Peki test yaptinmi?Inan hiç belirtim yok ne kaşık ağrısı ne başka bisey benim göğüslerim bile sis ve hassas deil sönük. ilaçlardan dolayı karnım sis sadece midem yaniyo sorun sadece o.benimde aynı hiç belirti yok
Ben güzel olucağını inanıyorumZazacım seninde binlerce sayfada yazılarını okudum rabbim inşallah senin de emeklerinin karşılığını verirBugün 8 gün ama kahverengi lekelenmem bu gün çok oldu eski kimyasal Lara'da da böyle kayıplar yaşadığım için umudum kırıldı, yatın akşam tekrar kan vericem çok korkuyla bekliyorum yarını ama hayırlısı olsun ne diyim dua etmekten başka çarem yok
İçini ferah tut her şey güzel gidiyor maşallahKızlar 7.gün 73.84 dü az önce tekrarladım 9.gun 142.63 kılı kılına artmış ama şu kahverengi lekeler korkutoyor beni 2 gün snr yine tekrarliycam allahım ne zormuş beklemek
Hayal seni çok merak ediyorumHayırlısı olsun arkadaşım gönlünü ferah tut inşallah sağlıkla gebeliğin devam eder ve sağlıkla alırsın bebişini kucağına
Göbek iğnelerini çok dert etmiyorum da progestan iğneleri canımdan bezdirmişti kalçam şişti kaşındı günlerce ağrıdı morardı. İlaç yağlı olduğu için normal dediler morluklar için merhem kullanmıştım alkolle kompres yap falan demişti hemşire ama çok da işe yaramıyor.Bu ilaçlardan sizede gına geldimi haplar neyse de pregostan iğnesi ve göbek iğneleri işkence gibi.acidan yatamıyorum ama napalim bebislerimiz için katlanıyoruz herşeye.
Canım zazam içine mi doğdu gündüz test aldım ama yapmaya cesaret edemedim eşimi bekledim iyi veya kötü ne olacaksa sonucu beraber görelim istedim. 15-20 dk önce yaptım testi Allah’ıma şükürler olsun ki çift çizgiHayal seni çok merak ediyorum
İnşallah güzel sonucunu paylaş bizimle
İnan bende onlara tutunuyorum şuan rabbim içi yanan kimsenin kucağını boş bırakmasınİçini ferah tut her şey güzel gidiyor maşallah
Tutunuyorlar yavruların sana
Canım zazam içine mi doğdu gündüz test aldım ama yapmaya cesaret edemedim eşimi bekledim iyi veya kötü ne olacaksa sonucu beraber görelim istedim. 15-20 dk önce yaptım testi Allah’ıma şükürler olsun ki çift çizgi
Bu arada bugün 10. Günü
Ahh o Protestan iğne artık hemşirelerin bile derdi oldu beni gören kaçıyoBu ilaçlardan sizede gına geldimi haplar neyse de pregostan iğnesi ve göbek iğneleri işkence gibi.acidan yatamıyorum ama napalim bebislerimiz için katlanıyoruz herşeye.
Ben vaginal jel de kullanıyorum progestan iğne de iğne 3 gün ara ile toplam 5 tane . Ama benim hiç acımıyor. Önceki hamileliğimde proluton iğne oluyordum o berbat bişeydi.Ahh o Protestan iğne artık hemşirelerin bile derdi oldu beni gören kaçıyoYatarken zor, yaptırırken zor yapacak yer bulamıyorlar ama ben murat beye sordurdum değerler yükselsin sorun olmazsa bi tahlil yaptırıp vajinal jele geçeriz dedi
Ara olması çok iyi canım inşş bizde de öyle olur çünkü gerçekten içleri okdr dolu ve şiş ki iğneyi batıracak yer bulamıyorlar ama yolun sonu hayır sa herşeye değerBen vaginal jel de kullanıyorum progestan iğne de iğne 3 gün ara ile toplam 5 tane . Ama benim hiç acımıyor. Önceki hamileliğimde proluton iğne oluyordum o berbat bişeydi.
Allaha çok şükürCanım zazam içine mi doğdu gündüz test aldım ama yapmaya cesaret edemedim eşimi bekledim iyi veya kötü ne olacaksa sonucu beraber görelim istedim. 15-20 dk önce yaptım testi Allah’ıma şükürler olsun ki çift çizgi
Bu arada bugün 10. Günü
Aynı dert bendede var kolonya ile ov dediler yaptim dediklerini ama geçmedi bende bezeler oluştu hemşirenin tek söylediği şey geçer geçerGöbek iğnelerini çok dert etmiyorum da progestan iğneleri canımdan bezdirmişti kalçam şişti kaşındı günlerce ağrıdı morardı. İlaç yağlı olduğu için normal dediler morluklar için merhem kullanmıştım alkolle kompres yap falan demişti hemşire ama çok da işe yaramıyor.
Sin zamanlara doğru ölecek zannettim merkezde yatırmıştım geçenlerde ordaki hemşirelerin eli ağırmış valla vurdukları yerlerde hala bezeler var bana kibrista hatıra kaldiAhh o Protestan iğne artık hemşirelerin bile derdi oldu beni gören kaçıyoYatarken zor, yaptırırken zor yapacak yer bulamıyorlar ama ben murat beye sordurdum değerler yükselsin sorun olmazsa bi tahlil yaptırıp vajinal jele geçeriz dedi
Amin Zazacım inşallahAllaha çok şükür
Allahım bu defa kucağına alıp doya doya sevip büyütmeyi nasip etsin inşallah
Cnm benimde çok oldu. Tranferden sonra Mide yanmalarim bende maden suyu icerek rahatladim bir dene ıstersenIyi akşamlar kardeşlerim benimle aynı yolda yürüyen arkadaşlarım ben size bir şey danışmak istedim transferden sonra hicbir belirtim yok sanırım herkesde farklı oluyor ben maalesef 9 gündür çok halsizim. Sanırım üşüttüm.bisey soracaktım hiç transferin 6.gününden itibaren mide yanması yaşayan oldumu transferden önce yıllarca nescafe sigara icen ben reflu olmadimda hicbir problem yaşamamışken anlamadığım şey transferin 6 gununden itibaren mide yanması yaşıyorum reflu gibi ilaca içemiyorum rabbim düşmanımın başına vermesin o mide yanmasını yudum yudum sütle biraz hafifletiyorum.bunu yaşayan hiç oldumu acaba rabbimde yaratmasın zaten delip geciyo sanci şaşkınım.ben acı baharatli hicbirsey yemiyorum anlayamadim neden olduğunu
Hayırlı olsun ınşallah her sey gönlünce olsun bu sefer pozitif görürsün inşaallah:) rabbim kucağına almayı nasıp etsinCanim nasilsin ne yapiyorsun ben dun transfer oldum suan dinleniyorum
Cnm benim çoook sevindim rabbim kucağına almayı nasıp etsin tekrar tebrik ediyorumCanım zazam içine mi doğdu gündüz test aldım ama yapmaya cesaret edemedim eşimi bekledim iyi veya kötü ne olacaksa sonucu beraber görelim istedim. 15-20 dk önce yaptım testi Allah’ıma şükürler olsun ki çift çizgi
Bu arada bugün 10. Günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?