moonrose78 çok teşekkürederim bu soru kafamıza çok takılmıştı çevremizdeki avukat tanıdıklarada soramıyoruz öğrendiğim iyi oldu :)

rabbim hiç bir kuluna şer yani kötü birşey vermezmiş herşeyde kötü diye bildiğimzde bile bir hayır olurmuş... belkide yavrularının doğum kaderlerine yazılan doğum tarihi haziran böyle bir engel çıktı :)

Sevgili anisha,
Bayramda 11 gün tattil var eşinle gitmen mümkün olabilir...

İlaç karıştırman bilinç altının oyunu olabilir.. Ne kadar söylenmemiş olsada sende fark etmemişsin. Korkularin belkide sana bir fırsat daha verdi.. Uçuş stresini ilk uçuş ta atlatip transferden sonra stressiz dönüş yolculuğu yapasin diye..

Gerçek eğilip bükülür herşey bilinçaltindaki kuvettli duygularin esiri unutma..
Birde bu gün felaket dediğin şey gelecekte firsat olabilir. Biraz metanet..

Birde ekimdebayramda bende gidecegim belki.. Senden merkezin telefonunu ve adresini rica ediyorum..
Sevgiyle kal

Bugidişi tüm sorularini sormkk ve tüm bilgilere ulaşmak için firsat olarak düşün

inşallah herşeyin hayırlısı olur. merkezin adı hospital Quıron Barcelona internet adresi de ; Inicio - Unidad Reproduccin Asistida Hospital Quirn Barcelona doktorumun adı Dr. Ramon Aurell Ballesteros 902 444 446 ulaşabilirisin . Bana bu doktoru belki duymuşsunuzdur amerikada kök hücre çalışmalarını yürüten kutluk oktay diye bir doktor var o önerdi ve yönlendirdi .

efsune slm.hepinizden çok özür dilerim. msjını şimdi görüyorum ve nasıl sevindim anlatamam bu grup gerçekten çok sağlam. bende aslında foruma birkaç kez geldim ama güncel sayfalarda tanıdık isimleri bulamadım o yüzden araya da giremedim. doğum öncesi iş ve özel telaşlarımla da sık ugrayamadım bende herkesi çok merak ediyorum. temmuz doğum yaptı mı, eczacımız tekrar denedi mi, sen ne alemdesin?mesela

önce ben kendimi anlatayım kısaca 12.04da oğlumu kucağıma aldım. anlatmaya gerek yok harika bişey. lohusalığım biraz sıkıntılı geçti. o yuzden kırklandıktan sonra şehirdışına annemlerin yazlığına kaçtım. şimdiye kadarda oradaydım. aslında orada toplandım. oglum sarılık olduk, gaz sancımız oldu, aç kaldı bilemedik mama kullandık, üfürümümüz çıktı (kalpte delik), gözyaşı kanalımız tıkalı vs... ama hepsi ufak tefek şeyler tabii. allah daha büyük dertler göstermesin. şimdi genel olarak iyiyiz. birbirimize alıştık. sıkıntılarımızı kontrol altına aldık devam ediyoruz.

sende genel olarak arkadaşlardan bilgi verirsen bende çok sevinirim. slmlar...

Arkadaslar suanda havaalanindayim yarım saat sonra İspanya'ya doğru yola çıkacağız. Bebeğimiz için ilk adımı atıyoruz .

On gündür foruma girmedim. Uzatmalı bir tatil yaptım. Birazda kendimi dinlemek istedim, duygularımı. 5. başarısızlıktan sonra devam edip etmeme konusunda yeniden düşünme fırsatım oldu.Başarısızlık nedenlerini niçinlerini ve bu bebeği isteyip istememe konusunu düşündüm. Efsune arkadaşın bilinç altı olayı. Acaba ben bilinçaltında bebek istemiyo olabilirmiyim diye. Ama bunun cevabını bulmak kolay değil sanırım. 5.başarısızlıktan sonra ( sonuncusu yumurta donasyonu) hemen yeni bir denemeyi ki 45 -46 yaşındayım düşündüğüme göre istiyor olmalıyım. Bütün korkularıma rağmen bebeğimiz olsun istiyorum... bunun içinde yeniden buradaki doktorumla görüşmeye başlayıp bir takım tetkikler yaptırmaya başlayacağım. İnşallah tanrım sesimizi duyar.

Bu arada ANISHA sana bol şans diliyorum. Kesinlikle yaptığın bu yanlışlık, senin ikinci gidişteki stresini azaltacak, kendini daha iyi hissedecek ve daha rahat olacaksın. Her işte bir hayır vardır dedikleri böyle bir şey sanırım. İnşallah senin için hayırlı bir süreç olur. Bol şans...

