Zaza ablama sordurm ama burdanda yazayım dedim, nakil öncesi neden prednol kullanıyoruz arkadaşlar? Bilen var mı? Endemetrium kalınlığım 8.6 sizce nasıl?

Çok zor kararlar, birini seçeceğim derken aklın başkasında kalıyor. Hepsiyle görüşün bence giderseniz eğer. Gynolife ve British birbirlerine yakınlar. Bu kez giderken gözüme ilişti binası. Diğerlerini bilmiyorum.
dogus a gıdın bır gorusun. Ispanya cok ıyı bayagı bır arastırdık. Bır bakın ıstersenız. Sız esınıze sabah aksam proxeed plus ıcırın. Boxer gıydırın. Ilık su ıle dus aldırın yumurta takıbı yaptırım derım.

1 - Lütfen ıslemden 2 ay once en fazla rahım ıcı fılm cektırın. Her seferde olsa bunu yapın. Yardımcı oluyor hamıle kalmaya.
2- Lütfen kür uygulayın. Coq10 min 200 mg her gun, folate solgar ya da folbıol kesın ıcın, kesınlıkle Vit D3 1000 spreylerden hergun kullanın vazgecmeyın, bır paket IMPRYL ıcın. Haftada bır bırC ve cınkolu bır sey ıcın.
3- Esınıze proxeed plus tarzı bır sey ıcırın.
4- Rahat olun
5- transfer gunu ve 6 gun her gun ananas yiyin
6- Ben transfere gıtmeden nar suyu ıcıyorum yesılada demıstı
7- Transferden sonra hergun sabah kahvaltıda yumurta yıyın
8- Meryem suresını dınleyın
9- Bana hıc bır zaman progesteron bakılmadı. Ama herkesın bıldıgı progesteron jel, fıtıl, gobekten, kalcadan tum formlarını kullandım.
10- Bol su ıcın. Dengelı beslenın.
11- Hepınızı sevıyorum bebıslerınız olsun mutlu olun istiyorum.

Hayir progestoron hic bakilmadi bende ayin tarihini isaretleyip su gunde igneye basla dendi bilemiyorum bu ikinci transferdi ilkinde de bakilmamisti progestorona...
Ben kendi Protokollumden bahsedeyim, Adetin 2ci günü Kontroll Kist varmi diye, yoksa ilaclarima basliyorum Listedeki gibi, ve en gec Adetin 13ü günü (Ilacin degil Adetin 13ü günü) yine sabah Kontroll Rahim kalinligina bakiliyor, KAN alinip Progesteron a bakiliyor, ve sonuc a göre Progesteron a baslaniliyor ve Transfer Tarihi belirleniliyor, Lütfen diger arkadaslarda ne yaziyorsa iyice bi bak oku karsilastir, Evet banada baslarken su tarihlerde söyle yapilacak diye Planlamasi oluyor ama Kontrollden önce bisey diyemem diyor herzaman. Ve burda ben cok kiside okudum, daha cok Kan alip test yapip baska degerlere bakanlar oluyor, benimki bu sekil,, ALLAHIM yardimcimiz olsun cümlemizin

Canim 3 embriom var iyi kalitede dendi ilkinden onlari koyalm dedim litfen israr etme ilk 3 gun koyalim olmazsa bunlariz dediler benim israrimla ilkinde intralipid serum yaptirdim belkide yine cok kalinlasmisti ve adam akilli bakilmamisti bilemiyorum bu sefer de gebelk asisi olucakdim onu bile yanindaki yardimcisi ben konusurum yapariz falan dedi doktor hicbisey gerek yok diyordu halbuki internet sayfalarnda falan biz hersey deniyoruz diyolar daha fazla para koparmak icinmi bu caba inuda anlamis digilim mademki ise yariyo neden ilk seferden tum bu seyler yapilmiyor illaki 7kez tupde mi yapmam gerek gebelk asisini bilmem neyi... zaten suan 4deyim yeteri kadar masrafim cikmis ilk baslarda cok insani yaklasiyorlar iste bilmem parana yazik canina yazik gencsin osun busun isleme geldigindeyse hadi bi deneyelim sanki deney tahtasiyiz onlara hava hos paralar cibe indirip keyflerini yasiyor progestoro ignesi olupda agridan uyayamayan bizleriz olmadi hopp bidahaki ay ... bu arada hic bi para idenemistim transfer gunu oduyceymi soylemistim bi kez kan vermistim bide tranfere kadar olan ilaclar verdiler herhalde budahaki ay gitdiyimde bunlarinda parasini istiycekler...
Cnm benim sen burada herkesin tedavi şeklini bir güzel oku ona göre karar ver ama yazık kontrollerini her şekild e yapılması lazım bir kere progestoran değerine nasıl bakılmaz neye göre başlıyor

