Benim cok oldu yaklasik 20 gun catlicam sanki carpinti gucsuzluk, anksiyete gibi... papatya cayi ictim simdi baska bisey iyi gelirmi bilmembenimde olmuştu 7-10 güne kdr uzamıştı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim cok oldu yaklasik 20 gun catlicam sanki carpinti gucsuzluk, anksiyete gibi... papatya cayi ictim simdi baska bisey iyi gelirmi bilmembenimde olmuştu 7-10 güne kdr uzamıştı
Isyerime geldim acilirim diye canim cikicak gibi oluyo.. tipik panik atak belirtisi sanirim onu tetikliyorAllahım yardımcın olsun, bi uğraş bulsan kendine biraz rahatlasan keşke![]()
Ben de menopozluyum ve 0.1 di tedaviye başladığımda. Progesteron kullandıktan 10 gün sonra 18 di.Ben menopozluyum fakat doktorum her seferinde baktırıyor ve 1 'in altında olmalı diyorum don transferde 0.43 ile başladım progestoran a
Bir dönem benim de başıma geldi. Hamileyim sanıp havalara uçmuştum hastaneye gittim gebelik yok adette yok. Doktor adet söktürücü verdi 8 gün sonra oldum ve bu olay ilk defa başıma gelmişti. Adetlerim düzenlidir 25 günde bir olurumArkadaslar bi yardimci olun nolur
Gectigimiz ayin 10 unda adet olmayi bekliyordum olmadim , bu arada tatil icin turkiyeye gitmistik, bekle bekle olmadi dr a gittim muayene etti ultrasonla ve tahlil yapti beta hcg ve ostrojen , ne hamileyim nede menepoz dedi ilac verdi adet gelsin diye , icmeye basladim bugun 5. Gun ama henuz olmadi bu esnada da tekrar yasadigim ulkeye geri geldim, hergunum kabus gibi , kendimi cok mutsuz, stresli gergin ve gucsuz hissediyorum , bunlar normalmi ? Eger menepoz degilse niye adet olmadim? Olmam sorun degil cok sıkıntı veriyor ayni seyi yasayan arkadaslar varsa yardimci olabilir mi?
Adet olsaydim ekimde transfer icin bakuye gidicektim oda kaldi !!!
İşte şimdi düşün nedendirHer seferinde de aynı tedavi uygulandı. Her seferinde de de 4aa 5. Gün embriyoları transfer edildi.
Hiç tedirgin olmaArkadaslar bi yardimci olun nolur
Gectigimiz ayin 10 unda adet olmayi bekliyordum olmadim , bu arada tatil icin turkiyeye gitmistik, bekle bekle olmadi dr a gittim muayene etti ultrasonla ve tahlil yapti beta hcg ve ostrojen , ne hamileyim nede menepoz dedi ilac verdi adet gelsin diye , icmeye basladim bugun 5. Gun ama henuz olmadi bu esnada da tekrar yasadigim ulkeye geri geldim, hergunum kabus gibi , kendimi cok mutsuz, stresli gergin ve gucsuz hissediyorum , bunlar normalmi ? Eger menepoz degilse niye adet olmadim? Olmam sorun degil cok sıkıntı veriyor ayni seyi yasayan arkadaslar varsa yardimci olabilir mi?
Adet olsaydim ekimde transfer icin bakuye gidicektim oda kaldi !!!
Tedavinin ilk günlerinde bir şey olmaz inşallahKizlar birsey sormak istiyorum, sabah aksam alinan estrofem i aksam almayi unutursak cok mu kötü ?
Tiroit hormonlarına baktırBenim cok oldu yaklasik 20 gun catlicam sanki carpinti gucsuzluk, anksiyete gibi... papatya cayi ictim simdi baska bisey iyi gelirmi bilmem
Neden Türkiye de doktora gidip kalınlığını ölçtürmediniz sık sık ölçtürüp ona göre gitmeniz gerkmez miydi???Tedavim iptal olundu...transferim yarindi amelyat olcam diye bide isten iki gunluk izin almstim neymks endometrium cok kalinlis 14mm pardonda onu kontrol etmek onlarin isiydi en son ayin 1i kontrolum olmustu simdiyse 9u yarinda transfer vardi hele ben gelmesem olrmu isden izin alamam demistim de tamam o zaman transfe rgunu bakariz demislerdi gebelk asisi icin gelmem gerektigini yardimcisi soyledi vallah yardimci doktordan daha ilgili hastalarla...
evetBabynumberone senin doğuş muydu
ben duzenlı adet goruyorum hıcbır zaman bakılmadıCanım benimde hiç bakılmadı. Burada herkes yazınca zazaya sormuştum o da menopozlu hastalarda gerek yok bakılmaz demişti. Düzenli adet olanlarda bakılıyormuş
Tedirginligim adet olamamam degil aslinda bana yaptigi etkiler!! Hic boyle hissetmemistim uzun zamandir panik atagim beni boyle zorlmamistiHiç tedirgin olma
Adet söktürücü ilacı bitince 5-10 gün içinde adet oluyorsun
Ah bu stres neler yapiyor insana bende umut etmistim hamileyim diye !!Bir dönem benim de başıma geldi. Hamileyim sanıp havalara uçmuştum hastaneye gittim gebelik yok adette yok. Doktor adet söktürücü verdi 8 gün sonra oldum ve bu olay ilk defa başıma gelmişti. Adetlerim düzenlidir 25 günde bir olurum
Estağfirullah abla sorabilirsin istediğini. Hayır kartotipe baktırmadık. Biz aslında histeroskopi ve laparoskopi bir de rutin testler dışında ekstra bir şey yaptırmadıkİşte şimdi düşün nedendir
Kariyotipine baktırdınmı?özür dilerim çok soru soruyorum bu üzgün zamanlarında
Ben artık son çare progesterona başladıktan 7 gün transfer istiyecem
Bugün doktorumlada konuştum ve bazen implantasyon penceresi 48 saat gecikiyor
Isyerime geldim acilirim diye canim cikicak gibi oluyo.. tipik panik atak belirtisi sanirim onu tetikliyor
Babycim progesterona bakmanın nedeni implantasyon penceresini kaçırmamakben duzenlı adet goruyorum hıcbır zaman bakılmadı
Karyotipe baktırEstağfirullah abla sorabilirsin istediğini. Hayır kartotipe baktırmadık. Biz aslında histeroskopi ve laparoskopi bir de rutin testler dışında ekstra bir şey yaptırmadık