12 gun 587
15 gun 2458
4 emb. taransfer.Cok mu yuksek bete HCG arkadaslar. Cok korkmaya basladim.Bu gun 16 gun. Boyle deger tecrubesi olan duyan var mi? Ben internette bulamadim.
12 gun 587
15 gun 2458
4 emb. taransfer.Cok mu yuksek bete HCG arkadaslar. Cok korkmaya basladim.Bu gun 16 gun. Boyle deger tecrubesi olan duyan var mi? Ben internette bulamadim.
seni çook tebrik ediyorum.değerlerin harika bence.çoklu gebelik bile olabilir.
bunu kim mi söylüyor 6 başarısız mikro denemesi olan ben.biz de eşimle sperm donasyonu mu ne diyorsunuz ondan düşünmeye başladık.kızlar bunu deneyen var mı arnızda ya da düşünen ?tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum.yaşım 37.eşimde morfoloji %0
12 gun 587
15 gun 2458
Şelale selam,
Bu değerler gerçekten yüksek. Tavsiyem doktorunu ara ve kaçız olma ihtimali var diye sorarasan daha iyi olur.
Korku ve kaygı stres demek.. En son ihtiyacin olan şey ise stresss bu dönemde...
Haberlerini bekliyoruz
Oooofff çok heyecanlıyım , bu tarz çoğul hamilelikleride duyunca heyecanım daha da artıyor . Haftaya bugün İspanyadayım başıma neler gelecek orada neler yaşayacağım bilmiyorum ama heyecandan karnım ağrıyor . Kıbrısa gidenlere sormak istiyorum kaçıncı gün transfer yapıyorlar ? beklerken sizden yapmanızı veya kullanmanızı istedikleri bişey oluyor mu ? muhtemelen ilk gittiğimizde 3-4 gün bekleyeceğiz bizim için tatil olacak ilk günler sanırım değil mi?
Oooofff çok heyecanlıyım , bu tarz çoğul hamilelikleride duyunca heyecanım daha da artıyor . Haftaya bugün İspanyadayım başıma neler gelecek orada neler yaşayacağım bilmiyorum ama heyecandan karnım ağrıyor . Kıbrısa gidenlere sormak istiyorum kaçıncı gün transfer yapıyorlar ? beklerken sizden yapmanızı veya kullanmanızı istedikleri bişey oluyor mu ? muhtemelen ilk gittiğimizde 3-4 gün bekleyeceğiz bizim için tatil olacak ilk günler sanırım değil mi?
döllenmenin 3. günü transfer yapılıyor ama bu embiryonun kalitesine göre 5. güne de bırakılabiliyor. transfere kadar senin yapacağın tek şey verilen ilaçları kullanmak.. onun dışında transfere kadar gez dolaş tatilin keyfini çıkart :)
12 gun 587
15 gun 2458
200.57 idi ilk değer 3 gün sonra 849 olmuştu
Uzun zaman oldu foruma girmeyeli hiç yaşamadığım (doğal olarak ilk hamileliğim) değişik psikolojik süreçler geçirdim-geçiriyorum-
hikayemi özetlemek istiyorum cünkü bugünlerde yazmak ve paylaşmak benim için vazgeçilmez oldu.
