canım çok sevindim... allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.. şimdi sıra 3. gün değerine bakıp katlanıp katlanmadığına bakmak... sonrasında keseyi görmek ve kalp atışlarını duymak.... kaç embiryo transfer edildi? Değerin baya yüksek ikiz olma durumu da olabilir. allah hayırlısını ve kolayını nasip etsin. Allah her kadını anne yapsın:)
cok sukur Allahim a .Bugun 12. gun degerim 587 cikti. Savas Bey doktorum. 2. denemede basari sagladik. Allah tamamina erdirsin. Saglikli hayirli evlatlar her isteyene nasip etsin. Kolay dogumlar olsun. Umudunuzu kaybetmeyin. Yola cikmak en buyuk basari adimi.
cok sukur Allahim a .Bugun 12. gun degerim 587 cikti. Savas Bey doktorum. 2. denemede basari sagladik. Allah tamamina erdirsin. Saglikli hayirli evlatlar her isteyene nasip etsin. Kolay dogumlar olsun. Umudunuzu kaybetmeyin. Yola cikmak en buyuk basari adimi.
teşekkürler moonroose bende savaş beyi düşünüorum ona karar verdim bugün arıcam savaş beyi kasım için..yumurtanın tutunmasını kolaylaştıran bişiler var diye duydum burdada yazmak istedim merak ettimde.evet 3. kişi benimde gördüğüm hayırlı olsun onun içindedarısı bana ve diğer isteyenlere inş.
Cok tesk. ederim. Ilk denemem size cok yakin bir tarihti.Ama kismet bu gunlereymis. Pazar gunu 3. gune baktiracagim. 4 transfer yapildi. Ins. vucudumun kaldiramayacagindan fazla tutunma ile uzulmem. Keseyi gormeye ne zaman gidiyoruz. ? Burda Savas Bey in yonlendirdigi doktora devam etmeyi dusunuyorum. Zaten durumu biliyor. Ama ne zaman gidecegimi tam bilmiyorum. 15 gun sonra mi gitmem uygun olur?
Baska bir sorumda masa basi bilgisayarla calisan kismende ayakta kalmam gereken calisan bayanim.Sabah 07:00 den aksam 20:00 de evde oluyorum. Sabah, aksam 1 saat kadar personel servis otobusu kullanmam gerekiyor. Isyerinde fiziki sartlarda biraz agir. Gun icinde kullanmam gereken 1 ust kata cikmam gereken medivenler mevcut. Titiz , mukemmelliyetci yapim oldugu icin isleri ve kisileri stres yapabiliyorum. 12 gundur izin, rapor idare ettim. Boyle bir iste calismak benim icin risk olabilir mi?
teşekkürler moonroose bende savaş beyi düşünüorum ona karar verdim bugün arıcam savaş beyi kasım için..yumurtanın tutunmasını kolaylaştıran bişiler var diye duydum burdada yazmak istedim merak ettimde.evet 3. kişi benimde gördüğüm hayırlı olsun onun içindedarısı bana ve diğer isteyenlere inş.
mrb arkadaşlar bende savaş beye gidicem allah izin verirse gün sayıyorum bir kaç güne kalmaz gidicez banada dua edin olurmu allah kimsenin yuvasını çoçuk kokusuna muhtaç bırakmasın güzell haverler okudukçada içimden bir ses olucak diyor:))
Selam anisha,
Uçuş ne zmandi?
Korkuların aslinda ilaçla ortaya çıkmaz yaşadığın olaylardan var olan durum tetiklenip aktifleşmiş olabilir..
Senden ricam donöre hangi testleri yaptiklarini o klinikte öğrenmen ve ad ve adresini de burada yazman.
Klinikte doktorun hangi hemşirre, hangi ilaçlar...
Kaç embriyo, kacinci gunde transfer?
Genel izlanimlerin ve kıbris ile ispanya kiyaslamasini yapmaya yarayacak tüm bilgiler.kalbim senle .. Sevgiyle kal.. Gözümuzde sende...
Forum icin önemli bir adim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?