Canım hakkında hayırlı olsun. Bu iş doktorlar kadar kendinin biyolojik, psikolojik ve bilinmeyen etkenlere de bağlı. Ben de son denemede hamile kaldım. İnşallah da devam eder.Hepimiz bu tedavi süreçlerini ve bazen kaderi sorguluyoruz. Klasik bir doktor görüşmesinde sorular sorulur. Kilonuz var mı, yok. İçki sigara, yok. Kola bile içmiyoruz. Ailede erken menopoz, yok.Olmayınca olmuyor işte. Düşunuyorsun kahroluyorsun. Hakkında hayırlısı artık.Diğerlerini bilmiyorum ama ben erbil yağmur dan çok memnun kaldım istersen bir arastir ve görüşme yap.
Cnm benim rica etsem tedavi şeklini ve kullandın ılaçlari yazarmisin bu arada bebeğin hayırlı olsun lütfen yaz emi neler yapıldı hangi ilaclari kaz doz şeklinde aldin birde rahim kalınlığı kaçtı

Cnm benim sen burada herkesin tedavi şeklini bir güzel oku ona göre karar ver ama yazık kontrollerini her şekild e yapılması lazım bir kere progestoran değerine nasıl bakılmaz neye göre başlıyor
Canım benimde hiç bakılmadı. Burada herkes yazınca zazaya sormuştum o da menopozlu hastalarda gerek yok bakılmaz demişti. Düzenli adet olanlarda bakılıyormuş

Arkadaslar bi yardimci olun nolur
Gectigimiz ayin 10 unda adet olmayi bekliyordum olmadim , bu arada tatil icin turkiyeye gitmistik, bekle bekle olmadi dr a gittim muayene etti ultrasonla ve tahlil yapti beta hcg ve ostrojen , ne hamileyim nede menepoz dedi ilac verdi adet gelsin diye , icmeye basladim bugun 5. Gun ama henuz olmadi bu esnada da tekrar yasadigim ulkeye geri geldim, hergunum kabus gibi , kendimi cok mutsuz, stresli gergin ve gucsuz hissediyorum , bunlar normalmi ? Eger menepoz degilse niye adet olmadim? Olmam sorun degil cok sıkıntı veriyor ayni seyi yasayan arkadaslar varsa yardimci olabilir mi?
Adet olsaydim ekimde transfer icin bakuye gidicektim oda kaldi !!!

Gectigimiz ayin 10 unda adet olmayi bekliyordum olmadim , bu arada tatil icin turkiyeye gitmistik, bekle bekle olmadi dr a gittim muayene etti ultrasonla ve tahlil yapti beta hcg ve ostrojen , ne hamileyim nede menepoz dedi ilac verdi adet gelsin diye , icmeye basladim bugun 5. Gun ama henuz olmadi bu esnada da tekrar yasadigim ulkeye geri geldim, hergunum kabus gibi , kendimi cok mutsuz, stresli gergin ve gucsuz hissediyorum , bunlar normalmi ? Eger menepoz degilse niye adet olmadim? Olmam sorun degil cok sıkıntı veriyor ayni seyi yasayan arkadaslar varsa yardimci olabilir mi?
Canım üzülme strestendir belki. Sonraki aya gidersin sıkma canını. İlaç kullanıyorsan regl olursun, belirtilerinde mi yok?

Kizlar birsey sormak istiyorum, sabah aksam alinan estrofem i aksam almayi unutursak cok mu kötü ?

Kizlar birsey sormak istiyorum, sabah aksam alinan estrofem i aksam almayi unutursak cok mu kötü ?
Canım Dr a yada takip hemşirene sor istersen belki 2 tane almanı önerir kaçan doz için. Bundan sonrasına telefona her ilaç için saat belirleyip alarm kur haftalık olarak ben başından beri böyle alarm la garantiye alıyorum ne saati ne günü kaçıyor.

Canım Dr a yada takip hemşirene sor istersen belki 2 tane almanı önerir kaçan doz için. Bundan sonrasına telefona her ilaç için saat belirleyip alarm kur haftalık olarak ben başından beri böyle alarm la garantiye alıyorum ne saati ne günü kaçıyor.
tesekürler canim cevabin icin :) Bakalim arada unutanlar cikacakmi burda :) :)

benimde olmuştu 7-10 güne kdr uzamıştı

Canım benimde hiç bakılmadı. Burada herkes yazınca zazaya sormuştum o da menopozlu hastalarda gerek yok bakılmaz demişti. Düzenli adet olanlarda bakılıyormuş
Ben menopozluyum fakat doktorum her seferinde baktırıyor ve 1 'in altında olmalı diyorum don transferde 0.43 ile başladım progestoran a

Back
X