1 yıldan beri bu sayfalri geçmişe dönük sayfaları okumuştum bilgiler almıştım.

Ilk zamanlar çok zor gelir zaman yaklaştıkça heyecanın artıcak.hersey gönlünce olsun
Teşekkür ederim sen nasılsın peki bugün test yapılmıştır diye düşünüyorum inşallah güzel haberler bekliyorum daha güncellere bakmadım ama dayanamayıp yazdım

Çok sevindim gerçekten Allah ım hepimizin kucağını evlatla doldursun sağlıklı mutlu günler bizim olsun

Kızlar bir şey soracağım Zaza sanırım bunu en iyi sen bilirsin transfer sonrası ben oxapar ve prolutex iğne yapıyorum bir de progestan vajinadan kullanıyorum bir de tebokan fort alıyorum iğneleri göbekten yapıyorum baba çok akıl yön veren olmadı doktor rahmimin kalınlığına dahi bakmadan transfer yaptı zaza sen inşallah 14 ü geçmez demiştin bende niye diye sordum ama bişi demedin dikkat etmem gereken bir şey varmı yasa şunu yap falan dediğiniz bir şey

Teşekkür ederim sen nasılsın peki bugün test yapılmıştır diye düşünüyorum inşallah güzel haberler bekliyorum daha güncellere bakmadım ama dayanamayıp yazdım
En iyiyim canim saol 11.günde idrar testi yaptim negatif çıktı bugün büyüktün saat 8.30 da evden çıktığımda kan vermeye ugruycam sağlık ocağına artık hayırlısı merkez ve ben elimden geleni yaptık takdir rabbimin o ol derse olur kaderimde varsa olur yoksada yola devam edicem merkezimle 2 tane dönmüş embriyom var yola devam pes etmek yok sen nasilsin ağrın sızın belirtin varmı?

Kuzum artık gebeliğine odaklan
İnşallah bebişler sana tutunsun
Tedavin güzel
Sadece stresten uzak ol

İnşallah gebesin
Ama olmasa yeni tedaviye yeni donörle 5 günlük embriyo iste
Birde rahim içi histeroskopi yaptır
Aynen canim ilk çok tecrubesizdim bu sefer rahim içi histereskobimi yaptırılan geçen günlerde sadece rahmime ultrasonla bakıldı.sadece rahim kalınlığında 7.5 tu normal dediler bidahada bakılmadi surekli baktırmak lazımmış bana kimse bisey demedi ama inşallah hamileyimdir.bunca sıkıntıya değer ınsallah herşey

Benimki sadece erken gebelik testin de çıkıyo hala normalde çıkmıyo inşşallah yarın hayırlı güzel sonuç alırsın olumlu düşünmek zorundayız hiç vazgeçmek
Canim kacinci gunundeein kac gunluk embrio? Bende bes gunluk embrio yarn besinci gun yarin yapmak istiyorum ozel davet var iraya gjderken mutlu olmak istiyorum cikmazsa da zaten erken diycem :)

Canim kacinci gunundeein kac gunluk embrio? Bende bes gunluk embrio yarn besinci gun yarin yapmak istiyorum ozel davet var iraya gjderken mutlu olmak istiyorum cikmazsa da zaten erken diycem :)
5. Gün 2 embriyo 7. Gün erken gebelik testin de silik çıkmıştı akşam kan verdim 73 çıktı bugün 12 günüm yani önemli bi gün diyorsan deneyebilirsin ama erken olduğu için düşük çıkarsa üzülme ve kan testi yaptır

Canım sakın yapma daha çok erken biraz sakin ol ve zamanını bekle zaten olan oldu şu saatten sonra sen nekadar rahat olursan bebekler daha sımsıkı tutunur. Ama test yapar negatif görürsen kalan süreçte ister istemez gerileceksin bu da bebeklerin tutunmasını engelleyeceksin lütfen test yapma. Ben 10. Günde idrar yaptım günler geçiyor az sabır sonu güzel olacak inşallah.

Biliyorum cnm benim ben 2 ci transfere yoldayken okumuştum haberini inan ciğerlerim yandı senin adına ama şimdi çok seviniyorum inanki tüm kalbimle ama benim 3 defa negatif arkadaş bir kere bile gebelik olmadi çok yorgun değilse bıkkınlık oldu korkuyorum maddi olarak çok şükür yeniden deneyelim diye eşim çok istiyor ve çok üzgün ama bana belli etmemeye çalışıyor ama ben onu anlıyorum çünkü 17 yıllık hayat arkadaşım buda beni perişan ediyor ama artık çok korkuyorum en çok istediğim şey bir kere de olsa gebeliği yakalamak niye olmuyor diye zannediyorumki yine olmuyacak 3 defa aynı merkezde denedim 6 tane donmuş emriyo var ama ben bu sefer daha başka yerler de denemek istiyorum ukraynayi araştırıyoruz keske dil sorunu olmasa hrmen gidicem ama esimde dolmuşları bir kez daha dene diyor şaşkınım ve cok korkagim hayatta en cok istediğim sey esime ben hamileyim demek belki bir gün olur belkide hic olmuyacak iste böyle cnm benim

Sen ne kadar güçlü bir kadınsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…