rowinamıydı acabakarıştırdım galiba anladım cnm bende merak ettm kasımda gidicem ekimin sonunda ara dedi banada garip geldi az bi süre çünkü burdan sormak istedim o yüzden olmadı bende kendim iyi bir doktor bulup kendim gideyim şimdiden umarım sorun çımmazda kasımda bende mutlu haberlerle dönerim inş.tüm herkes öle döner
evet rowinaya doktor önermişti savaş bey... bana önermedi .. belki de şehirden dolayı .. ben istanbuldayım.. sen hangi şehirdesin? doktor tavsiye edebilirim ..
ben uşaktayım cnm orda çalışıorum ama aslen burdurdayım inş. bir kaç aya eş durumundan oraya gidicem söyledim oralarda doktor yok dedi antalya ısparta falan olur dedim antalyada var dedi ekimde ara dedi gene
Arkadaşlar bu güzel formu üye olmadan aylardır takip ediyorum,sizler bana umut oldunuz ben de sizlere umut olabilirim diye dün acilen üye oldum,45 yaşındayın 2 normal gebeliğim düşükle sonuçlandı,2 tüp bebek tedavim negatif sonuçlendı ve bugün hamileliğimin 5.haftasını yaşıyorum,inşallah allahım hepimize kucağımıza almayı nasip eder,kıbrıs girne dünya tüp bebek merkezinde berk beyi sizlere tavsiye etmek için girdim,berk beyi benim türkiyedeki tüp bebek merkezim önerdi,ben çok memnun kaldım diğerleriylede savaş beyle yüzyüze diğer merkezlerle ise telefonla görüştük en ilgili burayı buldum sonucunda pozitif olması çare arayanları yöneltmek açısından beni yazmaya itti,cuma günü yavrumu ultrasonla göreceğim inşallah:)
sen yine şimdiden iyi ve güvenilir bir doktor bul. sonrasında taşınacağın ilde başka bir doktor araştırırsın.. sırf bu yüzden gecikmeyin
hayırlı olsun.. yumurta donasyonu mu?
Berk Bey le bende gorusmustum. Cok ilgiliydi biliyorum. Sen Agustosun kacinda transfer oldun. ? Ben 25 Agustosta oldum. Bugun dr a gittim. 4 emb verilmisti. Dr bugun 1 tane kese gordu. Cok sukur ins saglikla devam eder. Kucagimiza aliriz ins. Oysa benim hcg degerim yuksek cikmisti.12 gun 587 cikmisti. 20 gun sonra gelmemi istedi. Sadece karindan goruntuleme yapti.
canım firdevs hanım kıbrısda doguş tüp bebekte doktor sen karar verirsen firdevs hanıma onunla telofonlaştınmı seni bulundugun yerde bir doktora yönlendirir bütün illerde anlaşmalı doktorları var ignelere başladınmı yumurta takibini ankaradaysan orda yaptırırsın çatlatma ignesi vurundunmu ertesigünü uçakla gideceksiniz havaalanında karşılanıyorsunuz otele götürüyorlar ertesi sabah yumurtaların toplanır 3 gün sonra trasver yapıyorlar valla bizim öyle oldu hiç zor degil önce insanın nasıl olucak filan diye gözünde büyüyor hiç öyle degil herşey çok basitti biz pazar gün gitmiştik cuma gün gecede döndük evimize kalınan otel çok rahat sabah akşam yemek var açık menü herşey güzeldi merkez doktorumuz da iyiydi nebileyim memnun kaldım ben eger parada önemliyse firdevs hanımla görüş derim çünkü başka merkezlerde igneler bize ait ilaç hariç 4000 ero 4,500 ero istediler firdevs hanım igne kendisinden 3.750 ye yaptı igneler sadece zaten 2.bin 3.bin tl ...valla piskolojimiz hamile olmadan önce daha bozuktuktu yıllardan beri bir tek sperm peşinden koştuk doktor doktor gezdik eşimin gereksiz yere amaliyatları her umutla başlanan tedaviler hüsranla sonuçlanması şuanda okadar farklıyızki eşim başkasının çocugu olarak düşünmüyor hergün bebişlerime iyi bak diye çıkıyor evden karnımı seviyor benimle beraber dogacakları günü iple çekiyor öyle düşünecek insan degil zaten kesinlikle zaten başkasının degiller eşimle benim valla aklıma bile gelmiyor kendiside aynı allahım bize bugünüde gösterdi deyip deyip seviyoruz karnımı kimseye söylenirmi eşimle aramızda öz annem dahi bilmiyor bilmeleride gerekmez zaten sizde söylemeyin ne gerek var bir kişi duydumu ondan ona gider sen kaç yaşındasın nekadarlık evlisin hee bu ikimizinde kararıydı ne ben onu zorladım ne o beni ikimizde çok istedik kendisi giderken tedaviye başlarken bendende hevesliydi halende aynı doktora kontrole giderken benden önce yola düşüyor napsın garibim varmı başka çare çocuksuzluk artık içimize işledi yaşayamadıklarımızı yaşıyoruz şuanda inşallah sag selamet kucagımızada almak nasip olur heveslerimiz kursagımızda kalmaz allah sanada versin..
