Bu ilaçlardan sizede gına geldimi haplar neyse de pregostan iğnesi ve göbek iğneleri işkence gibi.acidan yatamıyorum ama napalim bebislerimiz için katlanıyoruz herşeye.

Inan hiç belirtim yok ne kaşık ağrısı ne başka bisey benim göğüslerim bile sis ve hassas deil sönük. ilaçlardan dolayı karnım sis sadece midem yaniyo sorun sadece o.benimde aynı hiç belirti yok
Peki test yaptinmi?

Ben güzel olucağını inanıyorum
Güzel sonuçlarını beklerim

Kızlar 7.gün 73.84 dü az önce tekrarladım 9.gun 142.63 kılı kılına artmış ama şu kahverengi lekeler korkutoyor beni 2 gün snr yine tekrarliycam allahım ne zormuş beklemek
İçini ferah tut her şey güzel gidiyor maşallah
Tutunuyorlar yavruların sana

Bu ilaçlardan sizede gına geldimi haplar neyse de pregostan iğnesi ve göbek iğneleri işkence gibi.acidan yatamıyorum ama napalim bebislerimiz için katlanıyoruz herşeye.
Göbek iğnelerini çok dert etmiyorum da progestan iğneleri canımdan bezdirmişti kalçam şişti kaşındı günlerce ağrıdı morardı. İlaç yağlı olduğu için normal dediler morluklar için merhem kullanmıştım alkolle kompres yap falan demişti hemşire ama çok da işe yaramıyor.

Hayal seni çok merak ediyorum
İnşallah güzel sonucunu paylaş bizimle
Canım zazam içine mi doğdu gündüz test aldım ama yapmaya cesaret edemedim eşimi bekledim iyi veya kötü ne olacaksa sonucu beraber görelim istedim. 15-20 dk önce yaptım testi Allah’ıma şükürler olsun ki çift çizgi
Bu arada bugün 10. Günü

Sonuç almadan birşey yazmak istemedim. Ben belirtileri yoğun olarak yaşayanlardanım ikinci günden itibaren korkunç bel ağrısı , baş ağrısı , 5-6. günü kasıklarıma iğne batar gibi ağrılar girdi. Hala da ara ara iğne batması gibi oluyor. 2 gündür de göğüslerimde şişkinlik ve ağrı başladı

çok şükür ne güzel bi haber inşş beta sonuçlarında güzel güzel katlayarak gider yavrularına kavuşursun canım

Ahh o Protestan iğne artık hemşirelerin bile derdi oldu beni gören kaçıyo Yatarken zor, yaptırırken zor yapacak yer bulamıyorlar ama ben murat beye sordurdum değerler yükselsin sorun olmazsa bi tahlil yaptırıp vajinal jele geçeriz dedi

Ben vaginal jel de kullanıyorum progestan iğne de iğne 3 gün ara ile toplam 5 tane . Ama benim hiç acımıyor. Önceki hamileliğimde proluton iğne oluyordum o berbat bişeydi.

Ben vaginal jel de kullanıyorum progestan iğne de iğne 3 gün ara ile toplam 5 tane . Ama benim hiç acımıyor. Önceki hamileliğimde proluton iğne oluyordum o berbat bişeydi.
Ara olması çok iyi canım inşş bizde de öyle olur çünkü gerçekten içleri okdr dolu ve şiş ki iğneyi batıracak yer bulamıyorlar ama yolun sonu hayır sa herşeye değer

Allaha çok şükür
Allahım bu defa kucağına alıp doya doya sevip büyütmeyi nasip etsin inşallah

Aynı dert bendede var kolonya ile ov dediler yaptim dediklerini ama geçmedi bende bezeler oluştu hemşirenin tek söylediği şey geçer geçer

Sin zamanlara doğru ölecek zannettim merkezde yatırmıştım geçenlerde ordaki hemşirelerin eli ağırmış valla vurdukları yerlerde hala bezeler var bana kibrista hatıra kaldibide transferden sonra ilk zamanlar yaptıracak yer bulamamıştım neyse hallettim saatleri 10 dakika oynasada yine ağlaya ağlaya vurduruyorum murat bey banada ole dedi çok rahatsız olursan başka jeli ne varmis onu veririz sorun deil dedi ben nasıl yalvardıysam artık vurulmak şartmı dediğimde dayanamadı herhalde

Allaha çok şükür
Allahım bu defa kucağına alıp doya doya sevip büyütmeyi nasip etsin inşallah
Amin Zazacım inşallah Allahım hepimize sonunu getirebileceğimiz, evimize kucağımızda yavrumuzla (yavrularımızla) döneceğimiz hamilelikler nasip etsin, kimse evlat acısı yaşamasın en kısa zamanda da senin güzel haberini alalım inşallah

Cnm benimde çok oldu. Tranferden sonra Mide yanmalarim bende maden suyu icerek rahatladim bir dene ıstersen

Cnm benim çoook sevindim rabbim kucağına almayı nasıp etsin tekrar tebrik ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…