Pozitif düşün aklına negatif düşünce geldikçe dua et bunu ben de yapabilsem iyi olcak bu arada ben henuz bir tedavinin bile sonunu görmedim.
Inşallah se
Pozitif düşün aklına negatif düşünce geldikçe dua et bunu ben de yapabilsem iyi olcak bu arada ben henuz bir tedavinin bile sonunu görmedim.
aynen canim kafamı negatiften arındırmaya çalışıyorum ınsallah en kısa zamanda sende tedavi olur bebeğini kucağın a alırsın ınsallah

Bu ilaçları ne için içiyorsunuz.Transfer öncesi hazırlık mı? Ben de ocak sonu düşünüyorum şimdiden başlamalı mıyım?
Canım bu gıda takviyeleri ben içiyorum
Bunları içmenize gerek yok
Benim rahim sorunlu her şeyde çare arıyorum

Zazacimmm,
Uzunnn suredir foruma girmemistim. Girip de senin bu güzel gelusmelerini okuyunca ne sevindim. Bu sefer olacak kuzum Artık senin anne olma sırandır. Sana tüm pozitif enerjilerimi yolluyorum.
Çok çok çok teşekkür ederim
Benim değerli can arkadaşlarım

Arkadaslarim birimiz prp yaptirmisti isim olarak hatirlayamadim prp yapip donasyon deneyecekti gorurse mesajimi yazabilir mii
Birde kist varken donasyon yada prp yapilmiyor mu gecen kontrole gittiğimde doktorum sagda solda ufak iki tane kistin var dedi ben 26 yasindayim hic tup bebek vs denemedim prp kok hucre biseyler deneyelim hemen donasyona gitme dedi doktorum simdi ilk defa (4.5 yildir ) erken menepozdayim karindan igne verdi takviye ilaclar verdi birde 4 hafta haftada 1 olacak sekilde serum bunlari deneyenler varmi

Doktorun kim

Meraba cekte hangi merkezdeydiniz? İlk denemeniz ne kadara mal oldu?
Merhaba,
Repromedaya gittim. Embryomuz orada. İkinci denemeyi de orada yapacagız. Benim onceki mesajlarıma bakarsanız cok detaylı bir kac Cek deki merkezi kıyaslamıstım. Kendi gorusume gore tabi :) Yardımcı olacaktır. Asagı yukarı Kıbrısla aynı fiyatlar. 4750 € idi. Orada ne kadar harcadınız diye sormayın nu hesaplamalarıma eklemedim.

Vallah artık bu cd 56 güvenilir bir test olmadı
Niye öyle düşünüyorsun Zazam? Benim cd56 ya kanda bakılmıştı iyi çıkmıştı ama transferden hemen bir kaç saat sonar 39 a kadar çıkan ateşim çıktı. Özellikle yabancı makaleleri okudukça hep katil hücreleri işaret ediyorlar. Üstelik benim geride bir otoümmin hastalığım var. O yüzden bu katil hücre olayı çok kafamı karıştırıyor. Ben de cd56 ya rahimden baktırtmak istiyorum. Bir de bu sefer transfere gitmeden doktorlarla katil hücrelerin tedavisi için kullanılan immünoglobilin serum takviyesini konusacagım. Kendi hastalıgımın tedavisinde kullanmıstım. Bakalım neler olacak.

Az degilmi embriolar normalde en az 12-15 civari olmasi gerekiyor donasyonda. Donor gencmiydi?
Embriyoların 12-15 tane olması da bana cok geldi :) Sizin bahsettiğiniz yumurtalar olmasın. :) Toplanan yumurtaların hepsi döllenmiyor, döllenemiyor. %60/70 döllenme oranı normal diye okumuştum ben yabancı saglık bültenlerinde.

tesekkurler. avrupa birliği güvencesindesiniz eminim içiniz çok daha rahattır. Umarım en kısa en hayırlı zamanda mutlu son

Benim donorden toplam 10 embrio oldu 23 tane yumurta toplanmisti. Ama diger hasalarin 15 civari embriosu olan vardi evet. Sanirim donorun yasi ve sperm kalitesi ile ilgili bir durum

Kızlar hiç uyuyamadım çok moralim bozuk benim karnındaki şişkinlik geçmiş sabah bir kalktım 6 da karnım yumuşacık ben anlayamadım şişkinlik yokk oldu.hergün dua ediyorum ınsallah sizler anne olursunuz rabbim sözlerin kucağını boş bırakmasın.

Canım sen niye kendini bukadar çok dinliyorsun ki biraz rahat ol karnındaki şişlik gazdır yediklerindendir sonuca bağlama. Bu aşamada zaten bir şişlik olmaz.belirti arama kendinde herkesin farklı olur. Kafana bu kadar çok takarsan İnan sonucu düşünce gücüyle etkilersin gidişine bırak herşeyi. Herşeyin hayırlısı olacağına tutunduğuna İnan aklına da olumsuz hiç bir düşünce getirme. İnşallah tutunacak ve güzel sonuç alacaksın. Ama öncelikle senin rahat olman gerekiyor

Çok teşekkür ederim inşallah herşey güzel olur.

Canım çok teşekkür ederim haklisin kafamdan negatif düşünceleri atmam gerek.bazen hiç aklıma bile gelmiyo bazen aklımda sorular oluşuyor biraz iyi oldum çok şükür hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu sabah sosyal medyada gezinirken bir söz çok hoşuma gitti sizinlede paylaşmak istedim

Bir adım daha atamayacak kadar yorulduğumu düşündüğümde Hume’un şu sözü aklıma gelir: ”Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?”

Pes etmeyi düşündüğümüzde bu söz aklımıza gelsin

Süpermiş

Kızlar hidrosalpenks ameliyatı ve ofis histereskopi için bir doktor forumda çok begeniliyordu. Daha önce ismini almak için ekran kopyası almıştım ama simdi bulamiyorum Bulent Tiras miydi acaba?? Hidrosalpenks ameliyati olanlar yorum yapabilir mi? Zazacim sen de bilirsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…