SELALE75 pozitif sonucun hayırlı olsun. Mutlu haberlerinle bizde sevindik. Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin.

Yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoş geldiniz. Umarım sizlerde sorularınıza cevap bulur, biraz rahatlar ve mutluluk haberlerinizi bizimle paylaşırsınız.

benim eltim de geçen hafta hit de yumurta donasyonu yaptırdı. 24 eylülde test günü... onun için sizden dua istiyorum. inşallah artık o da tüm isteyenler de anne olsun ... daha önce 4 kez kendi yumurtasıyla başarısız tüp bebek deneyimi olmuştu. ben donasyon yaptırınca o da benden destek alarak donasyon yaptırdı. hepinizden dua bekliyorum arkadaşlar.

moonrose sana birşey daha sorabilirmiyim sana doktor önermişti diimi savaş bey o doktora kaç gün önce gittin banaekim sonu gibi ara sana öle doktor söyleyim dedi konuştuğum zeliha hanım.şimdiden gitmek gerekirmi die düşündümde birdende

Ben de yeni Savas beyden pozitif sonuc alan anne adayi olarak tavsiye ederim ki ekimde ise islem simdiden onerdigi doktora gitmelisin.Onerdigi dr. benden bir suru test istedi.kan pihtilasmasi bu testlerde ortaya cikti.Su an bu nedenle kan sulandirici kullaniyorum. Bilmeseydim kullanamayacaktim. Ve 1 ay onceden rahim kalinligini kontrol etmeye baslamisti. Bunlar yaptirmak 2 aya yakin surec aldi.

Ayrica yarin kese gormeye randevu aldim. Ins guzel haberlerle sizlere donebilirim.

Canım Savaş Bey bana doktor önermedi.. benim zaten menopoz tedavisi için sürekli gittiğim bir doktor vardı. tüm tetkiklerim o doktor tarafından yapıldı. Sonuçta bu iş için tedavi en geç 2 ay öncesinden başlamalı... Mesela bende bakteri çıkmıştı 1 ay boyunca eşim de ben de antibiyotik tedavisi gördük.. herkesde farklı şeyler çıkabiliyor.

Arkadaslar herkese iyi akşamlar bu sabah İspanya'dan donduk . İnşallah 1 ay sonra tekrar ben transfer için gideceğim o zamana kadar bebeğimizi doktor amcasına emanet bıraktık almaya gideceğim :) bu arada hastaneyi ve doktorumuzu çok beğendik hastane çok büyük , doktorumuz bizimle bizzat ilgilendi . Donorumuzu kendi muayene etmiş tüm fiziksel testleri yapıldığı gibi kendisini psikologlada gorusturmus ve sanada oldukça benziyor dedi. Yani isteyen arkadaslara tavsiye ederim. Benden havaliler şimdilik bu kadar , ilaçlarımı da bu sefer oradan aldım bir yanlışlık olmasın diye .

Arkadaşlar bu güzel formu üye olmadan aylardır takip ediyorum,sizler bana umut oldunuz ben de sizlere umut olabilirim diye dün acilen üye oldum,45 yaşındayın 2 normal gebeliğim düşükle sonuçlandı,2 tüp bebek tedavim negatif sonuçlendı ve bugün hamileliğimin 5.haftasını yaşıyorum,inşallah allahım hepimize kucağımıza almayı nasip eder,kıbrıs girne dünya tüp bebek merkezinde berk beyi sizlere tavsiye etmek için girdim,berk beyi benim türkiyedeki tüp bebek merkezim önerdi,ben çok memnun kaldım diğerleriylede savaş beyle yüzyüze diğer merkezlerle ise telefonla görüştük en ilgili burayı buldum sonucunda pozitif olması çare arayanları yöneltmek açısından beni yazmaya itti,cuma günü yavrumu ultrasonla göreceğim inşallah:)

teşekkürler şelalecim bana konuştuğum kişi öle dedi bende merak ettiğim için burdan sormak istedim.inş.rabbim güzel haberlerle dönmeni nasip etsin güzel haberlerini beklioruz

rowinamıydı acabakarıştırdım galibaanladım cnm bende merak ettm kasımda gidicem ekimin sonunda ara dedi banada garip geldi az bi süre çünkü burdan sormak istedim o yüzden olmadı bende kendim iyi bir doktor bulup kendim gideyim şimdiden umarım sorun çımmazda kasımda bende mutlu haberlerle dönerim inş.tüm herkes öle döner

hayırlı olsun.. yumurta donasyonu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…