İnşallah canım kalbini hiç bozma kasık ağrısı bende de oldu inşallah senin sonuçta güzel olacak test gününü bekle ozaman totemini bozma güzel cevabını bekliyoruz

Kizlar sonuc pozitiv 509 gibi bisey soyledi zaten pozitiv dedikten sonrasini hatrlamiyorum ciglik falan atdim hayirlisiyla tekrarliycaz testi rabbim her kesin yardimcisi olsun
ÇOk ama çok sevindim. İnşallah Allahım tamamına erdirsin. Sanki güzel yükselmiş ikiz olabilir mi hadi hayırlısı sağlıklı olsun da

ÇOk ama çok sevindim. İnşallah Allahım tamamına erdirsin. Sanki güzel yükselmiş ikiz olabilir mi hadi hayırlısı sağlıklı olsun da
Evet zaten testlerde o kadar koyu cikmasindan bende acaba ikizmi diye dusundum saglikli olsunda fark etmez tek ya ikiz allahim bu duygunuyu herkese yasatsin

Çok stres yapma az kaldı umarım sende hamilelik müjdeni vereceksin

Çok sevindi
Kizlar sonuc pozitiv 509 gibi bisey soyledi zaten pozitiv dedikten sonrasini hatrlamiyorum ciglik falan atdim hayirlisiyla tekrarliycaz testi rabbim her kesin yardimcisi olsun

Çok güzel bir haber hayırlarla gelsin inşallah Hangi klinikte yaptırmıştın ?

Bakude hangi klinik ve dr yaptirdiniz,fiyat ve surec nasil acaba
Kuzum çok sevindimmm senden haber bekliyodum dualarım seninle ınsallah sağlıkla kucağına alcaksın rabbim seni bebeğini korusun

Çalışan arkadaşlar transferden sonra ya da pozitif sonucunu aldıktan sonra çalışmaya devam ettiniz mi bu süreçleri raporlu mu geçirdiniz? Acaba ne yapmak lazım? Merkez 3.günden sonra hayatına dön diyor. Ama bazı kliniklerin de ilk 2-3 ayı rapor vererek geçirttiğini duyuyorum. Pozitif alıp da foruma girenler sayınız az ama cevaplarınızı alalım

Ben bundan önceki hamileliğimde 3 gün sonra işe başlamıştım ama 7. Haftada kanama başlayınca sonrasını hep raporlu geçirdim. Bu hamileliğimde ise hiç riske atmadım transferden beri sürekli rapor alıyorum Allah bebeciğime sağlık verirse de kalan süreci raporla tamamlayacam. Tabi benim ki riskli olduğu için süreç böyle diğer arkadaşlar 2-3 gün sonra işlerine geri döndüler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…