Kızlarrrrrr ben geldim
Uzunnn zamandır foruma girmiyorum. Malum gaz, yatak, oyuncak forumları derkeN. Darısı başınıza hepinizin . Şimid sıkı durunnnn .
Ayseviii- Aymoşşş veya Aymen haber yolladı. Hani yazmıştıya gözyaşları içinde ' o hastaneden birgün bebeklerimle çıkacağım' diye de bizi de gözyaşlarına boğmuştu. Delilier gibi uğraşmıştı da öce kendi yumileri ile sonra da en iyisiidr diye iki kez hit e gitmişti. Anımsarsanız ?? Her ne ise eskiler yakınen aımsar tüm transferleini naklen yayı anlatmış bütün bilgilerini bizle paylaşmıştı. Ayrıca forumun da eczacısı idi. Her neyse uzun lafın kısası DÜN O HASTANEDEN BEBEKLERİ İLE ÇIKTI. Evet yanlış duymadınız Aymoş anne oldu Hem de ikiz annesi.
En son Berk beye gitmişti ve kanaması olmuştu. Düşük yaptığıı düşünmüştü kanaması olmuşu ağrı ile beraber. Sonra forumdan ayrılmıştı. Ara ara katıldı sonra. Meğer o gün düşük yapmamış kese duruyormuş ancak süpriz yapmak istemiş sizşere Bir de bu düşük korkusu yüzüden de paylaşmamış Bana kızmasınlar daha önce paylaşmadığım için ama o korkuyu yenemedim diyor.Şu anda evde yeni çıktı Çok selam yollad sizlereeee
Kızlarrrrrr ben geldim
Uzunnn zamandır foruma girmiyorum. Malum gaz, yatak, oyuncak forumları derkeN. Darısı başınıza hepinizin . Şimid sıkı durunnnn .
Ayseviii- Aymoşşş veya Aymen haber yolladı. Hani yazmıştıya gözyaşları içinde ' o hastaneden birgün bebeklerimle çıkacağım' diye de bizi de gözyaşlarına boğmuştu. Delilier gibi uğraşmıştı da öce kendi yumileri ile sonra da en iyisiidr diye iki kez hit e gitmişti. Anımsarsanız ?? Her ne ise eskiler yakınen aımsar tüm transferleini naklen yayı anlatmış bütün bilgilerini bizle paylaşmıştı. Ayrıca forumun da eczacısı idi. Her neyse uzun lafın kısası DÜN O HASTANEDEN BEBEKLERİ İLE ÇIKTI. Evet yanlış duymadınız Aymoş anne oldu Hem de ikiz annesi.
En son Berk beye gitmişti ve kanaması olmuştu. Düşük yaptığıı düşünmüştü kanaması olmuşu ağrı ile beraber. Sonra forumdan ayrılmıştı. Ara ara katıldı sonra. Meğer o gün düşük yapmamış kese duruyormuş ancak süpriz yapmak istemiş sizşere Bir de bu düşük korkusu yüzüden de paylaşmamış Bana kızmasınlar daha önce paylaşmadığım için ama o korkuyu yenemedim diyor.Şu anda evde yeni çıktı Çok selam yollad sizlereeee
Kızlarrrrrr ben geldim
inşallah herşeyin hayırlısı olur. merkezin adı hospital Quıron Barcelona internet adresi de ; Inicio - Unidad Reproduccin Asistida Hospital Quirn Barcelona doktorumun adı Dr. Ramon Aurell Ballesteros 902 444 446 ulaşabilirisin . Bana bu doktoru belki duymuşsunuzdur amerikada kök hücre çalışmalarını yürüten kutluk oktay diye bir doktor var o önerdi ve yönlendirdi .
geçen gün söylemiştim ya eltim de donasyon yaptırdı diye... bugün kanaması olmuş gitmiş test yaptırmış 11. gün değeri olarak 252 çıkmış... çok mutlu olduk.. dualarını esirgemeyen arkadaşlardan allah razı olsun. allah her kadını anne yapsın ..
Merhaba kızlar
Bana kızdığınızı düşünüyorum ama hakkınız var...bu kadar zaman bu olayı sizden sakladığım icin ben olsam bende kızarım.ama beni tanıyanlar bilirler cok zor gunler gecirdim.en sonundabasardim ama cok zor oldu.size daha snra ayrintili yazarim.simdlik tebrik edenherkese cok tesekkur ederim.bebeklerimin birierkek digeri kiz.kizim cok kucuk dogdu.1600 gr o yuzden kuvozde oglumla beraber ciktik evimizdeyiz.hergun hastaneye gidip kkizimi gorecegim.biraz buyuynce bize verecekler.allah hepinize bu guzelduyguyu tattirsin....hepinizicin dua ettim.bu arada bebeklerimin ikisid babalarinin kopyasi:) aklniza hic donasyon oldugugelmiyor.merak eden cok oldugu icin soyledim.gozunuzu kapatin ve hemen deneyin derim....
