Dualarım seninle.insallah bizlerde o günleri görürüz.
Evet canim sabah yaptim ilk idrar deildi çünkü 50 defa lavaboya kalkıyorum.8.gün bugün transferin
Sonu hayırlı olur ınss canım herkesin ki o kdr değişken ki inan yarin aksam nasil olcak bilmiyorum benim de 8. Gun testi tekrarlayıp murat beye hbr vericem protestan iğneden ne sağa ne sola yatamıyorum hafif kanama bi yandan, ınss çifter çifter gelir bebislerimiz saglikla

Inşallah Canım benim bebislerimiz gelir.bana demişlerdi idrarda çıkmaz demişti maral hemsire bana.protestan iğne sorunu aynen bendede var bende maalesef yatamıyorum acısından gece sık sık uyanıyorum.senin icinde bu zorlu yolda ilerleyen herkese dua ediyorum.insallah herşey hayırlı olur rabbim evlatlarımızı kucağınıza almayı nasip etsin

Amiinnn canım

çok geçmiş olsun.ailenizde önemli ama transfere gitmenizde sizin gerçekten hakkınız.inşallah anne baban çabuk toparlanır ve hamile haberinle çok mutlu olursun.transferden önceki bir iki sigara önemli değil transferden sonra içmeyeceğine eminim sevgiler

Şahane:)

Pes ettiğim zamanlar çok oldu benim çocuğum olsun diye başlayalı 8 sene geçmiş o sekiz senede geçirdigim ameliyatlar hayalkirikliklari yanlış doktor seçimleri harcanan paralar herşey yerine geliyorda yaşadığın hayalkırıklığı unutulmuyor.bu uğurda savaşan bütün güçlü kadınların kandili mübarek olsun rabbim hepimizin yüzünü güldürsün ınsallah.

İnşallah arkadaşında bu güzel sonucu paylaşır
Seninde gözün aydın olsun
Genelde ikiz gebelikte oluyor bu ara kanamalar

Zazacım seninde binlerce sayfada yazılarını okudum rabbim inşallah senin de emeklerinin karşılığını verir Bugün 8 gün ama kahverengi lekelenmem bu gün çok oldu eski kimyasal Lara'da da böyle kayıplar yaşadığım için umudum kırıldı, yatın akşam tekrar kan vericem çok korkuyla bekliyorum yarını ama hayırlısı olsun ne diyim dua etmekten başka çarem yok

Dualarım seninle arkadaşım herşey istediğin gibi olur inşallah

Evet canim 12 kasım test günüm hiç belirtim yok maalesef benim inan gunleri geciremiyorum.
Benim çok belirdim vardı pozitif i gördüm de noldu canım bir sürü lekeleme fln, hiç belli olmaz ınss evlatların sana sarılmıştır ve anneleri belirtilerden yorulmasın diye güzel güzel buyuyolardir, 12 kasım da bayramın olur

Inşallah Canım benim ınsallah kurban olduğum allahım en iyisini biliyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…