Birşey sorabilirmiyim sizede transfer sonrasi yiyecek kısıtlaması oldumu bana çay kahve asitli içecekler katı yiyecekler çikolata poğaça baklagiller yeme dedi murat bey ben çorba ve salatadan başka bisey yemiyorumda ki ben deli gibi yemek yiyen bir insandım kibrista k2 gün kaldik inan otelde salata ve şu dışında bisey yemiyorum.

İnşallah Zaza çok sevindim İnan ne zaman olacak transfer belli mi ben hepsini okumadan yazmıştım Cumartesi Dr ben gidiyorum eşim gitti bugün sperm verdi bu kez kimseye söylemedik 2500 e artı bilet ödeme yapacağız bu kez

Bişey sorabilir miyim? Ben hiç transfer olmadım ama niye sadece salata çorba? Senin protein alman gerek miyo mu et balık yumurta gibi?? Ananas nar suyu havuç bunları zaten öneriyolar.

Zaza74 cok cok sevindim hayirlisiyla guzel sonuclarinida duyalim burdaki herkesin duasi yeter sizee insallah rabbim dualarımizi duysunn ve isteyen hakeden bu yolda ugrasan emek veren bütün kadinlari anne olsunn
Amiiiin canım kardeşim

Ya Zaza rahim 14 geçerse ne olur bir de ben 45 yaş geçtiğim için kardiyoloji ve dahiliye den rapor istediler nereden alacağım oradan alırsam 500 lira dediler
14 mm üstü transfer yapılmaz
Buda çok kalın sayılıyor

Benim transfer her halde adet olduktan sonra olur
Histeroskopi sonrası adet ol dedi doktorum sonra hsg çekelim ama inan bıktım bu aletlerden

Evet güzel haberler gelmeye başladı Allah'ın izniyle olacak bu sefer hakkında hayırlısı olsun zaza abla emeğinin karşılığını al bu sefer inşallah

Sadece karbonhidratlardan uzak dur, çay bitki çayları içme, bol su tüket dediler başka bir şey demediler. Kıbrısta kaç gün kaldınız anlamadım orayı

arkadaşlar bacaklarda ödem için bir bilgi duygunuz varmı 3 Dr gezdim doppler yapıldı tansiyon iyi el yüz şiş değil 24 saatlik idrarda protein bakıldı 292 çıktı. Karaciğer tahlili iyi ama bacaklar yanık acısı gibi şiş yürütmüyor 34 gün doğuma kaldı Dr ödem var dikiş tutmaz acil bir durumda diyor. Şu ödemi sökecek birşey yok mu yiyecek içecek vs. Bebeğimin durumu iyi suyu gelişmesi hareketli 1 hafta da önde gidiyor.

Potasyumlu bir şeyler lazım sanırım muz adaçayı maydanoz yeşil çay falan ödem attırır ama hamilelikte bilemiyorum içebilir misin doktorunun buna çözüm bulması gerekmiyor mu normalde

Potasyumlu bir şeyler lazım sanırım muz adaçayı maydanoz yeşil çay falan ödem attırır ama hamilelikte bilemiyorum içebilir misin doktorunun buna çözüm bulması gerekmiyor mu normalde
AYnen canım ama Yeşil çay gebelikte olmuyor. Süt çok iyi gelirdi onuda diyetisyen vermiyor gebelik şekeri var diye önermedi ama şekerde istenen altında gidiyor kilomda gebelik boyu 7.5 kilo aldım 2.5 kilosu bebiş zaten sadece magnezyum içiyorum

Sadece karbonhidratlardan uzak dur, çay bitki çayları içme, bol su tüket dediler başka bir şey demediler. Kıbrısta kaç gün kaldınız anlamadım orayı
Biz kibrista 2 gün konakladık. Çok yorgundum ben 2 gün dinlendim.

Canım yeşilçay vs gebeliğin ilk aylarında olmuyor diye biliyorum ama riske atma tabi yine sen zararı dokunur falan bilemeyiz. Yani dikiş tutmaz demek tıbbi bir sorun tıbbi çözüm bulsunlar o zaman değil mi git ödemini at gel denmesi ilginç geldi bana zaten hamilesin her şeyi yeyip içemiyorsun senin bulacağın her yöntem yeşilçay vs gibi olacak yapsan dert yapmasan dert

3 doktor 3ü de yat ayağını dik diyor bu devirde bumu çaresi bugün kontrol var bakalım ne diyecek

Çok sağol meliscim
İlaç kullanmıyorum sadece takviye
Rahim histeroskopi yapılırken doktor gayet iyi dedi
Gıda takviyede 1,5 aydır celloxy oksigen damla içiyorum
Birde curcumax zerdeçal
Cnm bunlar neye iyi geliyor birde bunlarda solgarinmi bende solgarin omega 3 ve yine solgarin ginkoblibal kullanıyorum bende hala ukraynayi araştırıyorum birde 6 adet donmuşum var bende çok kararsızım

Cnm benim ovitrelle yumurta catlatma iğnesi değilmi gerçekten çok merak ettim tedavi şeklini lütfen ne olur bilgilendir bizi

Doktoruna sor izin verirse ananasın orta göbeyi(bromelayn içerir)
Mısır püskülü,kiraz sapı

Cnm bunlar neye iyi geliyor birde bunlarda solgarinmi bende solgarin omega 3 ve yine solgarin ginkoblibal kullanıyorum bende hala ukraynayi araştırıyorum birde 6 adet donmuşum var bende çok kararsızım
Melis 1,5 ay oldu celloxy oksigen içiyorum doktor histeroskopi yaparken dedi rahmin iyi kalınlaşmıştı pamuk gibiydi endometriyum
Onu düşün
Curcumaxı daha çok enflamasyon gidermek için içiyorum histeroskopi sonrası
Birde her şeye faydası var zerdeçalın

Cnm benim ovitrelle yumurta catlatma iğnesi değilmi gerçekten çok merak ettim tedavi şeklini lütfen ne olur bilgilendir bizi
Evet yumurta çatlatma iğnesi
Bir doğayı takip edelim
Kadın yumurtamadan bir gün önce vicudta lh hormonu yükselir ve 1,5 gün sonra ovulyasyon yaşanır ve sonra progesteron artmaya başlat
Ovitrele iğnede lh hormonunu artırır ardından progesteron artar
Doğayı takip için yapıyorlar

Cnm benim endometrium içinmi biliyorsun bendede o sorun çelloxy oksigen eğer rahime iyi geliyorsa bende kullanmak isterim cnm zerdeçal toz olarakmi yoksa kapsülmü çok soru sordum kusura bakma birde bu arada rahimin iyi olmasına gerçekten çok sevindim:) hayırlı olsun canı yürekten diliyorum olsun artık gerçekten çok zorlu bir yol yolumuz kolaylassin diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…