsun inşallah tutunur sana bebişler :)Kizlar transferim oldu eve geldim :) yaklasik 45 dk yatdim daha sonra lavaboya gitdim sonra yine yarim saat kadar yatip eve geldim :) 3 gun 4 tane iyi kalite transfer oldu 20si kan tahlil gunum :)
Hayırlı uğurla gelsinler inşallah sımsıkı tutunsunlar bizede güzel haberler verKizlar transferim oldu eve geldim :) yaklasik 45 dk yatdim daha sonra lavaboya gitdim sonra yine yarim saat kadar yatip eve geldim :) 3 gun 4 tane iyi kalite transfer oldu 20si kan tahlil gunum :)
Cok sevindim canim memnun kaldigina , biraz iletisim problemi olmus bence , cok yogun bir hastane oldugu icin olabilir belki yada biz tez canliyiz , benim boyle olmamisti once bolgi verildi ama dr beyle hemen hergun iketisimdeydim o yuzden belki , neyse umarim sonucun iyi olur ve hep beraber tekrar umutlaniriz burada kendimiz icinde senin icinde, butun evlat sahibi olmak isyeteyen tum kader arkadaslarimin bayramini tebrik ediyorum insallah diger kurban bayraminda hepimiz kucagimizda bebeklerimizle bayramlasiriz buradan . Sevgiler xxxBu arada kizlar doktor cok ilgili hatda asli hanim numarasini sizden aldigimi oyledim hatrladi sizi isminizi soyledi falan, fakat bana direk kac yumurta toplandi bilgisi verilmedi, asli hanimla da iyiki konusmusum oncesinde , mesela dun doktor 3 tane 3 gun embriosu komulcak soylemisdi asli hanimda dune kadar 4 tane 3 gun embrionu 3 iyi biri orta kalote var 2 tane cok iyi 5 gun embrionu var ve 6 taneside bekletiliyo soylemisti transferbitdikde asli hankmi cagirdim ve sordigumde 3 tane olmus 5 gun 2 cok iyi 1 orta kalite kaldi dedi ben peki 1tane daha 3 gun derken suan 4 koyduk dedi :) yani transfer oncesi ve her gitdignizde kesinlikle sorun kac yumurta falan diye ben sormama ragmen halada bilemedim hatda son kontrolumde doktoruma ben soyledim asli hanim boyle soyledi bu kadar var falan diye ( dosyam o zamana kadar odasinda digildi ondan sonra getirildi belkide dosyada vardi ) ben cok tezcanloym birazda :) ama genel olarakcalisanlar hepsi cok guleryuz iyi tatli insanlar
hayırlı olsun sonucunuz.Merkezden çok memnun kaldım. Ben forumda gezerken iki şey dikkatimi çekti. Bir;Murat hoca için vicdanlı yazdı bir arkadaşımız, iki; sperm donasyonun da başarılılar ( demekki labratuarları iyi diye düşündüm)