Arkadaşlar bu güzel formu üye olmadan aylardır takip ediyorum,sizler bana umut oldunuz ben de sizlere umut olabilirim diye dün acilen üye oldum,45 yaşındayın 2 normal gebeliğim düşükle sonuçlandı,2 tüp bebek tedavim negatif sonuçlendı ve bugün hamileliğimin 5.haftasını yaşıyorum,inşallah allahım hepimize kucağımıza almayı nasip eder,kıbrıs girne dünya tüp bebek merkezinde berk beyi sizlere tavsiye etmek için girdim,berk beyi benim türkiyedeki tüp bebek merkezim önerdi,ben çok memnun kaldım diğerleriylede savaş beyle yüzyüze diğer merkezlerle ise telefonla görüştük en ilgili burayı buldum sonucunda pozitif olması çare arayanları yöneltmek açısından beni yazmaya itti,cuma günü yavrumu ultrasonla göreceğim inşallah:)
Senin yazını okuyunca içim umut doldu bende 42 yaşımdayım 3kez tüp bebek denedim olmadı yumurta donasyonu düşünüyoruz maddi olanaklar nedeniyle en erken 43-44 gibi deneyebilicez.benim adetlerim çok gecikiyor hormon tahlillerim menapozu gösteriyor
Sevgili lalita gerçekten umudunu kaybetme canım,ben menapoza girmedim ama benimde adetim son zamanlarda çok düzenli değildi,geçen sene 2 kere kendi yumurtalarımla denedim ikiside dışarıda döllendi ama yerleştirildiğinde tutmadı,adetimiz gelse bile aslında 40 ından sonra menapoza girmiş oluyormuşuz,donasyon tdv de zaten menapozlu olmak olmamak çok önemli değil,önceden hormon ilaçları veriyorlar ve adeti planlı olarak kendileri endometriumun kalınlığını kontrol ederek getirtiyorlar ilaçlarla herşey mümkün,endometriumun kalınlığı için de endişelenme onun dailacı var 1 ay önceden beri kullanıyorduk 12,haftaya kadarda kullanılacak,dr umun dediğine göre genç doğun-m yapan annelerle şu andaki riskimiz aynı.Maddi konu evet bir engel ama yola girince inan allah yardım ediyor yeterki karar ver ve başla,berk bey de tdv maliyeti 4000 euro peşin alıyorlar biz sadece1 gece konakladık donasyonun yapıldığı gün o da girnede güzel bir apart oteldi 120 tl de o tuttu yemek içmek ucuz zaten sadece uçak bileti hangi gün aldığına bağlı olarak pahalı olabiliyor ama yol toplamıda2 kişi 2 şer defa gidip geldik 1000 tl ye mal oldu.Canım iş yerimdeyim düşük düşük cümleler kurmuş olabilirim kusura bakma inşallah herşey gönlünüze göre olur
allah tamamına erdirsin, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah:)
arkadaşlar Firdevs hanımın methini çok duydum.kendisi Kıbrısta hangi merkezin doktoru?kendisiyle telefon ederek ön görüşme yapmak istiyorum.bilgi verir misiniz lütfen,onda tedavisini olanlar memnun musunuz?fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
firdevs hanımda papatya 40 yaptırdı.. ondan tüm detayları öğrenebilrisin. özelden mesaj at istersen..şimdi gülce bebek 5,5 aylık oldu...
yeni üye olduğum için özelden yazamıyorum.papatya 40 beni duyarsan sevinirim arkadaşım.
Günaydın kızlar,
Tüm pozitif haber alan arkadaşlarımı kutlarım.. Güzel haberler geldikçe insanın umudu artıyor...
Ve Aymen... Gerçekten büyük sürpriz oldu hepimiz için... Allah sana ve eşine ikizlerinizle beraber güzel huzurlu ve mutlu bir hayat nasip etsin... Minik kızında inşallah bir an evvel toparlanır ve evine döner... Zor günleri hep beraber atlatırsınız...
Efsunecim, ben Verda ya gitmiştim.. Firdevste, Verda da aynı merkezin doktorları... Firdevs Uğuz olarak netten aranırsa gerekli bilgiye ulaşılır sanıyorum. Ama Papatyadan edindiğim bilgilere göre sıcak kanlı, anlayışlı bir dr imiş... Mail yolu ile değilde telefonda iletişim kurulurursa daha samimi davranıyormuş:) Daha geniş bilgiyi fırsatı olduğunda papatya verir umarım...
Görüşmek üzere...
Merhaba kızlar
Bana kızdığınızı düşünüyorum ama hakkınız var...bu kadar zaman bu olayı sizden sakladığım icin ben olsam bende kızarım.ama beni tanıyanlar bilirler cok zor gunler gecirdim.en sonundabasardim ama cok zor oldu.size daha snra ayrintili yazarim.simdlik tebrik edenherkese cok tesekkur ederim.bebeklerimin birierkek digeri kiz.kizim cok kucuk dogdu.1600 gr o yuzden kuvozde oglumla beraber ciktik evimizdeyiz.hergun hastaneye gidip kkizimi gorecegim.biraz buyuynce bize verecekler.allah hepinize bu guzelduyguyu tattirsin....hepinizicin dua ettim.bu arada bebeklerimin ikisid babalarinin kopyasi:) aklniza hic donasyon oldugugelmiyor.merak eden cok oldugu icin soyledim.gozunuzu kapatin ve hemen deneyin derim....
Anisha merhaba,
Her şey gönlünüze göre olsun inşallah. Sizden öğrenmek istediğim İspanya'da gittiğiniz hastanede donör ile ilgili ne kadar bilgi paylaşıyorlar. Bazı Amerikan dizilerinde donörün resmiyle birlikte seçiyor alıcı. Bildiğim kadarıyla Kıbrıs'ta böyle bir uygulama yok. Nasıl bir donörden yumurta aldığınızı görmüyorsunuz. İspanya'daki uygulama, hastanedeki size yaklaşım tarzı hakkında bilgi verebilir misiniz? Bu işlemlerde en önemli sorun güven bence. Okuduklarım bana hiç güven vermiyor. Daha önce bu konularda bilgi paylaştıysanız ve ben görmediysem şimdiden kusura bakmayın.
Güzel günler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?