türk anayasasına göre çocuğu doğuran annedir. ve her türlü annelik hakkına sahiptir.. nüfus cüzdanında soyadı babasının soyadıysa ve onun kütüğüne bağlıysa çocuk kanuni olarak her türlü miras hakkına da sahiptir.
bugün hayatımın şokunu yaşadım , pazar akşamı biliyorsunuz ispanya ya gidiyorduk , hersey hazırdı ve benim bugun doktor kontrolüm vardı endometrium ölçümü için . Veee doktor demez mi yanlış ilaç kullanmışsın bu şekilde olmaz diye . ispanyadaki doktorun asistanı beni uyarmamış , benim şuanda progynova diye bir ilaç içmem gerekiyormuş ama ben sürekli içtiğim cyclo progynova ile karıştırmışım ve onu içmişim , iki ilaç birbirinden farklıymış meğerse ben nerden bilebilirim beni uyarması gerekiyordu ve donasyon işlemim ekim sonuna kaldı , nasıl yıkıldım anlatamam bavulum bile hazırdı ama pazar akşamı yine gidicez eşimden sperm alacaklar , yumurtayla dölleyip hazırlayacaklar sonrada ben gidip donasyon işlemi yapılacak . eşimin izni kalmıyor çünkü ve iznini bu haftaya göre ayarladı değiştirmeside mümkün değil mecburen bir dahakine onsuz gidicem(( bu ne kısmet yahu kaç saattir şok içindeyim ...
bende kendimi öyle avutuyorum , bunda da bir hayır vardır diye ama ciddi maddi zarara uğradık . uçak biletleri iptal oldu bunun için 50şer euro ceza ödedik , otel rezervasyondan para kesti . gitmeden zarara girdik . şimdi pazar akşamı gidip salı sabahı döneceğiz , eşm sperm verecek sonra ekim sonunda ben tekrar gideceğim . Allahımın bir bildiği vardır herhalde
Sevgili anisha,
Bayramda 11 gün tattil var eşinle gitmen mümkün olabilir...
İlaç karıştırman bilinç altının oyunu olabilir.. Ne kadar söylenmemiş olsada sende fark etmemişsin. Korkularin belkide sana bir fırsat daha verdi.. Uçuş stresini ilk uçuş ta atlatip transferden sonra stressiz dönüş yolculuğu yapasin diye..
Gerçek eğilip bükülür herşey bilinçaltindaki kuvettli duygularin esiri unutma..
Birde bu gün felaket dediğin şey gelecekte firsat olabilir. Biraz metanet..
Birde ekimdebayramda bende gidecegim belki.. Senden merkezin telefonunu ve adresini rica ediyorum..
Sevgiyle kal
Arkadaslar suanda havaalanindayim yarım saat sonra İspanya'ya doğru yola çıkacağız. Bebeğimiz için ilk adımı atıyoruz .
Arkadaslar suanda havaalanindayim yarım saat sonra İspanya'ya doğru yola çıkacağız. Bebeğimiz için ilk adımı atıyoruz .
moonrose sana birşey daha sorabilirmiyim sana doktor önermişti diimi savaş bey o doktora kaç gün önce gittin banaekim sonu gibi ara sana öle doktor söyleyim dedi konuştuğum zeliha hanım.şimdiden gitmek gerekirmi die düşündümde birdende
moonrose sana birşey daha sorabilirmiyim sana doktor önermişti diimi savaş bey o doktora kaç gün önce gittin banaekim sonu gibi ara sana öle doktor söyleyim dedi konuştuğum zeliha hanım.şimdiden gitmek gerekirmi die düşündümde birdende
Ben de yeni Savas beyden pozitif sonuc alan anne adayi olarak tavsiye ederim ki ekimde ise islem simdiden onerdigi doktora gitmelisin.Onerdigi dr. benden bir suru test istedi.kan pihtilasmasi bu testlerde ortaya cikti.Su an bu nedenle kan sulandirici kullaniyorum. Bilmeseydim kullanamayacaktim. Ve 1 ay onceden rahim kalinligini kontrol etmeye baslamisti. Bunlar yaptirmak 2 aya yakin surec aldi.
Ayrica yarin kese gormeye randevu aldim. Ins guzel haberlerle sizlere donebilirim.
Canım Savaş Bey bana doktor önermedi.. benim zaten menopoz tedavisi için sürekli gittiğim bir doktor vardı. tüm tetkiklerim o doktor tarafından yapıldı. Sonuçta bu iş için tedavi en geç 2 ay öncesinden başlamalı... Mesela bende bakteri çıkmıştı 1 ay boyunca eşim de ben de antibiyotik tedavisi gördük.. herkesde farklı şeyler çıkabiliyor.
Arkadaşlar bu güzel formu üye olmadan aylardır takip ediyorum,sizler bana umut oldunuz ben de sizlere umut olabilirim diye dün acilen üye oldum,45 yaşındayın 2 normal gebeliğim düşükle sonuçlandı,2 tüp bebek tedavim negatif sonuçlendı ve bugün hamileliğimin 5.haftasını yaşıyorum,inşallah allahım hepimize kucağımıza almayı nasip eder,kıbrıs girne dünya tüp bebek merkezinde berk beyi sizlere tavsiye etmek için girdim,berk beyi benim türkiyedeki tüp bebek merkezim önerdi,ben çok memnun kaldım diğerleriylede savaş beyle yüzyüze diğer merkezlerle ise telefonla görüştük en ilgili burayı buldum sonucunda pozitif olması çare arayanları yöneltmek açısından beni yazmaya itti,cuma günü yavrumu ultrasonla göreceğim inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?