Kizlar merhaba bu transferde zaten basindwn ilaclarin hic bi yan etkisoni yasamadim gogus hassasiyeti rahimde agri falan gece seferinde transferden oncede oyle agrilarn vardi diye belirti gibi algilqmqmistim bugun sabah uyandigimda afadersiniz hava baloncugu gibi seyler qaz gibi sey cikti rahimden baya bi haldur kultur bazen iliski sonrasi bende ertesi gun oluyodu hava kabarcigi givi seyler cika biliyordu baya bozulmustum ki kahvalti hazrlarken rahimde feci agri oldu bes alti saniyelk bilemedim qaz sancisimi rahim sancisimi boyle hava boslugu givi seyler cikan oldumu bu arada dun baya sicak basti 37 di olctugumde esim bisey olmaz dedi zaten yarim saat sonra 36,5 36,2 gibi indi

Vaginal fitil kullanıyorsan o yapıyor canım. Ben bundan önceki hamileliğimde de bunda da çok bel ağrısı yaşadım hatta bi gece sabaha kadar ağrıdan uyuyamadım. Ama herkeste belirti olacak diye bişey yok. Lütfen kimseyle kıyaslamayın ve kendinizi dinlemeyin siz nekadar rahat olursanız embriyonun tutunması okadar kolay olur.
ilk hamileliğimde ilk olmasının da verdiği deneyimsizlikle inanılmaz stresliydim ve dikkatsizimdim sonuç kimyasal gebelik oldu

İlk kan sonucunu aldım 628 ☺
Canım ya coook sevindim 12. Gün sanırım çok güzel rakam ayy ikizi geliyo acaba ınss sağlıkla da artar hayırlı olsun allah tamamına erdirsin bende akşam kan vericem 7. 73 9. 142 bugünde 11 ınss benimki de güzel yükselir saat geçmiyor

Çok teşekkür ediyorum canım evet 12. Gün testi benim bundan önce ki hamileliğim ikizdi maalesef erken doğum oldu ikisini de kaybettim. Onun için Allah’ın taktiri en hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun

Pozitif sonuç alan arkadaşları tebrik ediyorum. Sonuç bekleyenlere de hayırlı sonuçlar diliyorum. ❤Zaza abla senin için de güzel şeyler diliyorum, umarım olur bu kez. Ben beklemedeyim son negatiften sonra. Bir yandan acele etmek istiyorum bir yandan da hiç içim almıyor. Bugün bir akadaşımın pozitif haberini aldım o da ilk denemede. Diyorum ki insanlar ne kadar şanslı ya bu şans beni neden bir türlü bulmuyor anlamıyorum. Napacağımı şaşırmış haldeyim. Eşim de depresyonda onu mu teselli edicem kendimi mi

Geçmiş olsun Siz İspanya’da mı yaptırmıştınız? Yanlış mı hatırlıyorum acaba

İnşallah bu defa bebişler tutunuyor annesine
Gaz baloncuğu bazen bendede oluyordu
Orogesteronun etkisi(rahim kaslarını gevşetiyor)

Sabır taşı olduk
Ben bugün idrar testi yaptim maalesef yine negatif yarın test günüm idrarda çıkmazsa 11.gün kanda hiç çıkmaz diye duymuştum.nekadar doğru bilemiyorum hayırlısı artık ama sanırım benim negatif yapacak bisey yok canim sizler enazindan hamilesiniz ben bundan dolayı mutlu oldum.rabbim neylerse güzel eyler.

Arkadaşlar son beta yani 11. Gün 286 çıktı hep tam tamına 2 kat artıyo bi türlü doya doya sevinemedim sanki matematik dersi x 2 valla sinirim bozuldu,şimdi bi daha bekle 2 gün hiç böyle bişey yaşayan yada duyan var mı
7. Gün 73.84
9. Gün 142.63
11. Gün 286.49

Canım arkadaşım sen şu uygun yani ucuz olan testler den mi aldın yoksa biraz daha iyi olandan mı? Bu benim başıma daha önce geldi ondan soruyorum gerçi benimde pozitifti kimyasal oldu ozmnlar

Canım gözün aydın bence doya doya sevin artık. Sen çok erken yaptırdığın için sana zaman geçmemiştir ama bu kadar takılma sonucun tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…