Evet simdi aradilar cok sukur iyi artmis 1950 olmus allahim bu kadar sevineceyimi dusunmemistim daha keseyi beklerim falan diyodum ama calstigm yerde hamiley diye bagirmamak icin kendimi zor tutuyorum
Canım inşallah en hayırlısı neyse o olsun. Allahım sağlıkla hamileliğini geçirip, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

merhabalar, ne güzel anlatmışsın. bütün duygularını derinden hissettim adeta. Rabbim kucağına almayı, güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah. darısı da bizlerin başına olsunn.

para için sormadım tabiki maddi kaygım ve iş güvencesi sorunum yok benim aradığım cevap sağlıklı olan hangisi yine de teşekkürler
Canim kotu anlamda yazmadim bence calismak kafa dagitiyo ama iste neler yapiyosin o onemlo mesala bende cok haraketli belki bi kac gun gelmem ise korkuyorum evdemj otursam diyorum

Şahane anlatmışsın yavrularini rabbim sana bağışlasın canı gönülden tebrik ederim :) darisi başımıza olsun birde bu süt gibi dediginiz serum rica etsem anlatirmisiniz

merhabalar, ne güzel anlatmışsın. bütün duygularını derinden hissettim adeta. Rabbim kucağına almayı, güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah. darısı da bizlerin başına olsunn.
Amannnn insallahhh

Ay öyle deme canım çok fena bişey diğerinde 6 ay istifra ettim ben, istemişken tam isteyin bulantısız sorunsuz hamilelikler geçirin inşallah
Tamam canim anladim, ay ne bilim insan iste olsunda herseye raziyiz modunda oluyo caresizlikten. Canim bol leblebi ye lutfen sari leblebi , birde cubuk kraker ye icini bastiriyor , umarim bir an evvel gecer sikayetlerde alirsin kucagina yavrunu

Aramıza hoş geldi
Mehmet beyde arkadaşım ilk denemede ikizleeine kavuştu
Darısı sana

Yaa kacinci hafta
5 bitmiş olması gerekiyor ( transfere ve son adete göre değişiyor) geçen 8. Haftada başlamıştı bunda çok erken başladı
Geçen sefer sudan bile tiksinmiştim denemediğim su markası kalmamıştı limonlu yaptım nane koydum ne yaptıysam olmadı, o suyu zehir içer gibi içiyordum
Ama asla şikayet etmek değil benim ki halime binlerce şükür,hepsi geçiyor herşey unutuluyor. Anne olma isteği okadar ağır basıyor ki bu uğurda kucağımıza alabilmek için çekilen her acı unutuluyor. yeterki kucağımıza sağlıkla alalım hepsi unutulur

Evet

Çok şükür Kalp atışını da duyduk kızlar tek bir tane bebecik var. Darısı hepinize olsun inşallah
Öncelikle hayırlı uğurlu olsun, Allah sağlıkla kucagınıza aldığınız günleri de göstersin inşallah. Ama ben mi yanlış hatırlıyorum Hayall, kuzu henuz 5 haftalık dememıs miydin? Ne zaman oldu sizin transfer ki?Kalp atısını duymak ıcin erken değil mi henüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…