efsune slm.hepinizden çok özür dilerim. msjını şimdi görüyorum ve nasıl sevindim anlatamam bu grup gerçekten çok sağlam. bende aslında foruma birkaç kez geldim ama güncel sayfalarda tanıdık isimleri bulamadım o yüzden araya da giremedim. doğum öncesi iş ve özel telaşlarımla da sık ugrayamadım bende herkesi çok merak ediyorum. temmuz doğum yaptı mı, eczacımız tekrar denedi mi, sen ne alemdesin?mesela
önce ben kendimi anlatayım kısaca 12.04da oğlumu kucağıma aldım. anlatmaya gerek yok harika bişey. lohusalığım biraz sıkıntılı geçti. o yuzden kırklandıktan sonra şehirdışına annemlerin yazlığına kaçtım. şimdiye kadarda oradaydım. aslında orada toplandım. oglum sarılık olduk, gaz sancımız oldu, aç kaldı bilemedikmama kullandık, üfürümümüz çıktı (kalpte delik), gözyaşı kanalımız tıkalı vs... ama hepsi ufak tefek şeyler tabii. allah daha büyük dertler göstermesin. şimdi genel olarak iyiyiz. birbirimize alıştık. sıkıntılarımızı kontrol altına aldık devam ediyoruz.
sende genel olarak arkadaşlardan bilgi verirsen bende çok sevinirim. slmlar...
geçen gün söylemiştim ya eltim de donasyon yaptırdı diye... bugün kanaması olmuş gitmiş test yaptırmış 11. gün değeri olarak 252 çıkmış... çok mutlu olduk.. dualarını esirgemeyen arkadaşlardan allah razı olsun. allah her kadını anne yapsın ..
arkadaşlar Firdevs hanımın methini çok duydum.kendisi Kıbrısta hangi merkezin doktoru?kendisiyle telefon ederek ön görüşme yapmak istiyorum.bilgi verir misiniz lütfen,onda tedavisini olanlar memnun musunuz?fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum
Uzun bir aradan sonra tüm arkadaşlarıma sevgiyle merhaba diyorum... Foruma yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz. Pozitif sonuç alan arkadaşlarımı kutluyorum, allah tamamına erdirsin. Negatif sonuç alanlar içinse ' henüz zamanı değildi,biraz sabır ' diyorum....
Forumu zaman zaman takip edebildim ama yazamadım. Hareketli bir yazdı;anneciğimin hastalığı ile uğraştık, en önemlisi şehir değiştirdim iş nedeniyle.... İstanbul sonrası izmire nasıl alışırım bilmiyorum. İlk düşündüğüm şey 'hangi doktoru bulsam' oldu :))
Yaaa arkadaşlar eski forum arkadaşlarını uzun süredir göremiyorum,süreçleri nedir bilemiyoruz paylaşım yok.Okuduğum kadarıyla aynı soruyu soran başka arkadaşlar da olmuş ama cevap yok... Bu eski arkadaşlar kim olduklarını biliyorlar... Nerdesiniiiiiiiiiz??? Arasıra ses edin yawwww!!! Bu arada forumun kurucusu Efsuneye ayrıca teşekkür etmek istiyorum, forumu hep takip edip öksüz bırakmadığı için....
Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum....
benim 31 ağustostu,6 yumurtada döllenme oldu ama 3 ünü transfer ettiler,hcg değerim 12,gün 66,14,gün 191 oldu kontrolümde yarın inşallah herşey yolundagider heyecandan öleceğim
ne güzel çok sevinçli bir haber.onda tam olarak sorun neydi?tüp bebek denemesi falan yaptırmış mıydı?birlikte büyütürdsünüz ne güzel.dilerim ki sağlıkla gelsin
ikinizin de bebeği.darısı başımıza.
ne güzel çok sevinçli bir haber.onda tam olarak sorun neydi?tüp bebek denemesi falan yaptırmış mıydı?birlikte büyütürdsünüz ne güzel.dilerim ki sağlıkla gelsin
ikinizin de bebeği.darısı başımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?