Cok tesk. ederim. Ilk denemem size cok yakin bir tarihti.Ama kismet bu gunlereymis. Pazar gunu 3. gune baktiracagim. 4 transfer yapildi. Ins. vucudumun kaldiramayacagindan fazla tutunma ile uzulmem. Keseyi gormeye ne zaman gidiyoruz. ? Burda Savas Bey in yonlendirdigi doktora devam etmeyi dusunuyorum. Zaten durumu biliyor. Ama ne zaman gidecegimi tam bilmiyorum. 15 gun sonra mi gitmem uygun olur?

Baska bir sorumda masa basi bilgisayarla calisan kismende ayakta kalmam gereken calisan bayanim.Sabah 07:00 den aksam 20:00 de evde oluyorum. Sabah, aksam 1 saat kadar personel servis otobusu kullanmam gerekiyor. Isyerinde fiziki sartlarda biraz agir. Gun icinde kullanmam gereken 1 ust kata cikmam gereken medivenler mevcut. Titiz , mukemmelliyetci yapim oldugu icin isleri ve kisileri stres yapabiliyorum. 12 gundur izin, rapor idare ettim. Boyle bir iste calismak benim icin risk olabilir mi?

teşekkürler moonroose bende savaş beyi düşünüorum ona karar verdim bugün arıcam savaş beyi kasım için..yumurtanın tutunmasını kolaylaştıran bişiler var diye duydum burdada yazmak istedim merak ettimde.evet 3. kişi benimde gördüğüm hayırlı olsun onun içinde darısı bana ve diğer isteyenlere inş.

ŞElale çok sevindim bak yaz rehavetinden çıkmamızı sağlayacak bu yüksek değer...tüm dualarina katiliyorum. Sevgiyle

mrb arkadaşlar bende savaş beye gidicem allah izin verirse gün sayıyorum bir kaç güne kalmaz gidicez banada dua edin olurmu allah kimsenin yuvasını çoçuk kokusuna muhtaç bırakmasın güzell haverler okudukçada içimden bir ses olucak diyor:))

çok sevindim şelale ilk denemende üzülmüştük inşallah devamı gelir allah yardımcın olsun iyi dilekler seninle sevgiyle kal.....

tutunması için özel bişeyler yapmana gerek yok iyi beslen kafan rahat olsun yeter sana

ben hamile kaldığımı öğrendikten sonra kanama geçirmiştim bi 15 günlük rapor daha almıştım... 1 ayı tamamladıktan sonra işime devam etmiştim hem de evimle işim arası servisle 1 saat sürüyor.. sabah ayrı akşam ayrı... masabaşı işi yapıyorum hala da çalışmaya devam ediyorum ama 32. haftada ayrılmayı düşünüyorum. Eğer ki sen de işin de zorlanıyorsan bebeğin senin için daha değerli .. 15 günlük raporlarla geçiştirmeye bak ilk 3 ayı.. sonrası kolay zaten ...1 hafta sonra keseyi görmeye gidebilirsin...

darısı tüm bebek isteyenlerin başına olsun inşallah

Selam anisha,
Uçuş ne zmandi?
Korkuların aslinda ilaçla ortaya çıkmaz yaşadığın olaylardan var olan durum tetiklenip aktifleşmiş olabilir..

Benim icinde zaman hızla azalıyor pazar aksamı İspanya'ya uçuyoruz , umarım güzel haberlerle ve uzaaak diyarlardan bebegimle donerim .

Benim icinde zaman hızla azalıyor pazar aksamı İspanya'ya uçuyoruz , umarım güzel haberlerle ve uzaaak diyarlardan bebegimle donerim .

Selam anisha,
Uçuş ne zmandi?
Korkuların aslinda ilaçla ortaya çıkmaz yaşadığın olaylardan var olan durum tetiklenip aktifleşmiş olabilir..

Selam anisha,
Uçuş ne zmandi?

Selam anisha,
Uçuş ne zmandi?

Senden ricam donöre hangi testleri yaptiklarini o klinikte öğrenmen ve ad ve adresini de burada yazman.
Klinikte doktorun hangi hemşirre, hangi ilaçlar...
Kaç embriyo, kacinci gunde transfer?
Genel izlanimlerin ve kıbris ile ispanya kiyaslamasini yapmaya yarayacak tüm bilgiler.kalbim senle .. Sevgiyle kal.. Gözümuzde sende...
Forum icin önemli bir adim..

Selam anisha,
Uçuş ne zmandi?

Valla canım daha önce hiç böyle korkularım yoktu ne zamanki bu tedavilere başladım , üzüldüm , yıprandım , sinirlerim gerildi korkularım ortaya çıktı. Anneme baba bisey olacak onları kaybedicem, arabayla kaza yapıp olucem, deprem olacak,uçak korkusu hepsi sonradan çıktı ve beni çok zorluyorlar. Pazar aksamı uçuyoruz şimdiden uykularım kaçıyor. Giderken uyku ilacı içmeyi düşünüyorum gidene kadar uyuyayım ama dönüşte herhalde doktor uyku ilacı içmeme izin vermez ama o zamanda çok stres yadıysam gelene kadar oda iyi değil daha yeni transfer yapılmış olacak . Offff dönüşte ne yapicam bilmiyorum keske uyku ilacına izin verse doktor.

Tabi ki hepsini yazacağım merak etmeyin . 17 haftası orada olacağım dualarım hem size hem kendime ...

12 gun 587
15 gun 2458

4 emb. taransfer.Cok mu yuksek bete HCG arkadaslar. Cok korkmaya basladim.Bu gun 16 gun. Boyle deger tecrubesi olan duyan var mi? Ben internette bulamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…