Depresif bir ruh haline sahip olduğumdan sürekli bir karamsarlık ,umutsuzluk,mutsuzluk içerisindeydim taki 29.06.2012 de beta hcg değerimin 263 olduğunu görünceye kadar.Sevincimi nasıl anlatmalıyım ,hastanenin ortasında nasıl hüngür hüngür ağladığımı ve sonucuma defalarca baktığımı o anın belleğime nasıl kazındığını anlatamam:)
15.07.2012 de doktorum elime 3 adet kesenin olduğu bir ultrason görüntüsü verdi!!!Firdevs hanım o uğurlu elleriyle 3 emriyo transferi yaptı ve üçüde tutmuştu.şaşkınlığımı ifade edemem ikiz için hazırdım ama üçüzü düşünmemiştim bile.dr. önce tek yumurta ikizi olduğunu 3. bebeğin ayrı olduğunu söyledi daha sonra ki ultrasonlarımda bebeklerimin çift yumurta olduğu anlaşıldı ve 3. bebeğimin biraz sıkıntılı olduğunu söyledi doktorum ve 12. haftasında fetal redüksiyon yapılabileceğini söyledi , nasıl izin verecektim kalbinin durdurulmasına!!! gecelerce düşündüm ,ağladım fakat yapacak bişey yoktu üçüz gebelik riskliydi ama vicdanım hiç rahat değildi...hamileliğimin 10. haftasında şiddetli bir kanama geçirdim o kanamayı hissettiğim ve gördüğüm an donup kaldım ve artık herşeyin bittiği andı benim için .Hemen doktora gittik ve doktor 3. bebeğimin gittiğini diğerlerinin sağlıklı olduğunu söyledi.Rediksiyona gerek kalmamıştı bebeğim kendiliğinden gitti.Artık vicdanen rahat olduğumu söylemeliyim...
Yalnız hep diken üstündeyim her an bir şey olacakmış gibi ,dün kahverengi lekelenmeler oldu doktorumu aradım progestan200 kullan dedi bugün daha az oluyor lekenme ama yine de çok korkuyorum kaybetmekten(bunu düşünmek ve yazmak çok zor)
Evde yatıyorum ve aklıma bir sürü şey geliyor ;korkuyorum,üzülüyorum,umutlanıyorum,seviniyorum,boşluğa düşüyorum, boşluktan çıkıyorum bebeklerimi düşünüyorum onlarla parka gittiğimi ,onlarla alışveriş yaptığımı ve büyüdüklerini hayal ediyorum:))
İşte böyle tezat ruh halleri içerisindeyim.Sizlerle paylaşmak istedim bunları çünkü kim daha iyi anlayabilirki beni?(gerçi beni merak etmemiş olsanızda:))
Bu meşakkatli yola baş koyan tüm kadınları sevgiyle kucaklıyorum.
bize çünkü 17 eylül- 25 eylül arası burda olmanız gerekiyor dediler 8 gün hatta biz bir gece önceden gideceğiz 9 gün orada olacağım bütün biletler alınıp ve otelde o şekilde ayarlandığı için erken bitsede işimiz mecbur 25 ine kadar bekleyeceğiz galiba . Ama transfer sonrası gezemem muhtemelen , ne gezersem öncesinde gezicem sonra hep yatıcam . siz kan tahlili yaptırana kadar hep yattınız mı yada tahlilden sonra ? ne zaman günlük hayatınıza döndünüz ?
43 yaşındayım.
2004 te evlendiğim gün hamile kalmışım,ancak bebeğim sağlıklı olmasına rağmen,benim bağırsak operasyonu geçirmem dolayısıyla bebeği aldılar..
bir daha da bebeğim olmadı normal yoldan.
2010 da bahçeci/fulyada başarısız tüp bebek denemesi..
2012 de eylülde yine başarısızlıkla sonuçlanan tüp bebek denemesi..
eşim ve bende sorun yok..sebebi belirsiz intertifilite ama olmuyor...
ben yumurta donasyonu düşünüyorum.
sizin merkez ve doktorunuz kim arkadaşlar?
kyaşınız kaç,kaçıncı denemeniz,kaç tl'ya maloldu tedavi ..
memnun musunuz?
kıbrısla ilgili çok can sıkıcı şeyle duydum,bunların gerçek payı varmı?
sizce donasyon mu ,yoksa kendi yumurtamla devam edeyim mi?
donasyonda şans nedir?
ya tutmazsa..
2 sene de dünyanın borcu oldu,daha onları ödeyemedik..
moralim bozuk,ne yapmalıyım sizce?
arkadaşlar mrb herkese yarın sabah kıbrısa gidiyoruz çok çok çok heycanlıyım ne olur benim için dua edin allah herkesin yardımcısı olsun, inş. güzel haberler veririm sizlere...
12 gun 587
15 gun 2458
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?