- 8 Ağustos 2017
- 540
- 1.236
- 63
Dualarım seninle.insallah bizlerde o günleri görürüz.
Sonu hayırlı olur ınss canım herkesin ki o kdr değişken ki inan yarin aksam nasil olcak bilmiyorum benim de 8. Gun testi tekrarlayıp murat beye hbr vericem protestan iğneden ne sağa ne sola yatamıyorum hafif kanama bi yandan, ınss çifter çifter gelir bebislerimiz sagliklaEvet canim sabah yaptim ilk idrar deildi çünkü 50 defa lavaboya kalkıyorum.8.gün bugün transferin
Inşallah Canım benim bebislerimiz gelir.bana demişlerdi idrarda çıkmaz demişti maral hemsire bana.protestan iğne sorunu aynen bendede var bende maalesef yatamıyorum acısından gece sık sık uyanıyorum.senin icinde bu zorlu yolda ilerleyen herkese dua ediyorum.insallah herşey hayırlı olur rabbim evlatlarımızı kucağınıza almayı nasip etsinSonu hayırlı olur ınss canım herkesin ki o kdr değişken ki inan yarin aksam nasil olcak bilmiyorum benim de 8. Gun testi tekrarlayıp murat beye hbr vericem protestan iğneden ne sağa ne sola yatamıyorum hafif kanama bi yandan, ınss çifter çifter gelir bebislerimiz saglikla
Amiinnn canımInşallah Canım benim bebislerimiz gelir.bana demişlerdi idrarda çıkmaz demişti maral hemsire bana.protestan iğne sorunu aynen bendede var bende maalesef yatamıyorum acısından gece sık sık uyanıyorum.senin icinde bu zorlu yolda ilerleyen herkese dua ediyorum.insallah herşey hayırlı olur rabbim evlatlarımızı kucağınıza almayı nasip etsin
Hayırlısı olsun güzel haberlerin gelir inşallh hangi merkezde yapacaksınız acaba bilgi alabilir miyim?Hayırlı uğurla gelsinler inşallah sımsıkı tutunsunlar bizede güzel haberler ver
çok geçmiş olsun.ailenizde önemli ama transfere gitmenizde sizin gerçekten hakkınız.inşallah anne baban çabuk toparlanır ve hamile haberinle çok mutlu olursun.transferden önceki bir iki sigara önemli değil transferden sonra içmeyeceğine eminim sevgilerSelam arkadaşlar cumartesi gğmü gidiyorum Allah in izni ile o kadar karıştı ki herşey babam inme geçirdi şimdi hastanede şükür iyi ama son tarafında bir kaybı var annem anjio oldu herşey üst üste geldi sigarayı bırakmıştım ama içtim birkaç gündür stresten bu kez inşallah güzel haberler vereceğim işlem öncesinde bende iki yumurta olmuş ama yine kistleşmiş umudumu kaybettim kendi uımurtamdan hemde yaşım itibariyle de risk çok fazla sağlıklı olmasını dilediğim için de doğrusunun bu olduğuna inanıyorum doktor kistleşmiş dedi ve onları çekti. Dualarinızı esirgemeyin benden bilmiyorum ama hepinizi de çok seviyorum bu arada rapor için sordum ama bişi demediniz kıbrısta halledeceğim 500 lira falan tutuyormuş burada bulamadım rapor alacak bir yer neyse fırsat bulursam tekrar yazarım herkese mutlu umutlu ve dileklerinin kabul olduğu günler diliyorum sevgiler
Rabbim hepimizin duasını kabul etsin inşallah hayırlı kandillerKandil günü hepimiz için dua edeceğim siz de hepimiz için dua edin
ŞahaneBu sabah sosyal medyada gezinirken bir söz çok hoşuma gitti sizinlede paylaşmak istedim
Bir adım daha atamayacak kadar yorulduğumu düşündüğümde Hume’un şu sözü aklıma gelir: ”Eğer burada durup daha ileri gitmeyeceksek, niçin bu noktaya kadar geldik?”
Pes etmeyi düşündüğümüzde bu söz aklımıza gelsin
İnşallah arkadaşında bu güzel sonucu paylaşırBu arada @Tradiaos aynı gün transfer olmuşuz ben 6.gün erken gebelik testi yaptım silik 2. Çizgi cikti, 7.gün sabah tekrarladım yine cıktı ama akşam üstü lekelenme olunca kan tahlili yaptirdim 73 küsür çıktı inss seninde pozitif çıkar ve ikimizde bu yolda saglikla ilerleyim evlatlarimiza kavuşuruz, tabi isteyen herkese rabbim nasip eder ınss
Günaydın şimdi uçağa gidiyoruz doğuş ta yaptırıyoruz biz herkese teşekkür ederimHayırlısı olsun güzel haberlerin gelir inşallh hangi merkezde yapacaksınız acaba bilgi alabilir miyim?
Hayırlı uğurlu olsun Allah emeklerini boş çıkarmasın pozitif haberle yüzünü güldürsün inşallah alda gel bebeklerini hayırlısıylaGünaydın şimdi uçağa gidiyoruz doğuş ta yaptırıyoruz biz herkese teşekkür ederim
Dualarım seninle arkadaşım herşey istediğin gibi olur inşallahZazacım seninde binlerce sayfada yazılarını okudum rabbim inşallah senin de emeklerinin karşılığını verirBugün 8 gün ama kahverengi lekelenmem bu gün çok oldu eski kimyasal Lara'da da böyle kayıplar yaşadığım için umudum kırıldı, yatın akşam tekrar kan vericem çok korkuyla bekliyorum yarını ama hayırlısı olsun ne diyim dua etmekten başka çarem yok
Amin inşallahİnşallah hepimiz dualarımızla evlatlarımıza kavuşacağız sevgiler
Inss canım çoook sağol, bu arada sen test için gününü 12 kasimi bekliyosun sanirimDualarım seninle arkadaşım herşey istediğin gibi olur inşallah
Evet canim 12 kasım test günüm hiç belirtim yok maalesef benim inan gunleri geciremiyorum.Inss canım çoook sağol, bu arada sen test için gününü 12 kasimi bekliyosun sanirim
Benim çok belirdim vardı pozitif i gördüm de noldu canım bir sürü lekeleme fln, hiç belli olmaz ınss evlatların sana sarılmıştır ve anneleri belirtilerden yorulmasın diye güzel güzel buyuyolardir, 12 kasım da bayramın olurEvet canim 12 kasım test günüm hiç belirtim yok maalesef benim inan gunleri geciremiyorum.
Inşallah Canım benim ınsallah kurban olduğum allahım en iyisini biliyordur.Benim çok belirdim vardı pozitif i gördüm de noldu canım bir sürü lekeleme fln, hiç belli olmaz ınss evlatların sana sarılmıştır ve anneleri belirtilerden yorulmasın diye güzel güzel buyuyolardir, 12 kasım da bayramın olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?